İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet cnm haklısın benım yarın 10.gun daha var dıye dusunuyorum yarn aksam bı test yaparım sonra 13.gun baslarım hergun teste

Gunaydın kızlar 10.gunden herkese selam ahaha saya saya bıtıremedım durumlar ne

Yok canım etmiyorum benim adetim cok düzensiz gecen ay etmiştim hiç cift cizgi görmedim ovulasyonda sinir olmuştum bende bi daha yapmadım
ARa sıra dr a gıtsene cnm takıp ıcın nak nehır asılama yaptırdı belkı oyle olur senınde en kotu tabı kac aydır denıyosun bılmıyorum bende 10.gun bugun hafta sonuna denk geçebılır yumurtlamam zaten bat tarıhım be ılcak bılmıyorum buay

Canım ben bi doğum yaptım 6 yıl önce simdi ikinci icin uğrasıyorum cok fazla bi zaman değil aslında 3 aydır daha. Adet düzensizliğim yüzünden bir daha tutmazsa diye korkularım başladı benim daha cok yeni diyorum takmamaya calısıyorum ama yok olmuyo her an aklımda çok sinir bozucu bi durum bu

Cnm stres ıste herseyın bası gecen ay delı gbı stres yaptım sonuc ne oldu yumurtam guzel buyudu catşamadı batım 15 gun gectı duzenım bozuldu oyuDen relax olmalıyız buay artık sıkıntı yapmamaya calısıyorum calısmalara devam programa gore 5gun sonra yumurtlama dıyor ama bakalım buay yumurtlıca mı

Ya canım benimde yumurtlamada sıkıntı var. Mesela yumurtlama yapmayınca o ay adet kalınmıyomu yani benim adetlerim bu yüzden mi geç geliyo acaba

Ya canım benimde yumurtlamada sıkıntı var. Mesela yumurtlama yapmayınca o ay adet kalınmıyomu yani benim adetlerim bu yüzden mi geç geliyo acaba
Cnm bellı olmaz o adetın nıye gec geldıgı sende sıkıntılı durum varmıydı benım adet duzenım 4 5 ayda bır bozuluyo sanırım senede 2 3 kere yumurtlamıyorum daha gecen ay dr gec yumurtlamıssın demıstı en azından gene yumurtladıgım oluyo ama daha senın ıcınde erken bende bu uc aydır korunmuyorum zaten

Hakkımızda hayırlısı canım allah hepimizin gönlüne göre versin insallah

Kızlar bi şey soracağım kafayı yemeden, sat 2 aralık ve 12.günümde sadece bi defa ilişki oldu.16. Günümde yumurtlama akıntım oldu. 11 yıldır adet görüyorum sadece bi defa gecikmem oldu o zaman da gebeydim zaten:) 1 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca 3ünde sabah ve akşam test yaptım silik dahi değildi negatifti ben de yoktur diye rahatladım ama hala olmadım 8gün oldu. Aslında ilişkim de yumurtalama dönemine denk gelmedi 4 gün sperm yaşar mı kadın vücudunda? Bir de her sabah adet ağrısı ile uyanıyorum akıntı hissediyorum adet oldum sonunda diye seviniyorum ama beyaz süt gibi akıntı gelmiş oluyor/: bu akıntı gebelikte oluyor mu ? kafam çok karışık eşim 20 gündür yurt dışında yarın dönecek ne dicem ona bilmiyorum

Kizlar adete 2 gyn. Var pembe lekem geldi devani yok sancim da yok ne diyosunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…