İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

devam et bence ben de merak ettım esıt renk olrsa yumurtlama anlamına gelır tekrar muhtemelen canm

ama tabı belkı hamılelık olmstur ondan koyulasmaya baslamıstır ılla kopkoyu olması gerekmıo dıye bılıyorum benm de hala sılıklesmedı. ılkı gb degıl onlara nazaran daha sılık. yumurtladım herlde adet olmadan tekrar ya da dger sey belkı:)

Benimde yarın randevu bakalım nolucak benim kizlarda gelmek istedi goturucem mecbur aslında daha istemiyorum gelsinler ama çok istiyolar allahin izniyle inşallah bebeyi de görürüz yarin

Benimde yarın randevu bakalım nolucak benim kizlarda gelmek istedi goturucem mecbur aslında daha istemiyorum gelsinler ama çok istiyolar allahin izniyle inşallah bebeyi de görürüz yarin
hadı bakalım kardeslerını merak edıyorlar halıyle. resımde gordum cok tatlısınız masallahh sıze

hadı bakalım kardeslerını merak edıyorlar halıyle. resımde gordum cok tatlısınız masallahh sıze
Sağol canım evet çok kalp atışlarını duymak için deliriyor dün sitetoskop la karnımı dinleyip ben duydum deyip durdular babasıyla bayıldık gülmekten çılgın bunlar valla

Sağol canım evet çok kalp atışlarını duymak için deliriyor dün sitetoskop la karnımı dinleyip ben duydum deyip durdular babasıyla bayıldık gülmekten çılgın bunlar valla
ne guzelyaa cocuk sahıbı olup tekrar bebek beklemek ne kadar da heyecanlı kımbılır. ayy :)

ne guzelyaa cocuk sahıbı olup tekrar bebek beklemek ne kadar da heyecanlı kımbılır. ayy :)
Evet onlarda çok cahillik yaptım canım hiç anlamadım yeni evliy dim birde hamilelik her günüm çok kötü geçti birde ikiz çok zor dönemimdi ama bunda tecrübelı davranıyorum genede 12 yıl sonra ilk çocuk gibi ama her şekilde güzel hamilelik o duyguyu ikinci kez yaşamak hem daha ürkütücü hemde daha heyecanlı inşallah sağlıklı bi şekilde bununda üstesinden geliriz allahım sağlıkla kucağımiza alıp hakkıyla büyütmeyi nasip etsin

Insallah kuzum ya insallah hamielyizdir ben gecen ay da ovulasyon testi yapmistim pozitifi gordukten sonra hizla siliklesmeye baslamisti simdi de adetime 1 hafta falan var ama siliklesmiyo yarin yine yapicam bakalim

Insallah kuzum ya insallah hamielyizdir ben gecen ay da ovulasyon testi yapmistim pozitifi gordukten sonra hizla siliklesmeye baslamisti simdi de adetime 1 hafta falan var ama siliklesmiyo yarin yine yapicam bakalim
İnşallah hamilesinizdir devamlı dua ediyorum sizlere hep aklımdasın iz 2 arkadaşım var bi onlar birde siz inşallah allahım tez zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin

İnşallah hamilesinizdir devamlı dua ediyorum sizlere hep aklımdasın iz 2 arkadaşım var bi onlar birde siz inşallah allahım tez zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin
Dualariniz icin cok teskkur ederim cok saolun Allah’im hepimize tez zamanda gonlumuzden geceni nasip etsin insallah

Allah korusun tümör bi önceki sayfaya bak canım
Allah korusun yok canım görünürdu olsaydı allah başa vermesin panik atak baş dönmesi yapıyor çarpıntı ve titreme ama senin elinde canım hepsini yene bilirsin düşünce ve dua şeklinde ve o en kötü şeyi düşünmemeye de panik atak itiyor seni ben 15 yaşımda 2 yıl tedavi gördüm bakır köye bile yattım şimdi çok iyiyim allaha şükür ama ne doktorlar ne de ilaç lar çare oldu ben kendimi düzelttim kitaplar düşüncem ve dualarla

:)))) böyle şeylerde nazara geliyor valla ama dur bakalım inşallah nazar değildir

Gunaydın kızlar dua edın buaksam gıdıcem dr a ısyerıyle gorusmem lazım bugun ıslerımı toparlanan lazım belkı bıkacgun rapor verır bıde sabah bulantılarım cok fena ya ;(

Canim ben baktım öyle değilmiş 2-3 saat güneşte bekletiyormuşsun.birde bardağın yandan mi bakacaz tepeden mi. Ben tepeden bakınca duman gibi görülüyor ama yandan görülmüyor

Günaydın kızlar . Adetim 3 günden fazladır gecikti. Adet olacak gibi sancılarım var. Normalde adet olmadan yarım saat önce kasiklarim ve belim agrir aha adet oluyorum derim ve olurum. Ama son 4 gündür agri var adet yok. Dun degil önceki gün pembe akıntım geldi . Yada açık pembe kanlı akıntı. Dün de az biraz kahve lekenmesi oldu yine devamı gelmedi. İdrar testi yaptım tek çizgi.

Canim ben baktım öyle değilmiş 2-3 saat güneşte bekletiyormuşsun.birde bardağın yandan mi bakacaz tepeden mi. Ben tepeden bakınca duman gibi görülüyor ama yandan görülmüyor
yandan canm. o gunes olayıfarklı bu farklı yontem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…