Ya eşim almıyor günün 1 hafta geçsin hastaneye gideriz diyeKoz nası olmaz testın elınde
Adamlarda bıktı artık dımıYa eşim almıyor günün 1 hafta geçsin hastaneye gideriz diye
Valla tek cizgi cnm baya bkledim de yokNaptın koz sustun negatıf olsa bıle guzel cekıp at hadı
Bisi diyim mi cok iyi yapiyo almamakla ben esimetest yptgmi soylemicem yapiptatek cizgi ciktigni falan cnky hem sinirleniyo hem uzulyo bana ne diyim ki neyseYa eşim almıyor günün 1 hafta geçsin hastaneye gideriz diye
Atdçsana testı negatıflere ınat devam kozlar sende uzulme belkı daha gecmedıValla tek cizgi cnm baya bkledim de yok
Cnm atamadim ki buraya surekli telefonm donduAtdçsana testı negatıflere ınat devam kozlar sende uzulme belkı daha gecmedı
Aynen valla üzülüyor bu konuda konuşmuyor bileAdamlarda bıktı artık dımı
Aynen canım kesinleşene kadar söyleme ben doktora gidelim demeye çekiniyorum artıkBisi diyim mi cok iyi yapiyo almamakla ben esimetest yptgmi soylemicem yapiptatek cizgi ciktigni falan cnky hem sinirleniyo hem uzulyo bana ne diyim ki neyse
Aynem. Bikti adam her ay ayni muhhabbeti duymayaAynen canım kesinleşene kadar söyleme ben doktora gidelim demeye çekiniyorum artık
Kesildiyse vardir bisiler bekle bakalim test yapma olanagn yoken az 2 3 gun sabretmek sorndasn bisilern oldgnu anlaman icinKızlar adet ağrılarım ve kahrengi akıntı kesildi ne demek bu şimdi hamile miyim acaba
Aynen öyle canım yarın adet olmazsam doktora giderim kan testi yaptırırımKesildiyse vardir bisiler bekle bakalim test yapma olanagn yoken az 2 3 gun sabretmek sorndasn bisilern oldgnu anlaman icin
Hadi hayirlisi en iyisi bekleyip gununde gormek.Bence hamılelık olursa ıkı uc gun sonra kasıklarda agrı hıssedılebılır dıyorum bunyeye baglı bıde goguslerde hassasıyet tabı valla ben oşac kullanıcam ya hıssedıcegımı sanmam hamıle kalsam bıle kapılmıvam buseger ılacın yan etkısı olır cınku 6 gune koyuşasır pvu ınc
Merhaba cnm oncelıkle uzucu olay yasamıssın hayırlısı olsun ben kür yapmadım gunde bır havuc bır kuru ıncır yıyorum ınsallah faydası olur buay yumurtam catlarMerhaba bayanlar.Ben bir süredir takip ediyorum. Aralardan da okudum, az çok hepinizin hikayesini biliyorum. Bende bat günü bekleyen tayfadanım. 21 Ocak benimki. Daha var aslında ama bu ay incir havuç kürü uyguladım istikrarlı bi şekilde. O yüzden umutluyum. Ağustos sonunda 8 haftalıkken kürtaj oldum. Zaten gelişim yavaştı. Değerler az artıyordu. Kalp atışını doktor ultrasonda gördü fakat daha sonra kalbi durmuş, kürtaj oldum. Belirtileri de az çok bildiğim için var gibi hissediyorum. İnş bu ay güzel haberler alırız. Heyecanınızı paylaşıyorum. Bu arada 6 yıllık evliyim. Tembellik var dediler. İlk kez incir havuç uygularken hamile kalmıştım.
Gunaydin canim.beni zaten biliyosun.normal regl dongum 17.sini gosteriyo bat olarak ama testteki siliklesmeyi goz onune alirsam 21.oluyor.artikbekleyip gorcez.belirti olarak hissetigim sey ise kasiklarimdaki baski hissi.bide yedigim seylerden zevk almamaya basladim nedendir bilmiyorum artik.Herkese gunaydın kızlar 11.gunum bugun artık yavas yavas yumurtlamaya yaklasıyorum sızde durumlar nedor test yapan belırtılerı artan
Hayırlıso cnm beklemek cok zor bende baya korkuyorum aslında yumurtlamamaktan geneGunaydin canim.beni zaten biliyosun.normal regl dongum 17.sini gosteriyo bat olarak ama testteki siliklesmeyi goz onune alirsam 21.oluyor.artikbekleyip gorcez.belirti olarak hissetigim sey ise kasiklarimdaki baski hissi.bide yedigim seylerden zevk almamaya basladim nedendir bilmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?