- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Erken gebelık yapsana cnmIjsallah tatlim agzindan bal damliyo:) belirtiler araarageliyo surekli devam eden bise yik bi bakmisim cok iyiyim bi bakmisim bu seklde halsizlk carpnti falan var anlayanadim
Ben tükürükten yapıorum eğrelti otu görünce işte bide ısı takibi yapıorum ama çok zor ya kadın olmakEvet cnm onlar sıkıntılı sankıı ben ınnovıta aldm memnunum ondan 10.gunden sonra bburaya atmaya baslıcam tabı yumurtam catlarsa koyulascak ıns
Evet canım ama o hamile olduğunu öğrendikten sonra öyle olmuştu bi kaç hafta sonra.Hamilemiymis. Arkdsn
Canım gittin miBuraya uğramadan yapamıyorum :) kızlar nasılsınız? Ben yarın sabah ilk aşılamama gidiyorum çok heyecanlıyım olumlu düşünüyorum olumlu olsun diye. Bana dua edin nolur.
Ben tükürükten yapıorum eğrelti otu görünce işte bide ısı takibi yapıorum ama çok zor ya kadın olmak
Himm hyrlisi bkalmEvet canım ama o hamile olduğunu öğrendikten sonra öyle olmuştu bi kaç hafta sonra.
Kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dediCanım gittin mi
Hadi hayirlisi cnm dikat et kendneKızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedien azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
İlk aşılama yapacaklar için bilgi olsun diye buraya bişeyler ekleyecem.
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
-bugün banyo yapma , yarından itibaren yıkanabilirsin dedi
- yeme içme konusunda bişey yok normal beslenme devam
-yarından itibaren 1 hafta boyunca sık ilişki olsun dedi
-15 gün boyunca ev işi yaparken ağır şeyler yapma, ağır kaldırma dedi
-15 gün sonra gebelik testi yapcaz dedi.
En zor olan kismi atlattin ins hadi hayirlisi.doktorun dediklerine dikkat et.bol bolda dua et ins olumlu sonucunu goruruz beraberce canim burda.Kızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedien azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
Resimini atabilrsen daha iyi yorum yapilir.Kizlar ovu testi yaptim 2. Cizgi 1. Den daha acik silik gibi ama belirgin de sanrm bisi yok dimi
Sinirden attim ama tekrae yapip atarmResimini atabilrsen daha iyi yorum yapilir.
Ay hadı hayırlısı cnm ıns 15gun sonra guzel haberler ınsKızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedien azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
Cnm bolbol calıs catlamıs olabılır koyuluktan zaman gectıyseKizlar sizce catlama olmus diyebilirmiyiz acaba yoksa olmamismi
Bu sabah degerlendirdik bide yarin sabaha olur ins.Cnm bolbol calıs catlamıs olabılır koyuluktan zaman gectıyse
Bırgun arayla sıkıntı olmazmı cnm ben ıkı gunde bır yapıyorumBu sabah degerlendirdik bide yarin sabaha olur ins.
Spermlerde sikinti yoksa bi problem olmaz diyorlar.kacirmakta istemiyorum.Bırgun arayla sıkıntı olmazmı cnm ben ıkı gunde bır yapıyorum
Ozaman tamam cnm ben sıkıntı olup olmadını bılmedım ıcın ıkıgunde bır yapıyorumSpermlerde sikinti yoksa bi problem olmaz diyorlar.kacirmakta istemiyorum.
Bizde ondada problem yok.ama iste nasip canim ya.Ozaman tamam cnm ben sıkıntı olup olmadını bılmedım ıcın ıkıgunde bır yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?