İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yerlesme kanamasi na benziyor canım daha erken öyleyse kiminin 6 kimisinin 7 günde çıkıyor ama sen yarın kan versen varsa cikar

Kızlar doktordan geldim 6 haftalık herşey güzel haftaya kalp atışlarını duyucaz kist te gitmiş şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Kızlar doktordan geldim 6 haftalık herşey güzel haftaya kalp atışlarını duyucaz kist te gitmiş şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Akşam sizin yormunuzu görmüştüm allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin çok sevindim. Allah benim gibi isteyenlere de tez zamanda hayırlı bebişler versin

İlk haftalar sizin genital bölgede şişlik dolgnluk hissi var mıydı

İlk haftalar sizin genital bölgede şişlik dolgnluk hissi var mıydı
Evet canim vardı tam kasikta general bölgeye yakın sol tarafta amA benim kist ten dolayı heralde öyle olmuştu yani o yüzden tam birşey diyemiyorum sert ve dolgunluktan test yaptım çift çizgi doktora gittim kist var dedi aklımı aldı benim uyuz doktor şimdi gebeyim ve kist gitmiş şükürler olsun Allah sizede versin insallah

Gunaydın kızlar dua edın buaksam gıdıcem dr a ısyerıyle gorusmem lazım bugun ıslerımı toparlanan lazım belkı bıkacgun rapor verır bıde sabah bulantılarım cok fena ya ;(
Nasılsın varmı ağrın sizin az kaldı seninde hayırlı haberlerle dön insallah

Yok nıde bulantım be progestanın kafa guzellıgıyle işteyım harıka calısıyorum ıstıfra edıp bayılmazsam ıyıdır
Allahım yardımcın olsun ya benimde bu gün az az bulantılarım var ama ben evdeyim şükür cabim benim sağlıklı sihatli ol inşallah

Allahım yardımcın olsun ya benimde bu gün az az bulantılarım var ama ben evdeyim şükür cabim benim sağlıklı sihatli ol inşallah
iş evede uzak erkekler var bıde sagolsunlar anlayıslılar ama ınsan cekınıyor cok zor suan bıyandan bulantı bıyandan kafa guzellıgı evde olsam belkı dınlenır kahvelıklerım gecerdı belkı bugun bebegı gorurum

ben yıne uyuyakalmısım ya sımdı uyandım rsmen

Gunaydın kızlar dua edın buaksam gıdıcem dr a ısyerıyle gorusmem lazım bugun ıslerımı toparlanan lazım belkı bıkacgun rapor verır bıde sabah bulantılarım cok fena ya ;(
Mide bulantilari basladiginda kalp atislari duyuluyor genelde :)
masallah canim gozun aydin olsun :)

Mide bulantilari basladiginda kalp atislari duyuluyor genelde :)
masallah canim gozun aydin olsun :)
Ah harıka bır surprız olur bana varya yerım onun kalp atıslarını ıns kotu bır haber almam ıkıgundur gena bulandırıyor kucuk kahve cekırdegım

Ah harıka bır surprız olur bana varya yerım onun kalp atıslarını ıns kotu bır haber almam ıkıgundur gena bulandırıyor kucuk kahve cekırdegım
Benim midem bulanmaya basladiginda sevinmistim ve her bulantida sukur ediyodum canim iki gebeligimde de mide bulantilarim basladiktan sonra kalp atislarini gorduk. Sende bu aksam gorursun insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…