İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ne hissediyorsun canım geçen ay bana da aynısı oldu sonuç hüsran çok fazla umutlanma sonra çok üzülüyor insan ama inşallah vardır
kaç gün geciktin geçen ay benim oğlum var 9 yaşında ondada hiç bir hissiyatım yoktu şimdidie yok ama 3 yıla yakındır 2. için çabalıyorum.

kaç gün geciktin geçen ay benim oğlum var 9 yaşında ondada hiç bir hissiyatım yoktu şimdidie yok ama 3 yıla yakındır 2. için çabalıyorum.
On gün geciktim ben benimde bir oğlum var dört yaşında ben de ikinci istiyorum inşallah hayırlısıyla olur senin de benim de herkesin Ama ilk hamileliğimde ben de hiçbir şey hissetmemiştim

Aynen canm çok iyi anlıyorum..

Kızlar erken gebelık testını ne zaman yapmalıyımm

On gün geciktim ben benimde bir oğlum var dört yaşında ben de ikinci istiyorum inşallah hayırlısıyla olur senin de benim de herkesin Ama ilk hamileliğimde ben de hiçbir şey hissetmemiştim
Allah bağışlasın neymiş peki gecikmenin nedeni?

Testte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acaba kan vermeye gidemedim

Eklentiler

• 20180116_150501-1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 78
Testte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acaba kan vermeye gidemedim
Daha gününe var ama seni umutsuz düşündürmek istemem geçen ay ben de yapmıştım bunu benim de negatif çıkmıştı canım

Daha gününe var ama seni umutsuz düşündürmek istemem geçen ay ben de yapmıştım bunu benim de negatif çıkmıştı canım
hayırlısı olsun canım ya doğru zaman nezamansa ozaman gelsin bebişler :) okadar para verdim teste şimdi çok üzüldüm valla

Bu degılde comfort alsaydn keske onda daha cbk cıkıyo

hayırlısı olsun canım ya doğru zaman nezamansa ozaman gelsin bebişler :) okadar para verdim teste şimdi çok üzüldüm valla
Aynen pozitif çıksaydı verdiğim paraya ben de üzülmezdim ama negatif çıkınca ben de üzülmüştüm bu arada benimde altı gün var

Aynen pozitif çıksaydı verdiğim paraya ben de üzülmezdim ama negatif çıkınca ben de üzülmüştüm bu arada benimde altı gün var
biliyorum kız adet günlerimiz aynı sende beni hep unutuyosun dün konuşmuştuk ya

Ya cok kişiyle konuştum karıştırıyorum ondan cnm kusura bakma sende durum ne peki varmı akıntın fln
akıntım var cnm göğüslerim çok acıyo kasığıma sancı giriyo arada ama hamile değilim işe bak

Yok canım unutmadım hayırlısı olsun
olsun canım olsunda içimde korku var işte ya bebek varsa radyasyondan etkilenirse radyasyon yok diyenler var biraz onun için rahatladım bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…