- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
canım sen mr a falan gırme ya bıdaha suphenoldukca bıde hamıleysen bısey olmasn ılac ıcıyr muusn
ay Allah korusun ya senın saglıgın herşeyden onemlı Mr cekılseydn ozman keskeHiç ilaç içmiyorum, böyle gecikeceğini bilemedim mutfakta kafama tencdre düşmüştü iki yönlü kafa grafisi çektiler böylede başım dönünce Allah korusun tümör mü diye düşündüm, grafide çıkar mıydı olsa. Tomografi değil, aynı akciğer filmi gibi
Ay valla çok şüpheli ne diyeceğimi bilemiyorum canımEki Görüntüle 2109826 kızlar 4.gunde de yaptım budurumda. tam sılıklesmemıs kı. ay hamıle mıyım acaba bunda mı cıkıyor. gercı ılk 2gune nazaran daha sılık. bugun 10.gunubıttı adet gecıkmesının
evet ahahhahahah kız ben cok sükür hep duzenlıydım hatta gecen arkadsla konsrken bana neguzel senın duzenın var keske benım de duzenlı olsa dedı sonra olan bunlar nazar mı degdı acaba bı bu kalmıstı nazar degdırmedıgımz poffffAy valla çok şüpheli ne diyeceğimi bilemiyorum canım
ay Allah korusun ya senın saglıgın herşeyden onemlı Mr cekılseydn ozman keske
o kadar bılmıyorum ki canım gorunurdu herlde baska bılen var mı acaba bunuMr daha önce çekilmişti panik atak ve anksiyete de var belki stresten bilmiyorum. Röntgen de de görülürdü herhalde değil mi
o kadar bılmıyorum ki canım gorunurdu herlde baska bılen var mı acaba bunu
o bıraz sıkıntı ama :) ben hamıle deglken de kopurdu kız ıkıay once. ıdrar bekletme yontemı var ben onu denedm du gece. geceden sabaha beklıyor alt kısımda duman gb seyler oluyor baya vardı. ve hamıleyken de aynısı olmustu tesadf mu bılmyyroum:) evde testm var ama yapmıyrm en garantı sure gelsn cars. dr gıdıcem.zaten:) sen bu dedıgımı de bı dene canm
o bıraz sıkıntı ama :) ben hamıle deglken de kopurdu kız ıkıay once. ıdrar bekletme yontemı var ben onu denedm du gece. geceden sabaha beklıyor alt kısımda duman gb seyler oluyor baya vardı. ve hamıleyken de aynısı olmustu tesadf mu bılmyyroum:) evde testm var ama yapmıyrm en garantı sure gelsn cars. dr gıdıcem.zaten:) sen bu dedıgımı de bı dene canm
Keşke ya Leyla gibi geziyorum ortada hep uykuluyum Allah hayır etsin sonumzu:)Benim olmadığı günlerde köpürmemişti:) neyse bi öğrenseydik
Kapa tabi canım Diğer türlü durmasın yaniAğzı açık mı duracak birde yeni yaptıydım:)
Kapa tabi canım Diğer türlü durmasın yani
Canım altta duman gibi şeyler oluşuyor sabaa kadar. Ama tabi bu kesin sonuç değil ablamın görümcesi yapmış onda tutmuştu bende hamileyken yapmıştım tutmustu.sonrakı aylar olmadı. smdı de oldu bılmıyorum yanı buna guvenmeyelm tabı. en ıyısı bı test yapmak. heveslendırmesn senı bıde yokyere. ben oyleaıne meraktan yaptm dun aksam. hamıleyken olmstu bakalm smdı olck mı dıye.tamam canım peki negatif yada pozitif nasıl anlayacaz
Sen sonuçta hamilesin ilk zamanlar genital bölgede şişlik dolgunluk hissi var mıydı???Hadi inşallah vardır canım hkkında hayırlısı olsun test yaparsan bizimle de paylaş
Canım desaslı aklımdasın ve dua ediyorum ama sitres yapma yarın kaçta randevunKızlar bana dua edın ya ıns sıkıntımyoktur kahve hala daha gelıyo cok korkuyorum
Canım ben hepsini denedim inanma bende devamlı korurdu sen artık normal test yap bence hepsi palavraŞimdi karbonat tesyi yaptım köpürdü:)
Bende anlamadım ne görünümü diye soruyorsun canimMr daha önce çekilmişti panik atak ve anksiyete de var belki stresten bilmiyorum. Röntgen de de görülürdü herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?