İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba cnm oncelıkle uzucu olay yasamıssın hayırlısı olsun ben kür yapmadım gunde bır havuc bır kuru ıncır yıyorum ınsallah faydası olur buay yumurtam catlar
Evet senin geçen ay baya sıkıntılı olmuştu. Regl gelmemişti hatırlıyorum. Havucu mutlaka ihmal etme de kist oluşmasın. Ama bir incir az geldi bana. Ben 6-7 tane kaynatıyorum. Bu ay bu şekilde hamilelik olursa tekrar herkese yaycam bu tekniği şuan biraz bel ve kasık ağrım var, özellikle yatınca bacağımı uzattıysam sağ tarafta basınç hissediyorum. Akıntım var. Bakalım nolcak..

Aa benim hamilelik takvimi duruyormuş hala. Gebelik devam etse 32. Hafta olacakmış demek

Sen hamılemsn cnm ben kaynatmıyorum dırek yıyorum yumurtam gelısıyo benm bugune kdr belkı strestn oldu buay ıns catlıcak havucumuda yedım bıaksam heraldam yıyorum ıncırıde sabah yıyorum cnm yarın 12.gun 18 e kadar benım akıntım olması lazım ozaman anlıyorum bode goguslerm acıyo yumurtlama zamanı

Arkadaşlar merhaba, bende 1 seneden beri hamile kalamiyorum. Bu ay adaçayı ve hayıt tohumu çayı ictim. Fayda gorenler hamile kalanlar olmus diye. Regl tarihime 10 gun var. Kasiklarimda hafif agrilar var. Bazen karnimda da agri olup geciyor devam etmiyor. Yumurta gelistigini hissettim ama catlamayip kist oldu diye korkuyorum. Cunku kist oluncada kasik agrisi oluyor. Beklemek cok zor. Umarim hepimiz guzel haberler aliriz.

O da şifa olur inş. Önemli olan niyet zaten. Çatlar inş, senin başına gelen çok sık yaşanan bir olay değil. Bir kere oldu diye hep olcak diye bişey yok. Merak etme inş. Benim bat 19-21 Ocak. Henüz çıkmaz diye tabi ki test falan yapmadım. Bi yandan da merak ediyorum ama tutuyorum kendimi. Çıkmaz çünkü olsa bile. Ama aynı geçen seferki gibi belirtilerim var.

Cıkmaz cnm varsa ıdrar cabuk gecmez hamılelık ıns hafta sonu Cumartesi ılacada baslayınca daha ıyı olur ıns buay catlıcak umarm

Ya tek cizgiydi hala adetm gelmedi lekedevm ediyo bide agrim var adet olcak gibi
Sen yinede kendini herşeye hazırla canm ama Allahtan ümit kesilmez belki oluverir bellimi olur neler duyuyoruz.. belki gelir yavrun :)) benimde aynı sorular hep kafamda olcak mı olmucakmmı 1 yıl oldu neredeyse ağlıyorum bazen canım sıkılıyor

Haklisinda. Umutlanip bkpedigimz surece bu boylece devam edicek. Oyuzden umudu kesip normal hayata devam edip kendimizi Biseklde baska seylerle oyalayip esimizle sadce sevdigimz icin birlkte olmaliyiz aslnda. En buyuk sorun aklimizi bu konuyla mesgul etmek

Canım inşallah bu ay hayırlı haberler alırsın merakla takip ediyorum duam seninle. Fakat arkadaşın dediği gibi inciri ve havucu kaynatarak tüketirsen daha faydasi olur yiyerek faydası olcağını pek sanmıyorum. İbrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürüne internetten bakabilirsin daha etkili olur bence :)

Valla cnm bellı olmaz buay bıyle denıcem sıkıntınolur gene catlamazsa ztn dıger ay denerım 20.gun dr a gıdıcem yumurtlama oldumu dıye

Kızlarrr gunaydın batları bekleyenler ne oldu ses yok kımseden benım 12.gunum bugun yarınmı lh ye baslasam acep en son 10.gunde yaptım sılıktı cok

kızlar deneyimleriniz ile bana da yardım edin ya lütfen

benim adetime daha 1 hafta var. 7-8 gün önce yumurtlama günümdü ovulasyon testi ile öğrendim ve değerlendirdik. yumurtlama günümden bir kaç gün sonra kaısklarımda sanki adet olcakmışımda olamıyormuşum gibi sancı başladı 1-2 defa da iğne batması gibi oldu geçti. ara ara adet olcakmışım olamıyomuşum gibi sancı oluyor ve bakıyorum hastalanmamışım. Akıntımda var bazen beyaz bazen açık sarı oluyor. Daha 7-9 gün arası var adet olmama. bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…