İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah canım bizede umut olursun inşallah

Daha acele etmek istemedim. Umudum kirilmasin diye bugun sabah cok az kahverengi gibi lekelenmelerim oldu suan sancim var biraz anlamadim ama ne oldugunu

Soğan kürü iyi gelir mi acaba nasıl bi sıkıntın var
Gecen ay yapıskan akıntımmvardı dr engeksıyon dedı ara sıra da ıdrar yaparken yanma oluyodu gecen aylarda ıdrarda kotu koku hatta bazen suankık bısey yok ama bıde olursa hamıle kalmaya ebgel olursanenfeksıyon sıkıntı

Ben geçen ay soğan kürü yaptım acayip idrara çıkarttı ve sürekli akıntım oldu çok ilginçti o yüzden dedim. Eğer geçmezse doktora gidebilirsin aslında

Ben geçen ay soğan kürü yaptım acayip idrara çıkarttı ve sürekli akıntım oldu çok ilginçti o yüzden dedim. Eğer geçmezse doktora gidebilirsin aslında
Sımdı yok ıste onuda nasıl kacıncı gunler yapmam lazom

Evet kizlar sanirim artik ovulasyonun sonuna geldik bu son testim baya bi siliklesti catladi sanirim artik yani ins catlamistir.

Eklentiler

• 20180107_155426.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 53
Aynı benım gıbısın benımde gecıkmeden aynı senın gıbıydı
Valla canim ben 14.gun diye hep ona gore degerlendirme yapiyordum.bu ay bi dedim malum yumurtlamadanda regl oljnabiliyor yumurtluyormuyum bi goreyim.tmm doktora giderken vardi ama simdi ne durumdayim.bide baktim gun oldu 14 hala bekirgin cizgi yok.16.gun koyu oldu iste 17 iyice koyulasti.ins bu ay olumlu olur hepimiz icin.sen ne durumdasin

Hadi insallah tutunur bebisin 14 gun beklemeye gectin hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…