Merhabalar, 2 ay önce benimde erken olabilen ama hiç gecikmeyen regl dönemim 8 gün gecikti.. Sürekli test yaptım çıkmadı. Doktora gittim nur topu gibi bir kistle karşılaştım :) akşamınada hastalandım.Kızlar bi şey soracağım kafayı yemeden, sat 2 aralık ve 12.günümde sadece bi defa ilişki oldu.16. Günümde yumurtlama akıntım oldu. 11 yıldır adet görüyorum sadece bi defa gecikmem oldu o zaman da gebeydim zaten:) 1 ocakta adet olmam gerekiyordu olmayınca 3ünde sabah ve akşam test yaptım silik dahi değildi negatifti ben de yoktur diye rahatladım ama hala olmadım 8gün oldu. Aslında ilişkim de yumurtalama dönemine denk gelmedi 4 gün sperm yaşar mı kadın vücudunda? Bir de her sabah adet ağrısı ile uyanıyorum akıntı hissediyorum adet oldum sonunda diye seviniyorum ama beyaz süt gibi akıntı gelmiş oluyor/: bu akıntı gebelikte oluyor mu ? kafam çok karışık eşim 20 gündür yurt dışında yarın dönecek ne dicem ona bilmiyorum
Canm devami yok tertemz pedim anlamadmAynhadı ıns devamı gelmez kesıldımı
Insallah canim da pek umitli degilim ya devami gelmedi gerciİ
inşallah yerleşme lekesidir canım
Yarın bellı olur cnm bak bakalım gelmezse hamıle olabılırsın dıkkat et agar ısnyqpmaCanm devami yok tertemz pedim anlamadm
Testim var yapmaya korkuyorum lekenin devami gelmezse umut var midirYarın bellı olur cnm bak bakalım gelmezse hamıle olabılırsın dıkkat et agar ısnyqpma
Batına 4 gun falan kaldıysa yapabıkırsın ılıskının ustunden 12 gun gectıyseTestim var yapmaya korkuyorum lekenin devami gelmezse umut var midir
Bende de ogunlerde boyle cikiyodu koyulasacak merak etme.Kızlar benım lh 10.gunde baya acık 13. De denıcem bakalım
Insallah buay allahın ıznıylr olcak cnm ıncırımıde havucumudq yıyorum benım genelde 16 17 de koyulasır bakalkm nolcak bıde yenı farkettım daha oncelerde adetten 8 10 gun once ıkıgun boyunca goguslerım nasıl agrırdı sanırım ozamanlar yumurtlama gunumdu adetede cok var nıye acıyo derdım sonra gecerdı cok ılgınc cahılmısım ozaman :)Bende de ogunlerde boyle cikiyodu koyulasacak merak etme.
Zamanla neler neler ogreniyoruz canim farklilik oldugunu farkediyomusuz ama isimlendiremiyomusuz sadece.ins bu ay guzel sonuclarimiz olucak hep beraberce.iliskinin ertesi gunu hissedilirmiki acaba biseyler bunu cok merak ediyorum.Insallah buay allahın ıznıylr olcak cnm ıncırımıde havucumudq yıyorum benım genelde 16 17 de koyulasır bakalkm nolcak bıde yenı farkettım daha oncelerde adetten 8 10 gun once ıkıgun boyunca goguslerım nasıl agrırdı sanırım ozamanlar yumurtlama gunumdu adetede cok var nıye acıyo derdım sonra gecerdı cok ılgınc cahılmısım ozaman :)
Bence hamılelık olursa ıkı uc gun sonra kasıklarda agrı hıssedılebılır dıyorum bunyeye baglı bıde goguslerde hassasıyet tabı valla ben oşac kullanıcam ya hıssedıcegımı sanmam hamıle kalsam bıle kapılmıvam buseger ılacın yan etkısı olır cınku 6 gune koyuşasır pvu ıncZamanla neler neler ogreniyoruz canim farklilik oldugunu farkediyomusuz ama isimlendiremiyomusuz sadece.ins bu ay guzel sonuclarimiz olucak hep beraberce.iliskinin ertesi gunu hissedilirmiki acaba biseyler bunu cok merak ediyorum.
Lekelenme tarzıysa olablr adete kc gın var bence bıtest yapKızlar benimde 2 gündür kahverengi lekem geliyor ama adet olamıyorum karın ağrım da var adet olsam doktordan randevu alcam adet oldum sanıyorum gidiyorum yok hamilelik olabilir mi bu durum
Batına 4 gun falan kaldıysa yapabıkırsın ılıskının ustunden 12 gun gectıyse
Bata 2 gun varBatına 4 gun falan kaldıysa yapabıkırsın ılıskının ustunden 12 gun gectıyse
Nasıl koyu lekelenmemı kahvemı kırmızımı test varsa yapsanaBata 2 gun var
Kac gn vr adete bnm 2 gun kala bugun yani pembemsi bi leke geldi devsmi yok kahverengi ve pembrlekeler yerlesme die dyymusym ama devamliligi onemli miktari ve leke gelirken neler hisettgnKızlar benimde 2 gündür kahverengi lekem geliyor ama adet olamıyorum karın ağrım da var adet olsam doktordan randevu alcam adet oldum sanıyorum gidiyorum yok hamilelik olabilir mi bu durum
Kirmizi dicek kadr koyu degl daha acik hafif geldi saat 4 te sonra butti yani bi silmede vardi oteki silmede yoktu diyim sana abra ped taktim pedn temi zSuana kdrNasıl koyu lekelenmemı kahvemı kırmızımı test varsa yapsana
Yaronı bekle olmassa test yap bence adetse yarın sokulurKirmizi dicek kadr koyu degl daha acik hafif geldi saat 4 te sonra butti yani bi silmede vardi oteki silmede yoktu diyim sana abra ped taktim pedn temi zSuana kdr
Canım bencede test yapmalısın böyle insan sahan çok umutlanıyor varsa yoksa anlarsınKirmizi dicek kadr koyu degl daha acik hafif geldi saat 4 te sonra butti yani bi silmede vardi oteki silmede yoktu diyim sana abra ped taktim pedn temi zSuana kdr
2 gün kalmıştımadetimeLekelenme tarzıysa olablr adete kc gın var bence bıtest yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?