- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
canım senın gecyumurtlama mıacaba akıntında ozman cok olmus:) eger oyle ıse daha cıkmazz kı kana yenı gecer:)
o da yapabılır csnım ama basdonmen oldu mu. benım sankı ayagmn altından yer kayıyorAynı bende sen gibi geç yumurtlama mı diye düşündüm. Birde canım şu 2 gündür başımın içinde bişey var sallanıyor gibi, kafayı oraya verdiğimde başım döndü dönecek gibi kulağımda bi uğultu boğaz enfeksiyonu yapar mı böyle
benım
merhabaa ben de adet donemımde kahverengı lekelenme yasadım bel agrısı ile lekelenme gdnce agrıda gttı sımdı arada gelıyor agrı akıntı ıle adet de olmadım umarım hamılesındr ve yerlesme kanamasıdır :) ben beklıyorum tekrar test ıcın
]
merhabaa ben de adet donemımde kahverengı lekelenme yasadım bel agrısı ile lekelenme gdnce agrıda gttı sımdı arada gelıyor agrı akıntı ıle adet de olmadım umarım hamılesındr ve yerlesme kanamasıdır :) ben beklıyorum tekrar test ıcın
bak mesela benm 7.gecıkme gununde ıdrarda ckmadı ben adet gunumden 2 gun gecınce lekelenme yasadım ve cok belırtım var dun gogus ucum hassaslasmaya basladı. ovu. testım hep pozıtf verıyor eger yumurtlama degılse suan gec döllenmeden suphelenıyorum bıraz bekleyp yap derım cıkmazsa yıne bekle :)Canm dün sabah test yaptm ama çıkmadı. Sanki hayal meyal bi çizgi var gibiydi ama benm gözÜme öyle göründü belki de psikolojim bozuldu çünkü bi baktm gördm bir baktm görünmedi yani bence negatifti kesinlikle. Adet gecikmeden 3 gün tekrar test yapmicam artık. Ama bu ay yumurtlamadan itibaren sürekli sol kasığımda batma hissediyorum inşallah vardır bebiş
benim 10gun gectı canım carsamba da dr.a gıdıcem ogun bellı olcak artkAdet tarihin ne zaman benmkisi 13 şubat
ya kuzum keske bı acıle gıtseydın aklım sende vallahı. ınsalalh normaldır yarınkacta randevunKızlar bana dua edın ya ıns sıkıntımyoktur kahve hala daha gelıyo cok korkuyorum
Aksam 5 te cnm ıste onemlı ısım var ztn ıstekılerle konuscwm haberlerı yoktu durumu anlatıcam ıns sıkıntılı durum yoktur tek tesellım agrımın falan olmaması ıns tehlıkelı durum yokturya kuzum keske bı acıle gıtseydın aklım sende vallahı. ınsalalh normaldır yarınkacta randevun
benim 10gun gectı canım carsamba da dr.a gıdıcem ogun bellı olcak artk
canım bu benm yaptgm cogu testlerde oluyor. o cızgı degıl malesef kırmızılıklar olusuyor. ıdrar fazla geldıgınde oluyır bu sonradan bszı testlerdeBu testi çöpe attm sonra geri aldm saatler sonra böyle hayal meyal bir çizgi var ama 5 dk sonrasını ciddiye almayn diyorlar
bak mesela benm dha adete varken 2tane testte sılık cızgı cıktı 3 de cıkmadı hcbsy. snrs ılkgunu kan verınce nrgatf cıktı. guvenemyrm.bn de pek. adet olmadm belırtı fln var dye beklıyorum gec dollenme olablr dyeBu testi çöpe attm sonra geri aldm saatler sonra böyle hayal meyal bir çizgi var ama 5 dk sonrasını ciddiye almayn diyorlar
yarına ıcın rahatkıcak emın ol canım. Alttan muayene olayını da dr.a sor benım demekkı rısklıydı oyuzden alttan muayeneden snra dusuk oldu herldeAksam 5 te cnm ıste onemlı ısım var ztn ıstekılerle konuscwm haberlerı yoktu durumu anlatıcam ıns sıkıntılı durum yoktur tek tesellım agrımın falan olmaması ıns tehlıkelı durum yoktur
o da yapabılır csnım ama basdonmen oldu mu. benım sankı ayagmn altından yer kayıyor
canım sen mr a falan gırme ya bıdaha suphenoldukca bıde hamıleysen bısey olmasn ılac ıcıyr muusnBaş dönmesi daha öncede olmuştu beyin mr normaldi, birde gecen kafa grafisi çektiler ikiyönlü bişey olsa çıkardı herhalde demi .arada üşüyorum ateş ölçtüm 37.6 çıkıyor enfeksiyon da var herhalde.
Bende ya çarşamba yada perşembe gideceğimo da yapabılır csnım ama basdonmen oldu mu. benım sankı ayagmn altından yer kayıyor
Hadi inşallah vardır canım hkkında hayırlısı olsun test yaparsan bizimle de paylaşCanm dün sabah test yaptm ama çıkmadı. Sanki hayal meyal bi çizgi var gibiydi ama benm gözÜme öyle göründü belki de psikolojim bozuldu çünkü bi baktm gördm bir baktm görünmedi yani bence negatifti kesinlikle. Adet gecikmeden 3 gün tekrar test yapmicam artık. Ama bu ay yumurtlamadan itibaren sürekli sol kasığımda batma hissediyorum inşallah vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?