Hadi hayırlısı canım benim güzel haberlerini bekliyoruz kendine çok dikkat et ağır ve ani hareketler yapma inşallah ilkinde tutar kuzum benim duacınımKızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedien azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
İlk aşılama yapacaklar için bilgi olsun diye buraya bişeyler ekleyecem.
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
-bugün banyo yapma , yarından itibaren yıkanabilirsin dedi
- yeme içme konusunda bişey yok normal beslenme devam
-yarından itibaren 1 hafta boyunca sık ilişki olsun dedi
-15 gün boyunca ev işi yaparken ağır şeyler yapma, ağır kaldırma dedi
-15 gün sonra gebelik testi yapcaz dedi.
Ama sen yinede kendini adet olcakmış gibi hazırla kuzum öyle düşün ki eğer yoksada kii inşallah vardır üzülme sonradanIjsallah tatlim agzindan bal damliyo:) belirtiler araarageliyo surekli devam eden bise yik bi bakmisim cok iyiyim bi bakmisim bu seklde halsizlk carpnti falan var anlayanadim
Aynen aynen adeti bekliyim brn olursa supriz olsn insallahAma sen yinede kendini adet olcakmış gibi hazırla kuzum öyle düşün ki eğer yoksada kii inşallah vardır üzülme sonradan
Evet yeni yıla çok güzel Bi sürprizle girmiş ol sana uğurlu gelsin 2018 :)Aynen aynen adeti bekliyim brn olursa supriz olsn insallah
Insallahcnm yaaEvet yeni yıla çok güzel Bi sürprizle girmiş ol sana uğurlu gelsin 2018 :)
2018 insallahhepimie ugurlu gelir de hepimzin hanile kaliriz ozamabbi baslk acariz belirti ler die isik oluruz bizim gibi olanlara :)Evet yeni yıla çok güzel Bi sürprizle girmiş ol sana uğurlu gelsin 2018 :)
Amiiinnnnnn inşallah ya :)2018 insallahhepimie ugurlu gelir de hepimzin hanile kaliriz ozamabbi baslk acariz belirti ler die isik oluruz bizim gibi olanlara :)
Ay okurken heyecanlandım resmen özele ni gittin pekiKızlar bugün ilk aşılamamı yaptırdım şimdi geldim hastaneden, 9 da hastanedeydik, şu bu derken hazırlıklar tamamlandı 12 de yapıldı aşı.ben baya gerilmiştim kendimi kasmıştım, ilk o hortum gibi şeyi sokunca acıdı ağladım, doktor dedi rahimin ağzı kapalı geçemiyorum ordan bu şekilde yapamayacaz dedien azından rahime yakın biyere bırakmış olacam dedi, uyutsanız dedim, uyutma işlemini yaparsak sperm için zaman kaybı dedi. 1-2 dk mola rahatlama nefes egzersizi yaptım. Sonra tekrar denedi mis gibi oldu :) rahim açıldı tam yerine bıraktım dedi spermleri, yani 1-2 dk lık bi acı ağrı gerilmeyin, gerilince daha sıkıntı oluyor :)
İlk aşılama yapacaklar için bilgi olsun diye buraya bişeyler ekleyecem.
-bugün aşılama oldum bugün yat dinlen dedi, yarından itibaren normal yaşamına devam edebilirsin dedi.
-bugün banyo yapma , yarından itibaren yıkanabilirsin dedi
- yeme içme konusunda bişey yok normal beslenme devam
-yarından itibaren 1 hafta boyunca sık ilişki olsun dedi
-15 gün boyunca ev işi yaparken ağır şeyler yapma, ağır kaldırma dedi
-15 gün sonra gebelik testi yapcaz dedi.
120 liraya aldım ben açıkçası bundada süper anlıyorum diyemem çözmem bi 4 ayımı aldı resmen ben internetten kaset alıyodum ama ni yıldır bi sürü para gitti bu sonsuz kullanım her sabah yapıyorum canım kalktığım gibi ben ovu test işini beceremedim anca Bunla bi nebze yakalıyorum işte eşim daha çok anlıyotukurukten nası yapıyosun cnm o testler cok oahalı anlatırmsn kac kez yapılıyo
Evet özele gittimAy okurken heyecanlandım resmen özele ni gittin peki
Dogrun daha cok para tabı dıger turlu nasıl cıkıyo nerden anlıyosn tam tespıt edıyomu120 liraya aldım ben açıkçası bundada süper anlıyorum diyemem çözmem bi 4 ayımı aldı resmen ben internetten kaset alıyodum ama ni yıldır bi sürü para gitti bu sonsuz kullanım her sabah yapıyorum canım kalktığım gibi ben ovu test işini beceremedim anca Bunla bi nebze yakalıyorum işte eşim daha çok anlıyo
Yarın tekrar yap farklı bi markanın testinden istersen, kan testi yaptır garanti olsun, sizin yerinize heyecanlandım :) hayırlısıKızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
Canım her sabah koyuyorum tükürük eğer eğrelti otu görünümü çıkmışsa yapıyorum çok yoğun sadece bi gün çıkıyo bazı günlerde görüyorum ama az oluyo o zaman dediğim gibi çok süper anlaşılmıyo ama kaset testte hiç olmuyodu benim daha bi anlamıyodumDogrun daha cok para tabı dıger turlu nasıl cıkıyo nerden anlıyosn tam tespıt edıyomu
ben kullanmadım canmKızlar crinone vajina jel kullanan var mı aranızda ?
Kan testi yaptırsan canım ?Kızlar ben gecen ay 6 aralıkta regl oldum 28 gunde regl donemim yani 3unde hasta olmam lazimdi ve hic gecikmez hastaligim. Korunmuyoruz bebek istiyorum yunurtlama donemimden sonra ayin 23 u gibi birsz kahverengi akintim oldu ara sira da hafif bas donmesi halsizlik gbi durumlarim oluyor. Adet olcakmisim gibi tum belirtilerim var. Surekli simdi oldum diyip gidip bakiyorum ama yok. 3 gun geciktim ve bugun cok ayakta kaldim 6 saat once falan cok az kahverengi akinti gibi bisey geldi bida hic bisey yok. Şişķinlik agri hepsi var. Bugun idrar testi de yaptim negatif ama erken sanirim. Sizce ne olabilir. Yardimci olur musunuz??
Forumda biraz araştırsan belki vardır o jeli neden verdi doktor[QUOTE="Mutluturta, post: 54216079, member: 820340 ben kullanmadım canm
Ben dün akşam başladım, ilk uygulamamı doğru mu yaptım bilmiyom , o çubuk ne kadar ileri sokulacak. Yanlış yapmak istemiyom
Dün aşılama yaptı ya, sabah akşam içeceğim estrofem ilacını verdi ağızdan alınıyor, bide sabah akşam uygulayacağım crinone vajina jel verdi. Bu ikisi aşılanan spermin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.15 gün kyllancam, 15 gün sonra inşallah test yapacak ve çok güzel bi haber alacaz inşallahForumda biraz araştırsan belki vardır o jeli neden verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?