İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

ben carsamba ne yapıcam. alttan bakmak ıstıcek dr.halıyle ama olakı hamıle ısem dıye korkuyorum yıne alttan muayene faln ılk yasadıgım gelıyo hep aklma

Valla oldugunca toparladm az dınleneyım dedım sen gıt uzan ben hallerderımm dedı sonucta bebısını kaybetmek komse ıstemez ıste uzanalmmbakalm bılac saat sen naptn adet oldnmu
ben buaydan adet olmam artk canm oylehıs bı geldı gectı ıkıgun boyunca sadece cokuyuyorum ve gogus hassasıyetm artıyo. arada kasık agrım oluyor bıde sol kasıgım semsert karnım hep şiş

ben buaydan adet olmam artk canm oylehıs bı geldı gectı ıkıgun boyunca sadece cokuyuyorum ve gogus hassasıyetm artıyo. arada kasık agrım oluyor bıde sol kasıgım semsert karnım hep şiş
Alaalla cok garıpsın sen bendende ahahha ablan gıbı 4 ayda cıkmasın senınde

Alaalla cok garıpsın sen bendende ahahha ablan gıbı 4 ayda cıkmasın senınde
ay allah korusun kız o ılk ay test yaptryo cıkmıo sonra yerlesme yı adet sanıyo ıste bıde o yaz denıze gırmek ıcın gecıktırıcı ıcmıs ondan azaldı sanıo adetı aynızamanda. 4ay sonunda karnı şişnce ben de ruya gorunce gıttı dr.a ve sonuc:) ama bak onun da gec dollenme imiş muhtemelen cnku dusun adetı gectıgı 8gunken kanda bıle cıkmamıs ılk ay yanı cok normak bunlar. ınsanın nezaman tekrar yumurt. bellı ollmuo hangı ılskım dollendı.bılemem ya da bundan sonra da gecerlı bu :)

Anov 4 ay ne demek yanhıcmı anlamadı ıcınde kıprasanları kız ay allah saka gıbı ya

ben carsamba ne yapıcam. alttan bakmak ıstıcek dr.halıyle ama olakı hamıle ısem dıye korkuyorum yıne alttan muayene faln ılk yasadıgım gelıyo hep aklma
Korkma canim yurt disinda filan hep alttan muayene ediyolarmis eger bebek saglikliysa ve yerine guzelce tutunduysa alttan muayene ile dusmez sen kasma kendini

Korkma canim yurt disinda filan hep alttan muayene ediyolarmis eger bebek saglikliysa ve yerine guzelce tutunduysa alttan muayene ile dusmez sen kasma kendini
Ama Evet riskli gebeliklerde düşme olabiliyormuş kromozomlarla alakalı bunu kontr. e gıttıgm dr solemıstı o zaman düşük zamanu acılde kadın bana sormadan bakmstı ya ay neyse suan bı garıbım bı yanım hamıleyım.glb dyor hıslerım bır degılım dıyor. suan delı gb üşüyorum vucudum ates goguslerm de ama usuyrmm. yne uyucam smdı 2de uyandm bıde cok savastım kendımle ama sureklı uyumak.ıstıyorum baska rahatszlgm.mı var dıye dusunmuyor degılm

uyuyabildigin surece uyu valla insallah hamilesindir ne zaman bi daha test yapcan

uyuyabildigin surece uyu valla insallah hamilesindir ne zaman bi daha test yapcan
ben aslında artık bu hevesımı yıtırdım ama su belırtıler halıyle benı yoruyoreşim hadı gel kan verelım deyıp durdu azonce ıstemıyorum artık sogudum su test olaylarndan. tabıkı sevıncem varsa ama yoksa da uzılmıcem. ben gece ıstıhareye yattm ve ruyamda kopkoyu cıft cızgı gordum testte. gercek gbydı esıme soyledım hatta sıze de yazdm kızlar hamıleyım dıye ruyamda:) ıdrarda yaparm hast.ye gdecegm gun artık sbahtan

ve bugune dek ne ıcin ıstıhreye yattıysam ruyamda gordum ve gercklestı.:) a bıde acık renk masmavı cokguzel dıbı gorunen denızın ustundeydm cok mutlydum bu ruyayı da gordm :) mi-nick

Ay saka gbı suprız olms ama en kotu zamanları atlatmıs bılmeden
evet canm ustelık calısıyordu yogundu yanı arkadsı tasnrken de yardm ettı o sıra agır agır seyler kaldırmıs cok.dogacak olan bebegn onune hıcbişey gecemez ıste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…