İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhabalar, 2 ay önce benimde erken olabilen ama hiç gecikmeyen regl dönemim 8 gün gecikti.. Sürekli test yaptım çıkmadı. Doktora gittim nur topu gibi bir kistle karşılaştım :) akşamınada hastalandım.

Kızlar benım lh 10.gunde baya acık 13. De denıcem bakalım

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
Bende de ogunlerde boyle cikiyodu koyulasacak merak etme.
Insallah buay allahın ıznıylr olcak cnm ıncırımıde havucumudq yıyorum benım genelde 16 17 de koyulasır bakalkm nolcak bıde yenı farkettım daha oncelerde adetten 8 10 gun once ıkıgun boyunca goguslerım nasıl agrırdı sanırım ozamanlar yumurtlama gunumdu adetede cok var nıye acıyo derdım sonra gecerdı cok ılgınc cahılmısım ozaman :)

Kızlar benimde 2 gündür kahverengi lekem geliyor ama adet olamıyorum karın ağrım da var adet olsam doktordan randevu alcam adet oldum sanıyorum gidiyorum yok hamilelik olabilir mi bu durum

Zamanla neler neler ogreniyoruz canim farklilik oldugunu farkediyomusuz ama isimlendiremiyomusuz sadece.ins bu ay guzel sonuclarimiz olucak hep beraberce.iliskinin ertesi gunu hissedilirmiki acaba biseyler bunu cok merak ediyorum.

Zamanla neler neler ogreniyoruz canim farklilik oldugunu farkediyomusuz ama isimlendiremiyomusuz sadece.ins bu ay guzel sonuclarimiz olucak hep beraberce.iliskinin ertesi gunu hissedilirmiki acaba biseyler bunu cok merak ediyorum.
Bence hamılelık olursa ıkı uc gun sonra kasıklarda agrı hıssedılebılır dıyorum bunyeye baglı bıde goguslerde hassasıyet tabı valla ben oşac kullanıcam ya hıssedıcegımı sanmam hamıle kalsam bıle kapılmıvam buseger ılacın yan etkısı olır cınku 6 gune koyuşasır pvu ınc

Kızlar benimde 2 gündür kahverengi lekem geliyor ama adet olamıyorum karın ağrım da var adet olsam doktordan randevu alcam adet oldum sanıyorum gidiyorum yok hamilelik olabilir mi bu durum
Lekelenme tarzıysa olablr adete kc gın var bence bıtest yap

Kac gn vr adete bnm 2 gun kala bugun yani pembemsi bi leke geldi devsmi yok kahverengi ve pembrlekeler yerlesme die dyymusym ama devamliligi onemli miktari ve leke gelirken neler hisettgn

Nasıl koyu lekelenmemı kahvemı kırmızımı test varsa yapsana
Kirmizi dicek kadr koyu degl daha acik hafif geldi saat 4 te sonra butti yani bi silmede vardi oteki silmede yoktu diyim sana abra ped taktim pedn temi zSuana kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…