İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar adet ağrılarım ve kahrengi akıntı kesildi ne demek bu şimdi hamile miyim acaba

Kızlar umutlarımkaybetmeyın bekleyın bıraz daha bat gunu tekrar trst yapın gelmez gecerse hemen kana tabıkı valla adamlar artık yeter dıyor

Kızlar nörüyonuz bakim :) var mı bi gelişme yaşayan. Bat ı yaklaşan var mı, benim aşılamamın üstünden daha 2 gün geçti, 13 gün daha bekleyecem. Aşılama başlığında takılıp duruyom şimdilik :) test yaklaştığında gelirim gene belirtilerle inşallah, hamilelik belirtisi yaşamak istiyorum allahım nolurrrrr duy sesimi

Hadi hayirlisi en iyisi bekleyip gununde gormek.

Merhaba bayanlar. Ben bir süredir takip ediyorum. Aralardan da okudum, az çok hepinizin hikayesini biliyorum. Bende bat günü bekleyen tayfadanım. 21 Ocak benimki. Daha var aslında ama bu ay incir havuç kürü uyguladım istikrarlı bi şekilde. O yüzden umutluyum. Ağustos sonunda 8 haftalıkken kürtaj oldum. Zaten gelişim yavaştı. Değerler az artıyordu. Kalp atışını doktor ultrasonda gördü fakat daha sonra kalbi durmuş, kürtaj oldum. Belirtileri de az çok bildiğim için var gibi hissediyorum. İnş bu ay güzel haberler alırız. Heyecanınızı paylaşıyorum. Bu arada 6 yıllık evliyim. Tembellik var dediler. İlk kez incir havuç uygularken hamile kalmıştım.

Merhaba cnm oncelıkle uzucu olay yasamıssın hayırlısı olsun ben kür yapmadım gunde bır havuc bır kuru ıncır yıyorum ınsallah faydası olur buay yumurtam catlar

Herkese gunaydın kızlar 11.gunum bugun artık yavas yavas yumurtlamaya yaklasıyorum sızde durumlar nedor test yapan belırtılerı artan

Herkese gunaydın kızlar 11.gunum bugun artık yavas yavas yumurtlamaya yaklasıyorum sızde durumlar nedor test yapan belırtılerı artan
Gunaydin canim.beni zaten biliyosun.normal regl dongum 17.sini gosteriyo bat olarak ama testteki siliklesmeyi goz onune alirsam 21.oluyor.artikbekleyip gorcez.belirti olarak hissetigim sey ise kasiklarimdaki baski hissi.bide yedigim seylerden zevk almamaya basladim nedendir bilmiyorum artik.

Hayırlıso cnm beklemek cok zor bende baya korkuyorum aslında yumurtlamamaktan gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…