- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
kaç gün geciktin geçen ay benim oğlum var 9 yaşında ondada hiç bir hissiyatım yoktu şimdidie yok ama 3 yıla yakındır 2. için çabalıyorum.Ne hissediyorsun canım geçen ay bana da aynısı oldu sonuç hüsran çok fazla umutlanma sonra çok üzülüyor insan ama inşallah vardır
On gün geciktim ben benimde bir oğlum var dört yaşında ben de ikinci istiyorum inşallah hayırlısıyla olur senin de benim de herkesin Ama ilk hamileliğimde ben de hiçbir şey hissetmemiştimkaç gün geciktin geçen ay benim oğlum var 9 yaşında ondada hiç bir hissiyatım yoktu şimdidie yok ama 3 yıla yakındır 2. için çabalıyorum.
Aynen canm çok iyi anlıyorum..Ay ya o daha da kotu bana carsıya cıkarsan orda bebek kıyafetıne bakarmsn bısışer aldırcm dıyo bıde ınsan ınsanı anlamıyor ko artık bebek kıyafetlerıne dokununca cok kotu aglayasm gelıyor cok ıstıyorum artık hazırım anne olmaya ;(
Kız kafam guzellestı gene yq ılactan ıkıgun bısey yoktu pufff valla ıste mal gıbı gezıyorum ayaga kalkmamamm lazımAynen canm çok iyi anlıyorum..
Allah bağışlasın neymiş peki gecikmenin nedeni?On gün geciktim ben benimde bir oğlum var dört yaşında ben de ikinci istiyorum inşallah hayırlısıyla olur senin de benim de herkesin Ama ilk hamileliğimde ben de hiçbir şey hissetmemiştim
Tamamen stres varmı yok mu var mı yok mu diye düşünmekten başka bir nedeni yoktu canınAllah bağışlasın neymiş peki gecikmenin nedeni?
Daha gününe var ama seni umutsuz düşündürmek istemem geçen ay ben de yapmıştım bunu benim de negatif çıkmıştı canımTestte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acabakan vermeye gidemedim
hayırlısı olsun canım ya doğru zaman nezamansa ozaman gelsin bebişler :) okadar para verdim teste şimdi çok üzüldüm vallaDaha gününe var ama seni umutsuz düşündürmek istemem geçen ay ben de yapmıştım bunu benim de negatif çıkmıştı canım
Testte negatif çıktı erken gebelik testi aldım 6 gün öncesine kadar gösterirmiş benimde 6 günüm kaldı yanılm payı varmıdırki acabakan vermeye gidemedim
Aynen pozitif çıksaydı verdiğim paraya ben de üzülmezdim ama negatif çıkınca ben de üzülmüştüm bu arada benimde altı gün varhayırlısı olsun canım ya doğru zaman nezamansa ozaman gelsin bebişler :) okadar para verdim teste şimdi çok üzüldüm valla
valla erken gebelik testi dedim bunu verdi canım pek anlamamki öyle markalarından :) peki benim kasığım neden ağrıyoBu degılde comfort alsaydn keske onda daha cbk cıkıyo
biliyorum kız adet günlerimiz aynı sende beni hep unutuyosun dün konuşmuştuk yaAynen pozitif çıksaydı verdiğim paraya ben de üzülmezdim ama negatif çıkınca ben de üzülmüştüm bu arada benimde altı gün var
Ya cok kişiyle konuştum karıştırıyorum ondan cnm kusura bakmabiliyorum kız adet günlerimiz aynı sende beni hep unutuyosun dün konuşmuştuk ya
akıntım var cnm göğüslerim çok acıyoYa cok kişiyle konuştum karıştırıyorum ondan cnm kusura bakmasende durum ne peki varmı akıntın fln
O zaman test sağlıklo değildi bekle bakalım ben cuma ya da cumartesi yapıcam testakıntım var cnm göğüslerim çok acıyokasığıma sancı giriyo arada ama hamile değilim işe bak
ben mecburen yaptım canım unutmadıysan yarın emara giricemdeeO zaman test sağlıklo değildi bekle bakalım ben cuma ya da cumartesi yapıcam test
Yok canım unutmadım hayırlısı olsunben mecburen yaptım canım unutmadıysan yarın emara giricemdee
olsun canım olsunda içimde korku var işte ya bebek varsa radyasyondan etkilenirseYok canım unutmadım hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?