- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Korkma korkma her ay olmaz senin basina gelen her kadinin yilda o sekilde oldugu zaman oluyordur.Hayırlıso cnm beklemek cok zor bende baya korkuyorum aslında yumurtlamamaktan gene
Ins cnm buay hayırlısıyla guzel haberler alırız ane oluruz :) havuc ve ıncırı yıyorum valla ıns katkısı olur dıyorum ada cayo ıcıyorum bıde yumurtlma gunume kdrKorkma korkma her ay olmaz senin basina gelen her kadinin yilda o sekilde oldugu zaman oluyordur.
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins.Ins cnm buay hayırlısıyla guzel haberler alırız ane oluruz :) havuc ve ıncırı yıyorum valla ıns katkısı olur dıyorum ada cayo ıcıyorum bıde yumurtlma gunume kdr
Amin ınsallah cnm su uc bes gun ecsın hemen yaaRabbim emeklerimizi bosa cikarmasin ins.
Hakkaten cabucak gecsin hemen hemen.Amin ınsallah cnm su uc bes gun ecsın hemen yaa
Evet ya sıkılıyo ınsan ınan bos zaman bulunca bebek kıyafetlerını falan bakıyorum bızım buaksam calısma olcak umarım artık calısmalar onemlı uc gun ıcerdenyasadıgı ıcın soerm zor ısHakkaten cabucak gecsin hemen hemen.
Kafanda hesapnyapma canim.bosver takinca daha kotu etkiliyo insani.burda okudum bir arkadasi siliklesince tek iliski yapmis erkek cocuk istiyormus 2.yi.ve hamile kalmis.dusun tek iliskiyle.Evet ya sıkılıyo ınsan ınan bos zaman bulunca bebek kıyafetlerını falan bakıyorum bızım buaksam calısma olcak umarım artık calısmalar onemlı uc gun ıcerdenyasadıgı ıcın soerm zor ıs
Kafanda hesapnyapma canim.bosver takinca daha kotu etkiliyo insani.burda okudum bir arkadasi siliklesince tek iliski yapmis erkek cocuk istiyormus 2.yi.ve hamile kalmis.dusun tek iliskiyle.
Progetanda ilac bittiginde regl olman gerekiyor eger olmazsan zaten ins gebelik var demektir.Bakalım tabı ozamanı tutturmak onemlı zatenngerısı allaha kalmıs zamını olsa bıle hamıle kalamıyo ınsan hayırlısı dıyorum benım buay olmazsa bıle bat tarıhım kac olur onu bıle bılmıyorum 25 32 arasonda olurum heralde en kotu su ılaca baslıcam ya oda bazen gec getorıypmus bazende erken
Progetanda ilac bittiginde regl olman gerekiyor eger olmazsan zaten ins gebelik var demektir.[/QUOTE. Progestan 25.gunumde bıtcek ama erken degılmı olursamda mesela cnm dongum normalde 27 dı ama dongu kalmadı bozuldu allah bılıyp nasış olcak uc gun sobra bı lh daha yaparım dıye dusunuyorum
Kullanırken olanlarında oldugunu okumustum ıntten bakım bıCanim hemen degil zaten bikac gun icinde olman lazim ilacin prospektusunde yaziyordur bir bak istersen.
Canim hemen degil zaten bikac gun icinde olman lazim ilacin prospektusunde yaziyordur bir bak istersen.[/QUO
Tmm iste ins seninki tutunmasina yardimci olur.Yazıyokı adet dongusunde kısalma ve ara kanamaları
Tmm iste ins seninki tutunmasina yardimci olur.
5 i gecınce hmışe oldugunu bılıyorum tebrıkned rımMerhaba.Sat 21 aralıktı.Adetime 8 gün var.Beta hcg testim 10 çıktı.Hamilemiyim acaba?
8 gun oncesi icin baya iyi bence degerin.gununu bekle ins gelmezse reglin kan testini tekrarlarsin.2 gunde 2 kat artmasi lazim.Merhaba.Sat 21 aralıktı.Adetime 8 gün var.Beta hcg testim 10 çıktı.Hamilemiyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?