İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba arkadaşlar. Adetime bi hafta var dünden beri agzimda kuruluk ve hic gecmeyen bi aci tat var... acaba hamile miyim diyorum ama bu kadar cabuk belirti olur mu?ilk hamileligimde idrar testinden önce bi belirti hissetmemistim... ama hamileligimin son aylarinda bu aci tat hep vardi...kafamda deli sorular.. bu agiz kurulugu metal gibi aci tat bu kadar erken belirti olabilir mi sizce... hepinize hayirli sonuclar getiren bi ay olsun insallah.

5 7 10 da lh yaptım hep cok sılık cıktı bugun 12.aksam baslarım ama daha akıntım falan da yok 6 7 gun ıcınde olması öazım zaten olursa
ben hergün yapmıştım canım hatta 16-17. günlerde silikti 18. gün biyaptım direk koyu çıktı hatta C çizgisinden daha da koyu çıktı

ben hergün yapmıştım canım hatta 16-17. günlerde silikti 18. gün biyaptım direk koyu çıktı hatta C çizgisinden daha da koyu çıktı
Ebet cnm bende bugun baslasam daha ıyı olck akıntım var ama sanırom bırlıkte olduk onla alakalı yumurtlama gıbı degıl

Ebet cnm bende bugun baslasam daha ıyı olck akıntım var ama sanırom bırlıkte olduk onla alakalı yumurtlama gıbı degıl
hadi inşallah canım ya bu ay güzel haberler alalım ben son 9 sayıyorum şu 9 gün geçsinde sonucu öğreneyim artık :)

Bende 6gunden sayayım barı yumurtlamaya nabalık bısey saymakta guzel
canım benim yumurtlama günüm geçti ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için adet günümü bekliyorum adet günüme de 8-9 gün var o yüzden 9 dan geriye sayıyorum :)

canım benim yumurtlama günüm geçti ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için adet günümü bekliyorum adet günüme de 8-9 gün var o yüzden 9 dan geriye sayıyorum :)
Tamam ben kendım ıcın yumurtlama sayıyorum zaten

Gecen ay bnm yumurta catlamadı maalesef cnm

Ayni sey benimde basima geldi. Adetlerim cok duzenlidir senelerdir. Fakat yumurtam buyuyor ama catlamayip kist oluyor. Hep mi böyleydi cocuk istemeye baslayinca mi boyle oldu bilmiyorum. Doktor hersey normal gorunuyor diyor. Hatta adetim duzenli oldugu icin mutlaka yumurtanda catliyordur diyor. 1 kez klomen tedavisi gordum. Yumurtam yine kist oldu. Neden yumurta buyusede catlamaz anlamiyorum.

Gecen ay bnm yumurta catlamadı maalesef cnm

Incir havuc kürunu bende duydum ama fazla yumurta gelişimine sebep olur diye yapmadim. Catlamazsa birkac kist demek cunku bu. Bende sizin gibi havuc ve incir yiyorum fakat abartmadan. Asil adacayi ve hayit ictim bakalim nolucak. Catladimi catlamadimi diye dusunmekten biktim.

Kızlar lh yaptım sızce hergun yapayımmı yoksa ıkıgun aramı berım

Eklentiler

• image.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 47
Hayirlisi olsun senin icin canim insallah gebelik belirtisidir ama bunlari yasayip Adet olan insanlar da var buna ben dahilim oyuzden dedim kapilma daha cok var

Aynen ya benee hep yasadim b son 2 aydir hele hep dedim ki kesin hamileyim ama gecikmedim bile gunumde oldum dusun artik

Pazar gunu birliktelik oldu 11 aydir regl olmuyorum emziriyorum +olarak ilişkiden 17 saat sonra ella aldim. Kasık agrim ve sarı renk akıntım var test ne zaman yapsam

Evet cnm benımkıde gecen ay buyudu catlamadı buay bır havuc bır ıncır yıyorum aabartmadan senın kacıncı gunun

Evet cnm benımkıde gecen ay buyudu catlamadı buay bır havuc bır ıncır yıyorum aabartmadan senın kacıncı gunun
Bende aynen birer tane yiyorum. Bugun benim 21 inci gunum. Yumurtlamadan itibaren kasiklarimda bir hareket var. Korkuyorum gene mi kist oldu diye. Bir arkadas demis ne zaman belirti bulsam adet oldum diye benim kide o hesap. O yüzden gunu beklicez maalesf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…