Yerlesme kanamasi na benziyor canım daha erken öyleyse kiminin 6 kimisinin 7 günde çıkıyor ama sen yarın kan versen varsa cikarGünaydın kızlar . Adetim 3 günden fazladır gecikti. Adet olacak gibi sancılarım var. Normalde adet olmadan yarım saat önce kasiklarim ve belim agrir aha adet oluyorum derim ve olurum. Ama son 4 gündür agri var adet yok. Dun degil önceki gün pembe akıntım geldi . Yada açık pembe kanlı akıntı. Dün de az biraz kahve lekenmesi oldu yine devamı gelmedi. İdrar testi yaptım tek çizgi.
Eki Görüntüle 2109926 idrarı beklettim bişey yok hamile değilimdir
Kızlar doktordan geldim 6 haftalık herşey güzel haftaya kalp atışlarını duyucaz kist te gitmiş şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin
İlk haftalar sizin genital bölgede şişlik dolgnluk hissi var mıydıAllah korusun yok canım görünürdu olsaydı allah başa vermesin panik atak baş dönmesi yapıyor çarpıntı ve titreme ama senin elinde canım hepsini yene bilirsin düşünce ve dua şeklinde ve o en kötü şeyi düşünmemeye de panik atak itiyor seni ben 15 yaşımda 2 yıl tedavi gördüm bakır köye bile yattım şimdi çok iyiyim allaha şükür ama ne doktorlar ne de ilaç lar çare oldu ben kendimi düzelttim kitaplar düşüncem ve dualarla
yandan canm. o gunes olayıfarklı bu farklı yontem
Evet canim vardı tam kasikta general bölgeye yakın sol tarafta amA benim kist ten dolayı heralde öyle olmuştu yani o yüzden tam birşey diyemiyorum sert ve dolgunluktan test yaptım çift çizgi doktora gittim kist var dedi aklımı aldı benim uyuz doktor şimdi gebeyim ve kist gitmiş şükürler olsun Allah sizede versin insallahİlk haftalar sizin genital bölgede şişlik dolgnluk hissi var mıydı
Hayirli haberlerini alırız insallah hadi biride haberdar etKızlar öğlen doktora gideceğim böyle bekleyemem
Nasılsın varmı ağrın sizin az kaldı seninde hayırlı haberlerle dön insallahGunaydın kızlar dua edın buaksam gıdıcem dr a ısyerıyle gorusmem lazım bugun ıslerımı toparlanan lazım belkı bıkacgun rapor verır bıde sabah bulantılarım cok fena ya ;(
Yok nıde bulantım be progestanın kafa guzellıgıyle işteyım harıka calısıyorum ıstıfra edıp bayılmazsam ıyıdırNasılsın varmı ağrın sizin az kaldı seninde hayırlı haberlerle dön insallah
Allahım yardımcın olsun ya benimde bu gün az az bulantılarım var ama ben evdeyim şükür cabim benim sağlıklı sihatli ol inşallahYok nıde bulantım be progestanın kafa guzellıgıyle işteyım harıka calısıyorum ıstıfra edıp bayılmazsam ıyıdır
iş evede uzak erkekler var bıde sagolsunlar anlayıslılar ama ınsan cekınıyor cok zor suan bıyandan bulantı bıyandan kafa guzellıgı evde olsam belkı dınlenır kahvelıklerım gecerdı belkı bugun bebegı gorurumAllahım yardımcın olsun ya benimde bu gün az az bulantılarım var ama ben evdeyim şükür cabim benim sağlıklı sihatli ol inşallah
gıttın mı canm ben uuyumuusm yınem smdı uyandmKızlar öğlen doktora gideceğim böyle bekleyemem
canım az kalmıs dr. a hadı guzel haberlerle gelınsallahdlkkydlntpl
Mide bulantilari basladiginda kalp atislari duyuluyor genelde :)Gunaydın kızlar dua edın buaksam gıdıcem dr a ısyerıyle gorusmem lazım bugun ıslerımı toparlanan lazım belkı bıkacgun rapor verır bıde sabah bulantılarım cok fena ya ;(
masallah canim gozun aydin olsun :)Kızlar doktordan geldim 6 haftalık herşey güzel haftaya kalp atışlarını duyucaz kist te gitmiş şükürler olsun Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Ah harıka bır surprız olur bana varya yerım onun kalp atıslarını ıns kotu bır haber almam ıkıgundur gena bulandırıyor kucuk kahve cekırdegımMide bulantilari basladiginda kalp atislari duyuluyor genelde :)
masallah canim gozun aydin olsun :)
Benim midem bulanmaya basladiginda sevinmistim ve her bulantida sukur ediyodum canim iki gebeligimde de mide bulantilarim basladiktan sonra kalp atislarini gorduk. Sende bu aksam gorursun insallah :)Ah harıka bır surprız olur bana varya yerım onun kalp atıslarını ıns kotu bır haber almam ıkıgundur gena bulandırıyor kucuk kahve cekırdegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?