İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canım sen mr a falan gırme ya bıdaha suphenoldukca bıde hamıleysen bısey olmasn ılac ıcıyr muusn

Hiç ilaç içmiyorum, böyle gecikeceğini bilemedim mutfakta kafama tencdre düşmüştü iki yönlü kafa grafisi çektiler böylede başım dönünce Allah korusun tümör mü diye düşündüm, grafide çıkar mıydı olsa. Tomografi değil, aynı akciğer filmi gibi

ay Allah korusun ya senın saglıgın herşeyden onemlı Mr cekılseydn ozman keske

Ay valla çok şüpheli ne diyeceğimi bilemiyorum canım
evet ahahhahahah kız ben cok sükür hep duzenlıydım hatta gecen arkadsla konsrken bana neguzel senın duzenın var keske benım de duzenlı olsa dedı sonra olan bunlar nazar mı degdı acaba bı bu kalmıstı nazar degdırmedıgımz poffff

Mr daha önce çekilmişti panik atak ve anksiyete de var belki stresten bilmiyorum. Röntgen de de görülürdü herhalde değil mi
o kadar bılmıyorum ki canım gorunurdu herlde baska bılen var mı acaba bunu

o bıraz sıkıntı ama :) ben hamıle deglken de kopurdu kız ıkıay once. ıdrar bekletme yontemı var ben onu denedm du gece. geceden sabaha beklıyor alt kısımda duman gb seyler oluyor baya vardı. ve hamıleyken de aynısı olmustu tesadf mu bılmyyroum:) evde testm var ama yapmıyrm en garantı sure gelsn cars. dr gıdıcem.zaten:) sen bu dedıgımı de bı dene canm

Benim olmadığı günlerde köpürmemişti:) neyse bi öğrenseydik

Ağzı açık mı duracak birde yeni yaptıydım:)

tamam canım peki negatif yada pozitif nasıl anlayacaz
Canım altta duman gibi şeyler oluşuyor sabaa kadar. Ama tabi bu kesin sonuç değil ablamın görümcesi yapmış onda tutmuştu bende hamileyken yapmıştım tutmustu.sonrakı aylar olmadı. smdı de oldu bılmıyorum yanı buna guvenmeyelm tabı. en ıyısı bı test yapmak. heveslendırmesn senı bıde yokyere. ben oyleaıne meraktan yaptm dun aksam. hamıleyken olmstu bakalm smdı olck mı dıye.

Merhaba kızlar konu da açtım yazan olmadı
adet günüme 4 gün var göğsümde bir dolgunlaşma ve dünden beri göğüs ucumda beyaz kabarcıklar var arada kasıklarımda ağrı da oluyor sırt ağrım da oluyor acaba hamilelik olabilir mi?
Bir yandan enfeksiyon problemim de çıktı yumurtalama günümden 2 gün sonra acaba enfeksiyondan mı ağrısı var yoksa hamilelik mi?

kizlar benimde ovulasyon testlerimde bu ay bir tuhaflik var baksaniza bana mi oyle geliyor yoksa adet gunum yaklastikca yine koyulasiyor mu ? Normalde git gide siliklesmesi gerekmiyor muydu bu sanki yeniden koyulasmaya basliyor gibi yorumlarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…