- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Canm gerçekten zamanla çok şey öğreniyoruz her gün yeni bir bilgi :)))Yaronı bekle olmassa test yap bence adetse yarın sokulur
Hissetmek derken hissettiğim şey endişe birde ağrılar on dk da bir wc ihtiyacım var birdeKac gn vr adete bnm 2 gun kala bugun yani pembemsi bi leke geldi devsmi yok kahverengi ve pembrlekeler yerlesme die dyymusym ama devamliligi onemli miktari ve leke gelirken neler hisettgn
Hisettgn agri hisettgn hassasiyet anlamnda sordumHissetmek derken hissettiğim şey endişe birde ağrılar on dk da bir wc ihtiyacım var birde
Aynen canım ağrım var ama dayanılmayacak kadar değilHisettgn agri hisettgn hassasiyet anlamnda sordum
Peki testten once kac saat idrar yaomamis olmaliyim yada su icmemelym testi ynailtcak bise yapmiyimCanım bencede test yapmalısın böyle insan sahan çok umutlanıyor varsa yoksa anlarsın
Bakalm bu gece yapmaj istiyorum da lekenin devami damla danla gelirse adet anlamina mi gelirYaronı bekle olmassa test yap bence adetse yarın sokulur
Anladm benmdebelim. Simdi basladi kac gn gecti adetinAynen canım ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil
Bıraz ıdrarın toplansın yap cnm cunku adet zamanın yakın cokPeki testten once kac saat idrar yaomamis olmaliyim yada su icmemelym testi ynailtcak bise yapmiyim
Daha 2 gün vardı Çarşamba günü olacaktımAnladm benmdebelim. Simdi basladi kac gn gecti adetin
Tamamoyle yapiyimBıraz ıdrarın toplansın yap cnm cunku adet zamanın yakın cok
Bmmde 2 gun var bat 10 ocak test ypmadn dimi hicDaha 2 gün vardı Çarşamba günü olacaktım
Bendedigin gibi idrar toplanmasini bkliyorum azonce gitmistm cnku.Kızlar testler nerde testlerı gormek ıstıyorum hadı
Yok canım yapmadım testim yok elimde yarında böyle olursa doktora gidip test yaptırırımBmmde 2 gun var bat 10 ocak test ypmadn dimi hic
Bı on dkya gelır cnm senındeBendedigin gibi idrar toplanmasini bkliyorum azonce gitmistm cnku.
Evetmantikli. Keske bnmdeelmde test olmsaydi da yapmasaydm:) dayanamiyorummalesefYok canım yapmadım testim yok elimde yarında böyle olursa doktora gidip test yaptırırım
Koz nası olmaz testın elındeYok canım yapmadım testim yok elimde yarında böyle olursa doktora gidip test yaptırırım
Topladınmı çişiEvetmantikli. Keske bnmdeelmde test olmsaydi da yapmasaydm:) dayanamiyorummalesef
Naptın koz sustun negatıf olsa bıle guzel cekıp at hadıEvetmantikli. Keske bnmdeelmde test olmsaydi da yapmasaydm:) dayanamiyorummalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?