İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Buraya uğramadan yapamıyorum :) kızlar nasılsınız? Ben yarın sabah ilk aşılamama gidiyorum çok heyecanlıyım olumlu düşünüyorum olumlu olsun diye. Bana dua edin nolur.

hadi hayırlısıyla canım inşallah güzel haberlerini alırız :)

canım bugün tekrar comfort erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı yine yarın sabah da predictor yapcam bakalım
Ayyy çok heyecanlı, bir sürü kişi olunca hele benim gibi gece gündüz burda başlıklarda dolaşan biri olunca insan unutuyor bazen kusura bakma senin adetine az kalmıştı dimi. 2-3 gün falan. Evet doğru hatırladım :) inşallah allahım inşallahhhhh bize güzel haber verirsin yakında. Silik de olsa çıkmış bir umut bu, benim koskoca tek çizgim vardı geçen ay ilk denememde

umutlar bitmez tatlım :) güzel haberleri vericez hep beraber inşallah
sabahın ilk ışıklarıyla kalkıp yapcam alarmı kurdum

umutlar bitmez tatlım :) güzel haberleri vericez hep beraber inşallah
sabahın ilk ışıklarıyla kalkıp yapcam alarmı kurdum
Manyak :)))) ben sabahım ilk ışıklarında hastane yolunu tutmuş olacam :)
Sende sabırsızsın ya benim gibi anlarsın , yarın aşılamadan sonra 2 hafta bekleyecem ben test için. Sence bizim gibi sabırsızlar o 2 hafta neyle oyalanmalı nasıl zaman geçirmeli :) :) önerin var mı

Ins olumlu sonuc alirsin.orgu or resim yap.bebisine yelek or mesela bilmuyisan bile ogrenebilirsin.

Ins olumlu sonuc alirsin.orgu or resim yap.bebisine yelek or mesela bilmuyisan bile ogrenebilirsin.
Sağol önerilerin için denerim ama ben tembelim ya :) örgü hiç bilmem hiç alakam yok :))) gündüzleri işte olacam da akşamları bişey bulmalı kndime :)

kitap okuyabiliriz beni saran bir kitap olunca aklıma gelmiyor
ya da game of thrones izlicez işte

Buraya uğramadan yapamıyorum :) kızlar nasılsınız? Ben yarın sabah ilk aşılamama gidiyorum çok heyecanlıyım olumlu düşünüyorum olumlu olsun diye. Bana dua edin nolur.
Dualarimz senunle gelismelerden haberdar et bizi hersey guzel olcak allahn iznyle

Benim o aldığım kaset tipi olanlar hep silik gibi çıkıyodu aşırı koyu yakalayamadım hiç onlarla ben
Evet cnm onlar sıkıntılı sankıı ben ınnovıta aldm memnunum ondan 10.gunden sonra bburaya atmaya baslıcam tabı yumurtam catlarsa koyulascak ıns

Guzel haberlerını beklıyoruz cnm ıns

Eğer belirtilerin devam ederse yap kuzucum ben senden güzel haberler bekliyorum :)
Ijsallah tatlim agzindan bal damliyo:) belirtiler araarageliyo surekli devam eden bise yik bi bakmisim cok iyiyim bi bakmisim bu seklde halsizlk carpnti falan var anlayanadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…