- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
devam et bence ben de merak ettım esıt renk olrsa yumurtlama anlamına gelır tekrar muhtemelen canmkizlar benimde ovulasyon testlerimde bu ayEki Görüntüle 2109853 bir tuhaflik var baksaniza bana mi oyle geliyor yoksa adet gunum yaklastikca yine koyulasiyor mu ? Normalde git gide siliklesmesi gerekmiyor muydu bu sanki yeniden koyulasmaya basliyor gibi yorumlarinizi bekliyorum
ama tabı belkı hamılelık olmstur ondan koyulasmaya baslamıstır ılla kopkoyu olması gerekmıo dıye bılıyorum benm de hala sılıklesmedı. ılkı gb degıl onlara nazaran daha sılık. yumurtladım herlde adet olmadan tekrar ya da dger sey belkı:)kizlar benimde ovulasyon testlerimde bu ayEki Görüntüle 2109853 bir tuhaflik var baksaniza bana mi oyle geliyor yoksa adet gunum yaklastikca yine koyulasiyor mu ? Normalde git gide siliklesmesi gerekmiyor muydu bu sanki yeniden koyulasmaya basliyor gibi yorumlarinizi bekliyorum
hadı bakalım kardeslerını merak edıyorlar halıyle. resımde gordum cok tatlısınız masallahh sızeBenimde yarın randevu bakalım nolucak benim kizlarda gelmek istedi goturucem mecbur aslında daha istemiyorum gelsinler ama çok istiyolar allahin izniyle inşallah bebeyi de görürüz yarin
Sağol canım evet çok kalp atışlarını duymak için deliriyor dün sitetoskop la karnımı dinleyip ben duydum deyip durdular babasıyla bayıldık gülmekten çılgın bunlar vallahadı bakalım kardeslerını merak edıyorlar halıyle. resımde gordum cok tatlısınız masallahh sıze
ne guzelyaa cocuk sahıbı olup tekrar bebek beklemek ne kadar da heyecanlı kımbılır. ayy :)Sağol canım evet çok kalp atışlarını duymak için deliriyor dün sitetoskop la karnımı dinleyip ben duydum deyip durdular babasıyla bayıldık gülmekten çılgın bunlar valla
Evet onlarda çok cahillik yaptım canım hiç anlamadım yeni evliy dim birde hamilelik her günüm çok kötü geçti birde ikiz çok zor dönemimdi ama bunda tecrübelı davranıyorum genede 12 yıl sonra ilk çocuk gibi ama her şekilde güzel hamilelik o duyguyu ikinci kez yaşamak hem daha ürkütücü hemde daha heyecanlı inşallah sağlıklı bi şekilde bununda üstesinden geliriz allahım sağlıkla kucağımiza alıp hakkıyla büyütmeyi nasip etsinne guzelyaa cocuk sahıbı olup tekrar bebek beklemek ne kadar da heyecanlı kımbılır. ayy :)
Insallah kuzum ya insallah hamielyizdir ben gecen ay da ovulasyon testi yapmistim pozitifi gordukten sonra hizla siliklesmeye baslamisti simdi de adetime 1 hafta falan var ama siliklesmiyo yarin yine yapicam bakalimama tabı belkı hamılelık olmstur ondan koyulasmaya baslamıstır ılla kopkoyu olması gerekmıo dıye bılıyorum benm de hala sılıklesmedı. ılkı gb degıl onlara nazaran daha sılık. yumurtladım herlde adet olmadan tekrar ya da dger sey belkı:)
İnşallah hamilesinizdir devamlı dua ediyorum sizlere hep aklımdasın iz 2 arkadaşım var bi onlar birde siz inşallah allahım tez zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsinInsallah kuzum ya insallah hamielyizdir ben gecen ay da ovulasyon testi yapmistim pozitifi gordukten sonra hizla siliklesmeye baslamisti simdi de adetime 1 hafta falan var ama siliklesmiyo yarin yine yapicam bakalim
Dualariniz icin cok teskkur ederim cok saolun Allah’im hepimize tez zamanda gonlumuzden geceni nasip etsin insallahİnşallah hamilesinizdir devamlı dua ediyorum sizlere hep aklımdasın iz 2 arkadaşım var bi onlar birde siz inşallah allahım tez zamanda güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin
Bende anlamadım ne görünümü diye soruyorsun canim
Allah korusun yok canım görünürdu olsaydı allah başa vermesin panik atak baş dönmesi yapıyor çarpıntı ve titreme ama senin elinde canım hepsini yene bilirsin düşünce ve dua şeklinde ve o en kötü şeyi düşünmemeye de panik atak itiyor seni ben 15 yaşımda 2 yıl tedavi gördüm bakır köye bile yattım şimdi çok iyiyim allaha şükür ama ne doktorlar ne de ilaç lar çare oldu ben kendimi düzelttim kitaplar düşüncem ve dualarlaAllah korusun tümör bi önceki sayfaya bak canım
İlk zamanlar hiç dikkat etmedim ona canım belirgin bi şişlik yoktu sanırım olsa farkederdimSen sonuçta hamilesin ilk zamanlar genital bölgede şişlik dolgunluk hissi var mıydı???
:)))) böyle şeylerde nazara geliyor valla ama dur bakalım inşallah nazar değildirevet ahahhahahah kız ben cok sükür hep duzenlıydım hatta gecen arkadsla konsrken bana neguzel senın duzenın var keske benım de duzenlı olsa dedı sonra olan bunlar nazar mı degdı acaba bı bu kalmıstı nazar degdırmedıgımz poffff
Yoks cnm atres aksam 5 teCanım desaslı aklımdasın ve dua ediyorum ama sitres yapma yarın kaçta randevun
Canım altta duman gibi şeyler oluşuyor sabaa kadar. Ama tabi bu kesin sonuç değil ablamın görümcesi yapmış onda tutmuştu bende hamileyken yapmıştım tutmustu.sonrakı aylar olmadı. smdı de oldu bılmıyorum yanı buna guvenmeyelm tabı. en ıyısı bı test yapmak. heveslendırmesn senı bıde yokyere. ben oyleaıne meraktan yaptm dun aksam. hamıleyken olmstu bakalm smdı olck mı dıye.
yandan canm. o gunes olayıfarklı bu farklı yontemCanim ben baktım öyle değilmiş 2-3 saat güneşte bekletiyormuşsun.birde bardağın yandan mi bakacaz tepeden mi. Ben tepeden bakınca duman gibi görülüyor ama yandan görülmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?