İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canım senın gecyumurtlama mıacaba akıntında ozman cok olmus:) eger oyle ıse daha cıkmazz kı kana yenı gecer:)

Aynı bende sen gibi geç yumurtlama mı diye düşündüm. Birde canım şu 2 gündür başımın içinde bişey var sallanıyor gibi, kafayı oraya verdiğimde başım döndü dönecek gibi kulağımda bi uğultu boğaz enfeksiyonu yapar mı böyle

]
merhabaa ben de adet donemımde kahverengı lekelenme yasadım bel agrısı ile lekelenme gdnce agrıda gttı sımdı arada gelıyor agrı akıntı ıle adet de olmadım umarım hamılesındr ve yerlesme kanamasıdır :) ben beklıyorum tekrar test ıcın

o da yapabılır csnım ama basdonmen oldu mu. benım sankı ayagmn altından yer kayıyor

Bulnduğm ilçe küçük bi yer artık eczacılardan gebelik testi istemekten utanıyorum inanın. Çok kötü hissediyorm bi aldğım eczaneden tekrar almamaya çalışıyorum. Çok kötü bir durum gerçekten. Gidip kan testi yaptrıp hüsranla sonuçlansın da istemiyorum. Ama bu kez kaset testte çift çizgiyi görmeden gidip kan testi yaptrmam. Geçen aylarda çift çizgiyi de gördüm ama yine negatifti bu testlere de güven olmuyor. Artık kafayı yemek üzereyim.

Adet tarihin ne zaman benmkisi 13 şubat

bak mesela benm 7.gecıkme gununde ıdrarda ckmadı ben adet gunumden 2 gun gecınce lekelenme yasadım ve cok belırtım var dun gogus ucum hassaslasmaya basladı. ovu. testım hep pozıtf verıyor eger yumurtlama degılse suan gec döllenmeden suphelenıyorum bıraz bekleyp yap derım cıkmazsa yıne bekle :)

Kızlar bana dua edın ya ıns sıkıntımyoktur kahve hala daha gelıyo cok korkuyorum

Catlatma ignesinin 13. Günü erken gebelik ttest yaptım boyle. İgne etkisi geçmişmi tamamen ? Silik cizgi gozukuyor gozle.

Eklentiler

• IMG_20180211_211052.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 69
ya kuzum keske bı acıle gıtseydın aklım sende vallahı. ınsalalh normaldır yarınkacta randevun
Aksam 5 te cnm ıste onemlı ısım var ztn ıstekılerle konuscwm haberlerı yoktu durumu anlatıcam ıns sıkıntılı durum yoktur tek tesellım agrımın falan olmaması ıns tehlıkelı durum yoktur

Bu testi çöpe attm sonra geri aldm saatler sonra böyle hayal meyal bir çizgi var ama 5 dk sonrasını ciddiye almayn diyorlar
canım bu benm yaptgm cogu testlerde oluyor. o cızgı degıl malesef kırmızılıklar olusuyor. ıdrar fazla geldıgınde oluyır bu sonradan bszı testlerde

Bu testi çöpe attm sonra geri aldm saatler sonra böyle hayal meyal bir çizgi var ama 5 dk sonrasını ciddiye almayn diyorlar
bak mesela benm dha adete varken 2tane testte sılık cızgı cıktı 3 de cıkmadı hcbsy. snrs ılkgunu kan verınce nrgatf cıktı. guvenemyrm.bn de pek. adet olmadm belırtı fln var dye beklıyorum gec dollenme olablr dye

Aksam 5 te cnm ıste onemlı ısım var ztn ıstekılerle konuscwm haberlerı yoktu durumu anlatıcam ıns sıkıntılı durum yoktur tek tesellım agrımın falan olmaması ıns tehlıkelı durum yoktur
yarına ıcın rahatkıcak emın ol canım. Alttan muayene olayını da dr.a sor benım demekkı rısklıydı oyuzden alttan muayeneden snra dusuk oldu herlde

o da yapabılır csnım ama basdonmen oldu mu. benım sankı ayagmn altından yer kayıyor

Baş dönmesi daha öncede olmuştu beyin mr normaldi, birde gecen kafa grafisi çektiler ikiyönlü bişey olsa çıkardı herhalde demi .arada üşüyorum ateş ölçtüm 37.6 çıkıyor enfeksiyon da var herhalde.

canım sen mr a falan gırme ya bıdaha suphenoldukca bıde hamıleysen bısey olmasn ılac ıcıyr muusn

Hadi inşallah vardır canım hkkında hayırlısı olsun test yaparsan bizimle de paylaş

kızlar 4.gunde de yaptım budurumda. tam sılıklesmemıs kı. ay hamıle mıyım acaba bunda mı cıkıyor. gercı ılk 2gune nazaran daha sılık. bugun 10.gunubıttı adet gecıkmesının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…