Cnm bence sende bi tuaflık var belirtilerin devam ediyormu? Eğer ilaçlar beta hcg yi yükseltiyorsa ozaman kandada pozitif olması laZımdı bence sen yarın başka bi hastanede tekrar kan ver test yanlış çalışılmış olabilir bilemedimTekrar cekip attim bu sefer cekimim nettir umarim... degerimi bilmiyorum arayip soylediler yok diye sadece ama insaninda kafasi karisiyor ben epilepsi hastasiyim ilac kullaniyorum ondan bu kadar endiseleniyorum yarin regli gunum zaten beklerim pazartesiye kadar olmasi birdaha kan veririm hakkimda ve hakkimizda hayirlisi olsun canlar
Canm sen hangi ilacı kullanmıştın progesteron için miydi sürecin nasıl oldu öncesinde bişey kullandın mı anlatır mısın birazInsallah bulantin olmaz rahat rahat her istedigini yersin canim :) bende ilk haftalar baya istahliydim sonra gitti o istah :)
Canim bende bel agrisi hala devam ediyor goguslerim hassaslasti ama uclari acayip agriyor birde gobegimin alt kisminda ince bir sizi var bende saskinim bu duruma ama beklicem artik birde ben supheli iliskimden bu yana hic bir ilac kullanmadim ve atesimde hep 37 yada 37.3 yarinda regli gunum hic sasmaz son 3 ayida ele alirsam 26 gunde 1 regli olurimCnm bence sende bi tuaflık var belirtilerin devam ediyormu? Eğer ilaçlar beta hcg yi yükseltiyorsa ozaman kandada pozitif olması laZımdı bence sen yarın başka bi hastanede tekrar kan ver test yanlış çalışılmış olabilir bilemedim
benimde şüpheli iliskiden 13 gün sonra 55 çıktı son adetim yok geçen ay düşük yaptım 18 aralıkta düşük basladiSen 55 ken nekadar geçtiydi adeti... birde benim şüpheli ilişkiden 14 gün geçti yani 14 günlük hamileyim aslında :))
Kuzum ben ilaç kullanmadımCanm sen hangi ilacı kullanmıştın progesteron için miydi sürecin nasıl oldu öncesinde bişey kullandın mı anlatır mısın biraz
Normal canım önemli olan pozitif çizgisini görmen ve giderek koyulaşması :)Hayorlısı bakalm cnm bılmıyom neler olcak testımı attım 12. Gunde boyle cıkması normalmı sence
Hayırlısı cnm vakti değilmiş demekki senin için hayırlı olan zamanda hamile kalırsın inşbenimde şüpheli iliskiden 13 gün sonra 55 çıktı son adetim yok geçen ay düşük yaptım 18 aralıkta düşük basladi
Ederac- ?"')x
Hayırlısı Rabbimden canım inşallah bizde alırız bu yeni ayda hayırlı haberlerAmin canm inşallah :)
Canım hayırlı olsun gözün aydın:)
Bide ben varım bi sonraki aya kaldım
Evet bn 10 gun progestan kulandım oyuzden belırtılerımı ılactan sanrım yerlesme kanaması faşan da gecırmedm ons hıc olmazKuzum ben ilaç kullanmadımdlkkydlntpl progestan mı kullanıyodu bi ilaç kullanıyodı ama hatırlayamadım
Ben kullandm cnm progestanCanm sen hangi ilacı kullanmıştın progesteron için miydi sürecin nasıl oldu öncesinde bişey kullandın mı anlatır mısın biraz
Canm suan son adet tarihine göre hesaplıyosun,doktor zaten bebegi görünce ölçüp sana tam ne kadarlık oldugunu söyleyecekKozlar gunaydın 16.gun yumurtladm ben 13.gun ılıskıden nasıl hesaplıyoruz adete gore dogrumu oluyo yoksa bıkacgun dahamı az olmus oluyo gnu be ayı bebegın
Hmmm tamam cnm ozaman daha gozukmesıne vardırCanm suan son adet tarihine göre hesaplıyosun,doktor zaten bebegi görünce ölçüp sana tam ne kadarlık oldugunu söyleyecek
yanlış anladın canımHayırlısı cnm vakti değilmiş demekki senin için hayırlı olan zamanda hamile kalırsın inş
son adete göre hesaplıyoruz canım zaten bebekler ona uyumlu gidiyor geneldeKozlar gunaydın 16.gun yumurtladm ben 13.gun ılıskıden nasıl hesaplıyoruz adete gore dogrumu oluyo yoksa bıkacgun dahamı az olmus oluyo gnu be ayı bebegın
Benım dongu kısa yumurtlama gec ya 2 3 gun farkı olur dıye dedım cnm belkı suan 3+ 6 ama gercekte 3+4 falan kese ıcın beklemek zorunda kalabılrım goremez bıde bıkacgun gec oldugu ıcınson adete göre hesaplıyoruz canım zaten bebekler ona uyumlu gidiyor genelde
Kese 5.haftaya doğru görünür canım ben 4+4 te görmüştüm iki hafta sonra da kalp atışları için çağırmışlardı. Bekleyebilirim dersen direk 6-7. Haftada gidip hem kese hem kalp atışlarını gör ama duramam dersen haftaya gidip görebilirsin keseyi :)Benım dongu kısa yumurtlama gec ya 2 3 gun farkı olur dıye dedım cnm belkı suan 3+ 6 ama gercekte 3+4 falan kese ıcın beklemek zorunda kalabılrım goremez bıde bıkacgun gec oldugu ıcın
Haftaya salıngıdıcem cnm cunku kan vereyım bı betaya baktırayım agrılarım baya azaldı masallah batmalarım falan yok haftaya kese gozukurmu salı bılmıyorum gozukmesse bıkac hafta sıbra gıdıp ıkısınıde gorup duyarım allahın ıznıyle ıns hersey guEl gıtsın umarım gogus acılarınnazaldu ama goguslerımde baya degısıklıknvar tam hamıle gogusuKese 5.haftaya doğru görünür canım ben 4+4 te görmüştüm iki hafta sonra da kalp atışları için çağırmışlardı. Bekleyebilirim dersen direk 6-7. Haftada gidip hem kese hem kalp atışlarını gör ama duramam dersen haftaya gidip görebilirsin keseyi :)
Bi kere pozitif çıktı canım artık ilk idrara gerek yok ben günün her saati yapıyodum hemen çıkıyodu :) göğüslerinin dolgunluğu hassasiyeti azalırsa da korkma benim ilk başta ki o hassasiyet pek kalmadı şimdi :)Haftaya salıngıdıcem cnm cunku kan vereyım bı betaya baktırayım agrılarım baya azaldı masallah batmalarım falan yok haftaya kese gozukurmu salı bılmıyorum gozukmesse bıkac hafta sıbra gıdıp ıkısınıde gorup duyarım allahın ıznıyle ıns hersey guEl gıtsın umarım gogus acılarınnazaldu ama goguslerımde baya degısıklıknvar tam hamıle gogusugebelık testını de yarın sabah ılk ıdrarla yapayım dımı
Goguslerm acısı azaldı cnm evet ama ongoruntuntamm hamıle gorıntusu damarlı seklı bıle degıstı yuzunde bısey var dıyo arkadaslar noldu dıyolar aaahahahaha allahın ıznıylr uc hafta sonra bebekle keseyı gorunce bıraz daha rahatlarım heralde senın bebıs nasıl kılo alıyomsnBi kere pozitif çıktı canım artık ilk idrara gerek yok ben günün her saati yapıyodum hemen çıkıyodu :) göğüslerinin dolgunluğu hassasiyeti azalırsa da korkma benim ilk başta ki o hassasiyet pek kalmadı şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?