İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Korkma korkma her ay olmaz senin basina gelen her kadinin yilda o sekilde oldugu zaman oluyordur.
Ins cnm buay hayırlısıyla guzel haberler alırız ane oluruz :) havuc ve ıncırı yıyorum valla ıns katkısı olur dıyorum ada cayo ıcıyorum bıde yumurtlma gunume kdr

Hakkaten cabucak gecsin hemen hemen.
Evet ya sıkılıyo ınsan ınan bos zaman bulunca bebek kıyafetlerını falan bakıyorum bızım buaksam calısma olcak umarım artık calısmalar onemlı uc gun ıcerdenyasadıgı ıcın soerm zor ıs

Evet ya sıkılıyo ınsan ınan bos zaman bulunca bebek kıyafetlerını falan bakıyorum bızım buaksam calısma olcak umarım artık calısmalar onemlı uc gun ıcerdenyasadıgı ıcın soerm zor ıs
Kafanda hesapnyapma canim.bosver takinca daha kotu etkiliyo insani.burda okudum bir arkadasi siliklesince tek iliski yapmis erkek cocuk istiyormus 2.yi.ve hamile kalmis.dusun tek iliskiyle.

Bakalım tabı ozamanı tutturmak onemlı zatenngerısı allaha kalmıs zamını olsa bıle hamıle kalamıyo ınsan hayırlısı dıyorum benım buay olmazsa bıle bat tarıhım kac olur onu bıle bılmıyorum 25 32 arasonda olurum heralde en kotu su ılaca baslıcam ya oda bazen gec getorıypmus bazende erken
Kafanda hesapnyapma canim.bosver takinca daha kotu etkiliyo insani.burda okudum bir arkadasi siliklesince tek iliski yapmis erkek cocuk istiyormus 2.yi.ve hamile kalmis.dusun tek iliskiyle.

Progetanda ilac bittiginde regl olman gerekiyor eger olmazsan zaten ins gebelik var demektir.

Canim hemen degil zaten bikac gun icinde olman lazim ilacin prospektusunde yaziyordur bir bak istersen.

Merhaba.Sat 21 aralıktı.Adetime 8 gün var.Beta hcg testim 10 çıktı.Hamilemiyim acaba?

kızlar herkese merhaba heyecanla bekliyorum haberlerinizi buay hepimiz güzel haberler alırız inşallah.benim bu ay hic belirtim yok göğüslerim bile hiç şişmedi ve acımıyo,ilk yumurtlamamdan 12 ikinci yumurtlamamdan 6 gün geçti beklemedeyim adet tarihimle ilgili hicbir fikrim yok yani :) belkide böylesi daha iyidir.sizde durumlar nasıl şüpheli olanlar test yapsında müjdeler alalım hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…