- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
11,12 günler çıkabilir dediğin gbi varsa yarında 10 gün çıkmaz bencede.Cnm bekle bıkac gun daha derım normal testte cıkmayabılır yarın daha
e hamılesın11,12 günler çıkabilir dediğin gbi varsa yarında 10 gün çıkmaz bencede.
İnşallah canım yap şpheli demişler kimisi hamile olduğunu öğrenmiş bu değerlerle kimisi regl olmuş.Benc
e hamılesın
Olabılıt cnm hayırlısı bakalım neler olcakİnşallah canım yap şpheli demişler kimisi hamile olduğunu öğrenmiş bu değerlerle kimisi regl olmuş.
Evet senin geçen ay baya sıkıntılı olmuştu. Regl gelmemişti hatırlıyorum. Havucu mutlaka ihmal etme de kist oluşmasın. Ama bir incir az geldi bana. Ben 6-7 tane kaynatıyorum. Bu ay bu şekilde hamilelik olursa tekrar herkese yaycam bu tekniği şuan biraz bel ve kasık ağrım var, özellikle yatınca bacağımı uzattıysam sağ tarafta basınç hissediyorum. Akıntım var. Bakalım nolcak..Merhaba cnm oncelıkle uzucu olay yasamıssın hayırlısı olsun ben kür yapmadım gunde bır havuc bır kuru ıncır yıyorum ınsallah faydası olur buay yumurtam catlar
Sen hamılemsn cnm ben kaynatmıyorum dırek yıyorum yumurtam gelısıyo benm bugune kdr belkı strestn oldu buay ıns catlıcak havucumuda yedım bıaksam heraldam yıyorum ıncırıde sabah yıyorum cnm yarın 12.gun 18 e kadar benım akıntım olması lazım ozaman anlıyorum bode goguslerm acıyo yumurtlama zamanıEvet senin geçen ay baya sıkıntılı olmuştu. Regl gelmemişti hatırlıyorum. Havucu mutlaka ihmal etme de kist oluşmasın. Ama bir incir az geldi bana. Ben 6-7 tane kaynatıyorum. Bu ay bu şekilde hamilelik olursa tekrar herkese yaycam bu tekniği şuan biraz bel ve kasık ağrım var, özellikle yatınca bacağımı uzattıysam sağ tarafta basınç hissediyorum. Akıntım var. Bakalım nolcak..
Canm yeni gördüm kusura bakma yapmışsın sanırım hayırlısı olsun gelmedi dimi bişeyPeki testten once kac saat idrar yaomamis olmaliyim yada su icmemelym testi ynailtcak bise yapmiyim
Ya tek cizgiydi hala adetm gelmedi lekedevm ediyo bide agrim var adet olcak gibiCanm yeni gördüm kusura bakma yapmışsın sanırım hayırlısı olsun gelmedi dimi bişey
O da şifa olur inş. Önemli olan niyet zaten. Çatlar inş, senin başına gelen çok sık yaşanan bir olay değil. Bir kere oldu diye hep olcak diye bişey yok. Merak etme inş. Benim bat 19-21 Ocak. Henüz çıkmaz diye tabi ki test falan yapmadım. Bi yandan da merak ediyorum ama tutuyorum kendimi. Çıkmaz çünkü olsa bile. Ama aynı geçen seferki gibi belirtilerim var.Sen hamılemsn cnm ben kaynatmıyorum dırek yıyorum yumurtam gelısıyo benm bugune kdr belkı strestn oldu buay ıns catlıcak havucumuda yedım bıaksam heraldam yıyorum ıncırıde sabah yıyorum cnm yarın 12.gun 18 e kadar benım akıntım olması lazım ozaman anlıyorum bode goguslerm acıyo yumurtlama zamanı
Cıkmaz cnm varsa ıdrar cabuk gecmez hamılelık ıns hafta sonu Cumartesi ılacada baslayınca daha ıyı olur ıns buay catlıcak umarmO da şifa olur inş. Önemli olan niyet zaten. Çatlar inş, senin başına gelen çok sık yaşanan bir olay değil. Bir kere oldu diye hep olcak diye bişey yok. Merak etme inş. Benim bat 19-21 Ocak. Henüz çıkmaz diye tabi ki test falan yapmadım. Bi yandan da merak ediyorum ama tutuyorum kendimi. Çıkmaz çünkü olsa bile. Ama aynı geçen seferki gibi belirtilerim var.
Sen yinede kendini herşeye hazırla canm ama Allahtan ümit kesilmez belki oluverir bellimi olur neler duyuyoruz.. belki gelir yavrun :)) benimde aynı sorular hep kafamda olcak mı olmucakmmı 1 yıl oldu neredeyse ağlıyorum bazen canım sıkılıyorYa tek cizgiydi hala adetm gelmedi lekedevm ediyo bide agrim var adet olcak gibi
Sizinde catlama sorununuz mu var acaba?Gırdugum her ıncır ve havuca gomulur oldum catlatsın dıyeay valla catşasın oda ben de kurtulayım tek ben varım sanırım bata cok olan
Haklisinda. Umutlanip bkpedigimz surece bu boylece devam edicek. Oyuzden umudu kesip normal hayata devam edip kendimizi Biseklde baska seylerle oyalayip esimizle sadce sevdigimz icin birlkte olmaliyiz aslnda. En buyuk sorun aklimizi bu konuyla mesgul etmekSen yinede kendini herşeye hazırla canm ama Allahtan ümit kesilmez belki oluverir bellimi olur neler duyuyoruz.. belki gelir yavrun :)) benimde aynı sorular hep kafamda olcak mı olmucakmmı 1 yıl oldu neredeyse ağlıyorum bazen canım sıkılıyor
Canım inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın merakla takip ediyorum duam seninle. Fakat arkadaşın dediği gibi inciri ve havucu kaynatarak tüketirsen daha faydasi olur yiyerek faydası olcağını pek sanmıyorum. İbrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürüne internetten bakabilirsin daha etkili olur bence :)Sen hamılemsn cnm ben kaynatmıyorum dırek yıyorum yumurtam gelısıyo benm bugune kdr belkı strestn oldu buay ıns catlıcak havucumuda yedım bıaksam heraldam yıyorum ıncırıde sabah yıyorum cnm yarın 12.gun 18 e kadar benım akıntım olması lazım ozaman anlıyorum bode goguslerm acıyo yumurtlama zamanı
Gecen ay bnm yumurta catlamadı maalesef cnmSizinde catlama sorununuz mu var acaba?
Valla cnm bellı olmaz buay bıyle denıcem sıkıntınolur gene catlamazsa ztn dıger ay denerım 20.gun dr a gıdıcem yumurtlama oldumu dıyeCanım inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın merakla takip ediyorum duam seninle. Fakat arkadaşın dediği gibi inciri ve havucu kaynatarak tüketirsen daha faydasi olur yiyerek faydası olcağını pek sanmıyorum. İbrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürüne internetten bakabilirsin daha etkili olur bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?