- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Ins canim benim.en zor kisma geldik.hepimizin gunleri cabuk cabuk gecerde guzel haberler aliriz ins.Hadi insallah tutunur bebisin 14 gun beklemeye gectin hayirlisi olsun
Evet cnm haklısın benım yarın 10.gun daha var dıye dusunuyorum yarn aksam bı test yaparım sonra 13.gun baslarım hergun testeValla canim ben 14.gun diye hep ona gore degerlendirme yapiyordum.bu ay bi dedim malum yumurtlamadanda regl oljnabiliyor yumurtluyormuyum bi goreyim.tmm doktora giderken vardi ama simdi ne durumdayim.bide baktim gun oldu 14 hala bekirgin cizgi yok.16.gun koyu oldu iste 17 iyice koyulasti.ins bu ay olumlu olur hepimiz icin.sen ne durumdasin
Hadi bakalim ins guzel sonuclarla.Evet cnm haklısın benım yarın 10.gun daha var dıye dusunuyorum yarn aksam bı test yaparım sonra 13.gun baslarım hergun teste
Olsun cnm uzulme bıdakı aya yumurtlamanı takıp etmısmıydınBenim bu ay olmadı malesef kırmızıları gördüm
Olsun cnm uzulme bıdakı aya yumurtlamanı takıp etmısmıydın
Sende durumlar nasıl canımOlsun cnm uzulme bıdakı aya yumurtlamanı takıp etmısmıydın
ARa sıra dr a gıtsene cnm takıp ıcın nak nehır asılama yaptırdı belkı oyle olur senınde en kotu tabı kac aydır denıyosun bılmıyorum bende 10.gun bugun hafta sonuna denk geçebılır yumurtlamam zaten bat tarıhım be ılcak bılmıyorum buayYok canım etmiyorum benim adetim cok düzensiz gecen ay etmiştim hiç cift cizgi görmedim ovulasyonda sinir olmuştum bende bi daha yapmadım
Canım ben bi doğum yaptım 6 yıl önce simdi ikinci icin uğrasıyorum cok fazla bi zaman değil aslında 3 aydır daha. Adet düzensizliğim yüzünden bir daha tutmazsa diye korkularım başladı benimARa sıra dr a gıtsene cnm takıp ıcın nak nehır asılama yaptırdı belkı oyle olur senınde en kotu tabı kac aydır denıyosun bılmıyorum bende 10.gun bugun hafta sonuna denk geçebılır yumurtlamam zaten bat tarıhım be ılcak bılmıyorum buay
Cnm stres ıste herseyın bası gecen ay delı gbı stres yaptım sonuc ne oldu yumurtam guzel buyudu catşamadı batım 15 gun gectı duzenım bozuldu oyuDen relax olmalıyız buay artık sıkıntı yapmamaya calısıyorum calısmalara devam programa gore 5gun sonra yumurtlama dıyor ama bakalım buay yumurtlıca mıCanım ben bi doğum yaptım 6 yıl önce simdi ikinci icin uğrasıyorum cok fazla bi zaman değil aslında 3 aydır daha. Adet düzensizliğim yüzünden bir daha tutmazsa diye korkularım başladı benimdaha cok yeni diyorum takmamaya calısıyorum ama yok olmuyo her an aklımda çok sinir bozucu bi durum bu
Ya canım benimde yumurtlamada sıkıntı var. Mesela yumurtlama yapmayınca o ay adet kalınmıyomu yani benim adetlerim bu yüzden mi geç geliyo acabaCnm stres ıste herseyın bası gecen ay delı gbı stres yaptım sonuc ne oldu yumurtam guzel buyudu catşamadı batım 15 gun gectı duzenım bozuldu oyuDen relax olmalıyız buay artık sıkıntı yapmamaya calısıyorum calısmalara devam programa gore 5gun sonra yumurtlama dıyor ama bakalım buay yumurtlıca mı
Cnm bellı olmaz o adetın nıye gec geldıgı sende sıkıntılı durum varmıydı benım adet duzenım 4 5 ayda bır bozuluyo sanırım senede 2 3 kere yumurtlamıyorum daha gecen ay dr gec yumurtlamıssın demıstı en azından gene yumurtladıgım oluyo ama daha senın ıcınde erken bende bu uc aydır korunmuyorum zatenYa canım benimde yumurtlamada sıkıntı var. Mesela yumurtlama yapmayınca o ay adet kalınmıyomu yani benim adetlerim bu yüzden mi geç geliyo acaba
Hayırlısı olsun canım moral bozmak yok çalışmalara devam tam gazBenim bu ay olmadı malesef kırmızıları gördüm
Hakkımızda hayırlısı canım allah hepimizin gönlüne göre versin insallahCnm bellı olmaz o adetın nıye gec geldıgı sende sıkıntılı durum varmıydı benım adet duzenım 4 5 ayda bır bozuluyo sanırım senede 2 3 kere yumurtlamıyorum daha gecen ay dr gec yumurtlamıssın demıstı en azından gene yumurtladıgım oluyo ama daha senın ıcınde erken bende bu uc aydır korunmuyorum zaten
Sağolasın canım çok ümitliydim işte boş cıkınca hayal kırıklığı kötü oluyo bakalım artk bu aya kısmetHayırlısı olsun canım moral bozmak yok çalışmalara devam tam gaz
inşallah yerleşme lekesidir canımKizlar adete 2 gyn. Var pembe lekem geldi devani yok sancim da yok ne diyosunz
Kizlar adete 2 gyn. Var pembe lekem geldi devani yok sancim da yok ne diyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?