- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
İnşallah canım bizede umut olursun inşallahDün aşılama yaptı ya, sabah akşam içeceğim estrofem ilacını verdi ağızdan alınıyor, bide sabah akşam uygulayacağım crinone vajina jel verdi. Bu ikisi aşılanan spermin tutunmasını kolaylaştırıyormuş.15 gün kyllancam, 15 gün sonra inşallah test yapacak ve çok güzel bi haber alacaz inşallah
Soğan kürü iyi gelir mi acaba nasıl bi sıkıntın varKızlar günaydın herhangı bır enfeksıyon falan varsa ıdrar yolu genıtal bolge ocın falan yapmamız ıcmemız gereken bıtkısel yada yememız gereken bıseyler varmı
Daha acele etmek istemedim. Umudum kirilmasin diye bugun sabah cok az kahverengi gibi lekelenmelerim oldu suan sancim var biraz anlamadim ama ne oldugunuCanım her sabah koyuyorum tükürük eğer eğrelti otu görünümü çıkmışsa yapıyorum çok yoğun sadece bi gün çıkıyo bazı günlerde görüyorum ama az oluyo o zaman dediğim gibi çok süper anlaşılmıyo ama kaset testte hiç olmuyodu benim daha bi anlamıyodum
ben kullanmadım canm
Kan testi yaptırsan canım ?
Gecen ay yapıskan akıntımmvardı dr engeksıyon dedı ara sıra da ıdrar yaparken yanma oluyodu gecen aylarda ıdrarda kotu koku hatta bazen suankık bısey yok ama bıde olursa hamıle kalmaya ebgel olursanenfeksıyon sıkıntıSoğan kürü iyi gelir mi acaba nasıl bi sıkıntın var
İnşallah gelmez canım yaDaha acele etmek istemedim. Umudum kirilmasin diye bugun sabah cok az kahverengi gibi lekelenmelerim oldu suan sancim var biraz anlamadim ama ne oldugunu
Ben geçen ay soğan kürü yaptım acayip idrara çıkarttı ve sürekli akıntım oldu çok ilginçti o yüzden dedim. Eğer geçmezse doktora gidebilirsin aslındaGecen ay yapıskan akıntımmvardı dr engeksıyon dedı ara sıra da ıdrar yaparken yanma oluyodu gecen aylarda ıdrarda kotu koku hatta bazen suankık bısey yok ama bıde olursa hamıle kalmaya ebgel olursanenfeksıyon sıkıntı
Sımdı yok ıste onuda nasıl kacıncı gunler yapmam lazomBen geçen ay soğan kürü yaptım acayip idrara çıkarttı ve sürekli akıntım oldu çok ilginçti o yüzden dedim. Eğer geçmezse doktora gidebilirsin aslında
Ben saraçoğlunu dinleyip yapmıştım adet bitince ikinci gün başladımSımdı yok ıste onuda nasıl kacıncı gunler yapmam lazom
Sen calısmalara hız ver yumurtlaman olmus cnm bugun nutlaka yapEvet kizlar sanirim artik ovulasyonun sonuna geldik bu son testim baya bi siliklesti catladi sanirim artik yani ins catlamistir.
Ozaman ben kacırdım cnm bugun 9 duBen saraçoğlunu dinleyip yapmıştım adet bitince ikinci gün başladım
Bugun degerlendirdik canim dun bugun degerlendirdik artik gerisi kader kismetSen calısmalara hız ver yumurtlaman olmus cnm bugun nutlaka yap
Yarını da degerlendırr sen sonra allaha kalmıs baya kac varBugun degerlendirdik canim dun bugun degerlendirdik artik gerisi kader kismet
Yarin azcik zor evde olmicaz cunki sanirim ama bakarsin firsat olursa olabilir.Yarını da degerlendırr sen sonra allaha kalmıs baya kac var
Bat normalde 17 si ama baksana yumurta gec oldu degisirmi bilmiyorumYarını da degerlendırr sen sonra allaha kalmıs baya kac var
Kısmet cnm bakarsın duruma gore kacıncı gunundu ozaman 15 falanmıBat normalde 17 si ama baksana yumurta gec oldu degisirmi bilmiyorum
Normalde 28 gunde regl oluyorum.16.ve 17 gunde tam koyuydu 18.gun hafif silindi ve bugun tam silik oldu.Kısmet cnm bakarsın duruma gore kacıncı gunundu ozaman 15 falanmı
Aynı benım gıbısın benımde gecıkmeden aynı senın gıbıydıNormalde 28 gunde regl oluyorum.16.ve 17 gunde tam koyuydu 18.gun hafif silindi ve bugun tam silik oldu.
Valla canim ben 14.gun diye hep ona gore degerlendirme yapiyordum.bu ay bi dedim malum yumurtlamadanda regl oljnabiliyor yumurtluyormuyum bi goreyim.tmm doktora giderken vardi ama simdi ne durumdayim.bide baktim gun oldu 14 hala bekirgin cizgi yok.16.gun koyu oldu iste 17 iyice koyulasti.ins bu ay olumlu olur hepimiz icin.sen ne durumdasinAynı benım gıbısın benımde gecıkmeden aynı senın gıbıydı
Hadi insallah tutunur bebisin 14 gun beklemeye gectin hayirlisi olsunValla canim ben 14.gun diye hep ona gore degerlendirme yapiyordum.bu ay bi dedim malum yumurtlamadanda regl oljnabiliyor yumurtluyormuyum bi goreyim.tmm doktora giderken vardi ama simdi ne durumdayim.bide baktim gun oldu 14 hala bekirgin cizgi yok.16.gun koyu oldu iste 17 iyice koyulasti.ins bu ay olumlu olur hepimiz icin.sen ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?