- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ay cnm hosgeldın bendensın bende bat nolur buay belırsız kısmet :) 11.gunum gunler geceın yumurtlım dıye beklıyorumkızlar herkese merhaba heyecanla bekliyorum haberlerinizi buay hepimiz güzel haberler alırız inşallah.benim bu ay hic belirtim yok göğüslerim bile hiç şişmedi ve acımıyo,ilk yumurtlamamdan 12 ikinci yumurtlamamdan 6 gün geçti beklemedeyim adet tarihimle ilgili hicbir fikrim yok yani :) belkide böylesi daha iyidir.sizde durumlar nasıl şüpheli olanlar test yapsında müjdeler alalım hadi.
inşallah beklemeden yumurtlarsın da bi 9 ay kırmızıları görmezsin canımAy cnm hosgeldın bendensın bende bat nolur buay belırsız kısmet :) 11.gunum gunler geceın yumurtlım dıye beklıyorum
Gırdugum her ıncır ve havuca gomulur oldum catlatsın dıyeinşallah beklemeden yumurtlarsın da bi 9 ay kırmızıları görmezsin canım
2 hafta varmis yukselme olabilir doktor ne dedi pekikızlar adete 1 hafta var beta hcg 2,1 çıktı idrar yolu için ilaç verecekti bi test te yapalım dedi sizce yükselebilir mi?
ilaç verecekti vermedi acil dr u zaten bekle tekrarla dedi şase tek kullanımlıklık toz verdi gebeliğe uygun dedi. daha 1 haftam var.2 hafta varmis yukselme olabilir doktor ne dedi peki
Aaaa yukselebılır degısık deger 0,20 falan cıkmamıa bak daha yenı sanırım ıns hmışesındır daha oncekı betaların kac cıkıyosu hamışe degılkenkızlar adete 1 hafta var beta hcg 2,1 çıktı idrar yolu için ilaç verecekti bi test te yapalım dedi sizce yükselebilir mi?
1 hafta var canım 2 hafta değil bat 15 ocak2 hafta varmis yukselme olabilir doktor ne dedi peki
Genelde 00,1 gibi degerlerAaaa yukselebılır degısık deger 0,20 falan cıkmamıa bak daha yenı sanırım ıns hmışesındır daha oncekı betaların kac cıkıyosu hamışe degılken
Bıkacgun sonra tekrarla bence kanı yada erken gebelık yapppkızlar soldaki yanlış oldu pardon
erken gebelikte 6 gün öncesi çıkıyor en son reglm 18 aralık daha bir haftam var enf için gitmiştim acileBıkacgun sonra tekrarla bence kanı yada erken gebelık yappp
bıkacgune test yap yasa kan vererken gebelikte 6 gün öncesi çıkıyor en son reglm 18 aralık daha bir haftam var enf için gitmiştim acile
bakalım idrar testi yaparım çıkarsa tekrar kan verirrim artık, hayırlısıCnm
bıkacgune test yap yasa kan ver
Daha kana gecmemıs cnm ıdrara hıc gecmeZ bellı olmaz gercı ama ılıskı ustunden 12 gun en az gecmıs olsnbakalım idrar testi yaparım çıkarsa tekrar kan verirrim artık, hayırlısı
biliyorum canım ben bir kez Anne oldum zaten ama geç döllenme nasıl olur bilmiyorum.Daha kana gecmemıs cnm ıdrara hıc gecmeZ bellı olmaz gercı ama ılıskı ustunden 12 gun en az gecmıs olsn
Cnm ılıskıden kac gun gectıbiliyorum canım ben bir kez Anne oldum zaten ama geç döllenme nasıl olur bilmiyorum.
son ilişki 01 ocak daha sonra olmadı zaten bugün 9 gün ovülasyondan sonraCnm ılıskıden kac gun gectı
Cnm bekle bıkac gun daha derım normal testte cıkmayabılır yarın dahason ilişki 01 ocak daha sonra olmadı zaten bugün 9 gün ovülasyondan sonra
Cnm bekle bıkac gun daha derım normal testte cıkmayabılır yarın dahason ilişki 01 ocak daha sonra olmadı zaten bugün 9 gün ovülasyondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?