İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine çok dikkat et ağır ve ani hareketler yapma inşallah ilkinde tutar kuzum benim duacınım

Ijsallah tatlim agzindan bal damliyo:) belirtiler araarageliyo surekli devam eden bise yik bi bakmisim cok iyiyim bi bakmisim bu seklde halsizlk carpnti falan var anlayanadim
Ama sen yinede kendini adet olcakmış gibi hazırla kuzum öyle düşün ki eğer yoksada kii inşallah vardır üzülme sonradan

Arkadaşlar ilişkiden sonra hamilelik belirtilerini yaşayan var mı ??

Ay okurken heyecanlandım resmen özele ni gittin peki

tukurukten nası yapıyosun cnm o testler cok oahalı anlatırmsn kac kez yapılıyo
120 liraya aldım ben açıkçası bundada süper anlıyorum diyemem çözmem bi 4 ayımı aldı resmen ben internetten kaset alıyodum ama ni yıldır bi sürü para gitti bu sonsuz kullanım her sabah yapıyorum canım kalktığım gibi ben ovu test işini beceremedim anca Bunla bi nebze yakalıyorum işte eşim daha çok anlıyo

Dogrun daha cok para tabı dıger turlu nasıl cıkıyo nerden anlıyosn tam tespıt edıyomu

Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??

Yarın tekrar yap farklı bi markanın testinden istersen, kan testi yaptır garanti olsun, sizin yerinize heyecanlandım :) hayırlısı

Dogrun daha cok para tabı dıger turlu nasıl cıkıyo nerden anlıyosn tam tespıt edıyomu
Canım her sabah koyuyorum tükürük eğer eğrelti otu görünümü çıkmışsa yapıyorum çok yoğun sadece bi gün çıkıyo bazı günlerde görüyorum ama az oluyo o zaman dediğim gibi çok süper anlaşılmıyo ama kaset testte hiç olmuyodu benim daha bi anlamıyodum

Kızlar crinone vajina jel kullanan var mı aranızda ?
ben kullanmadım canm

Kan testi yaptırsan canım ?

[QUOTE="Mutluturta, post: 54216079, member: 820340 ben kullanmadım canm
Ben dün akşam başladım, ilk uygulamamı doğru mu yaptım bilmiyom , o çubuk ne kadar ileri sokulacak. Yanlış yapmak istemiyom

[QUOTE="Mutluturta, post: 54216079, member: 820340 ben kullanmadım canm
Ben dün akşam başladım, ilk uygulamamı doğru mu yaptım bilmiyom , o çubuk ne kadar ileri sokulacak. Yanlış yapmak istemiyom
Forumda biraz araştırsan belki vardır o jeli neden verdi doktor

Kızlar günaydın herhangı bır enfeksıyon falan varsa ıdrar yolu genıtal bolge ocın falan yapmamız ıcmemız gereken bıtkısel yada yememız gereken bıseyler varmı

Forumda biraz araştırsan belki vardır o jeli neden verdi doktor
Dün aşılama yaptı ya, sabah akşam içeceğim estrofem ilacını verdi ağızdan alınıyor, bide sabah akşam uygulayacağım crinone vajina jel verdi. Bu ikisi aşılanan spermin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.15 gün kyllancam, 15 gün sonra inşallah test yapacak ve çok güzel bi haber alacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…