- 4 Temmuz 2015
- 171
- 188
- 103
ben hergün yapmıştım canım hatta 16-17. günlerde silikti 18. gün biyaptım direk koyu çıktı hatta C çizgisinden daha da koyu çıktı5 7 10 da lh yaptım hep cok sılık cıktı bugun 12.aksam baslarım ama daha akıntım falan da yok 6 7 gun ıcınde olması öazım zaten olursa
Ebet cnm bende bugun baslasam daha ıyı olck akıntım var ama sanırom bırlıkte olduk onla alakalı yumurtlama gıbı degılben hergün yapmıştım canım hatta 16-17. günlerde silikti 18. gün biyaptım direk koyu çıktı hatta C çizgisinden daha da koyu çıktı
hadi inşallah canım ya bu ay güzel haberler alalım ben son 9 sayıyorum şu 9 gün geçsinde sonucu öğreneyim artık :)Ebet cnm bende bugun baslasam daha ıyı olck akıntım var ama sanırom bırlıkte olduk onla alakalı yumurtlama gıbı degıl
Ay ıns benım kac saymam lazm acabahadi inşallah canım ya bu ay güzel haberler alalım ben son 9 sayıyorum şu 9 gün geçsinde sonucu öğreneyim artık :)
benim beklenen adet günüm 18-19 ocak canım o günden geri sayıyorumAy ıns benım kac saymam lazm acaba
Bende 6gunden sayayım barı yumurtlamayabenim beklenen adet günüm 18-19 ocak canım o günden geri sayıyorum
canım benim yumurtlama günüm geçti ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için adet günümü bekliyorum adet günüme de 8-9 gün var o yüzden 9 dan geriye sayıyorum :)Bende 6gunden sayayım barı yumurtlamayanabalık bısey saymakta guzel
Tamam ben kendım ıcın yumurtlama sayıyorum zatencanım benim yumurtlama günüm geçti ben hamile olup olmadığımı öğrenmek için adet günümü bekliyorum adet günüme de 8-9 gün var o yüzden 9 dan geriye sayıyorum :)
tamam canım inşallah mutlu haberlerle :)Tamam ben kendım ıcın yumurtlama sayıyorum zaten
Benimde son 9 gün ama geçmek bilmiyorhadi inşallah canım ya bu ay güzel haberler alalım ben son 9 sayıyorum şu 9 gün geçsinde sonucu öğreneyim artık :)
Gecen ay bnm yumurta catlamadı maalesef cnm
Gecen ay bnm yumurta catlamadı maalesef cnm
ayyy ikimizinde aynı beraber öğrencez yani ne güzel yaaa :) mutlaka haber verelim.. birde sende hiç belirti var mı ? ve yumurtlama günün kaçındaydıBenimde son 9 gün ama geçmek bilmiyor
Hayirlisi olsun senin icin canim insallah gebelik belirtisidir ama bunlari yasayip Adet olan insanlar da var buna ben dahilim oyuzden dedim kapilma daha cok varcanım bilgi için teşekkür ederim yumurtlama günüm geçeli 7-8 gün oldu yumurtlama belirtilerim olamaz diye düşünüyorum hatta ikinciye mi yumurtluyorum diyerekten ovulasyon testi yapmıştım tekrardan ama negatif çıktı. yumurtlama bittiği halde yumurtlama dönemim geçtiği halde bu belirtiler normal mi ? birde ben 33-34 günde bir adet oluyorum şuan adetime de çok var 7-9 gün arası gün var. merak içerisindeyim bakalım :)
Aynen ya benee hep yasadim b son 2 aydir hele hep dedim ki kesin hamileyim ama gecikmedim bile gunumde oldum dusun artikcanım öncelikle hakkında hayırlısı olur inşallah, S Sadekahvem91 ya katılıyorum,yumurtlama belirtisi degilde yumurtlamadan adete kadar gecen sürede bu belirtiler yasanıyor yaklasık 1 yıldır cocuk isteyen ve her ay bu saydıgın belirtilerin hepsini yasayıp sonunda adet olmus biri olarak sölüyorum,hamile kalmısta olabilirsin tabii ama bu kadar erken belirti vermez ilk ve en önemli belirti adet gecikmesidir.sen kendini cok dinleme ama umarım hamilesindir.
Evet cnm benımkıde gecen ay buyudu catlamadı buay bır havuc bır ıncır yıyorum aabartmadan senın kacıncı gununAyni sey benimde basima geldi. Adetlerim cok duzenlidir senelerdir. Fakat yumurtam buyuyor ama catlamayip kist oluyor. Hep mi böyleydi cocuk istemeye baslayinca mi boyle oldu bilmiyorum. Doktor hersey normal gorunuyor diyor. Hatta adetim duzenli oldugu icin mutlaka yumurtanda catliyordur diyor. 1 kez klomen tedavisi gordum. Yumurtam yine kist oldu. Neden yumurta buyusede catlamaz anlamiyorum.
Bende aynen birer tane yiyorum. Bugun benim 21 inci gunum. Yumurtlamadan itibaren kasiklarimda bir hareket var. Korkuyorum gene mi kist oldu diye. Bir arkadas demis ne zaman belirti bulsam adet oldum diye benim kide o hesap. O yüzden gunu beklicez maalesf.Evet cnm benımkıde gecen ay buyudu catlamadı buay bır havuc bır ıncır yıyorum aabartmadan senın kacıncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?