İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Anladigim kadariyla son onemli birlktelktgn ustunden sadce 10 gun gecmis ama bu saydigim belirtiler yumurtlama belirtilerine benziyo cnku senin le ayni belirtileri yumurtlama doneminden itibaren adete kdr yasadim ben bu saydiklarni gebelik falan sandm test bile yaptmcfakat tek cizgi ve suanda adet oldm zaten. Herneyse senin bu yasadigin yumrtlama belirtisi henuz bebek varsa zaten tutunmamistir bile bu sureclerde tutunmaya calisiyordur eger spermler yumurtyla dollenmsse yani bu da bi ibtimal . sansliysan veckismetinde bu bebek varsa zaten olmustur ama sana sunu diyim kapilma hic bu agrilara belirtilere kulak verme. Varsa zaten vardir yoksada sadce uzuyor bu belirtiler. Sen bu belirtileri yumurtlama surecive adete birkac gn kala olan belirtileride adet elirtisi gibi dusun zaten bisiler belli eder kendni amz bu saydigin seyler btn kendini dinlyen kadnlarn ya yumurtlamada ya adetten once yasadigi seyler. Umarim bebek vardiryoksada zaten Allah nasip eder insallah

canım bilgi için teşekkür ederim yumurtlama günüm geçeli 7-8 gün oldu yumurtlama belirtilerim olamaz diye düşünüyorum hatta ikinciye mi yumurtluyorum diyerekten ovulasyon testi yapmıştım tekrardan ama negatif çıktı. yumurtlama bittiği halde yumurtlama dönemim geçtiği halde bu belirtiler normal mi ? birde ben 33-34 günde bir adet oluyorum şuan adetime de çok var 7-9 gün arası gün var. merak içerisindeyim bakalım :)

canım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah, S Sadekahvem91 ya katılıyorum,yumurtlama belirtisi degilde yumurtlamadan adete kadar gecen sürede bu belirtiler yasanıyor yaklasık 1 yıldır cocuk isteyen ve her ay bu saydıgın belirtilerin hepsini yasayıp sonunda adet olmus biri olarak sölüyorum,hamile kalmısta olabilirsin tabii ama bu kadar erken belirti vermez ilk ve en önemli belirti adet gecikmesidir.sen kendini cok dinleme ama umarım hamilesindir.

çok teşekkür ederim canım çok haklısınız inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve hamile kalmışızdır

çok teşekkür ederim canım çok haklısınız inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve hamile kalmışızdır
rica ederim canım biz düşünmeyelim onlar bize sürpriz yapsın inşallah :)

Yumurtlamadan 12 gun gecınce test yapabılırsın cnm ama cok dusundugunuz ıcınde vucudumuz bu tepkılerı verebılır benımkı her ay verıyo mesela ama negatıf tabı hep strese gırme belkı hamıle kalıyosun

Keske icimizdeki o sese kulak asmadan bekleyebilsek ama nerdeee.ister istemez insan kendini dinliyor ve her gordugunu farklilik zannediyor halbuki heray olan seyler yasadigimiz ama ozaman farketmemisiz.iliskiden sonra 14 gun gecmeden bu ay belirti aramiycam ben soz verdim kendime 21 ne kadar oldum oldum olmadim iste ozaman test yaparim ancak.

haklısın canım bikaç ay bu durumu yasamadan anlayamıyoruz bende1 senedir bu durumda olunca artık senin gibi düşünüyorum

Maalesef kızlar hersey belırtı gıbı gelıyor ve bız cok üzülüyoruz

doğru diyosun canım bazen bize de belirti gibi gelebiliyor inşallah hamile kalmışızdır.

aslında herkes düşünmeyi bıraktıktan sonra hamile kalıyormuş hep öyle okudum stres çok farkediyomuş

doğru diyosun canım bazen bize de belirti gibi gelebiliyor inşallah hamile kalmışızdır.

aslında herkes düşünmeyi bıraktıktan sonra hamile kalıyormuş hep öyle okudum stres çok farkediyomuş
Evet cnm ıns hepımız hamıle kalırız en kısa zamanda gecen ay asırı stres yapmstm buay tek duam yumurtlıyım ve tutsun

Evet cnm ıns hepımız hamıle kalırız en kısa zamanda gecen ay asırı stres yapmstm buay tek duam yumurtlıyım ve tutsun
inşallah olursun canım. bende 2-3 ocakta yumurtladım adetime son 1 hafta bekliyorum inşallah tutunmuştur benim bebeğim en azından iyi ya da kötü sonucu bilmek daha iyi böyle ikilemde kalmak acabalarda beklemek daha zor

inşallah olursun canım. bende 2-3 ocakta yumurtladım adetime son 1 hafta bekliyorum inşallah tutunmuştur benim bebeğim en azından iyi ya da kötü sonucu bilmek daha iyi böyle ikilemde kalmak acabalarda beklemek daha zor
Tabı cn hayırlısıyla ıns sen lh testımı yaptın dr anmı gıttın yumurtladıgını nasıl anladn

ovulasyon testiyle canım. adetim bittikten 1 hafta sonra falan ovulasyon testine başladım ve 2-3 ocakta yakalım yumurtlamamı
Bende bugun baslıcam ovuya cnm ben gec yumurtlıyorum kacıbcı gunde yumurtladın bıde bnm gogus arımla sumuksu akıntım oluyodu ay yumurtlayalım yaaaa

Bende bugun baslıcam ovuya cnm ben gec yumurtlıyorum kacıbcı gunde yumurtladın bıde bnm gogus arımla sumuksu akıntım oluyodu ay yumurtlayalım yaaaa
canım benim adet döngüm biraz uzun 32-34 gün arası oluyorum ben. Ve 5 gün sürüyor. bu ay ben 18-19. günde yumurtladım

canım benim adet döngüm biraz uzun 32-34 gün arası oluyorum ben. Ve 5 gün sürüyor. bu ay ben 18-19. günde yumurtladım
Benım dongun bozulmadıgı zaman 27 28 daha oncelerı 17.gunde koyu lh cızgısını gormustum gec oluyo ama buay kactan sayocam bılmıyorum acıkcası

Benım dongun bozulmadıgı zaman 27 28 daha oncelerı 17.gunde koyu lh cızgısını gormustum gec oluyo ama buay kactan sayocam bılmıyorum acıkcası
bence adetin biter bitmez başla ben internetten almıştım baya çoktu ve uygundu fiyatları

bence adetin biter bitmez başla ben internetten almıştım baya çoktu ve uygundu fiyatları
5 7 10 da lh yaptım hep cok sılık cıktı bugun 12.aksam baslarım ama daha akıntım falan da yok 6 7 gun ıcınde olması öazım zaten olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…