İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bence sen hamilesin Freshmommy

haha sagol canım ya bakalım gorucez :) 6da aksam yemegui yedm ustune ıkıkez dha yemek yedm smdı de aburcbur fln yedım uyandıgımdan berı doyamuyorum hatta suan elmde tursu var baska ne yesem dye dusundum aldım tursuyu snra cıkolataya grcıcem hahahah hıcbısey doyurmuyo vallahı

Sen beni bi görsen adet öncesi olduğu için ama benmkisi tatlı tuzlu karıştıryorum.

Benim annemde ben 3buçuk aylıkken haberi olmuş karnımda gazlar hareket ediyo bi doktora gidiyim demiş orda öğrenmiş, çünkü ablam 7 sene olmamış banada 1 bucuk sene sonra hamile kalıcağını hiç düşünmemiş :) Freshmommy

vay be gaz sanmıs he :) sen de guzel bır orneksın canım:))

Kızlar hepinizin yazılarını yeni okudum allah im tüm isteyenlere nasip etsin olanlarına hayırlısıyla doğurmayı nasıl etsin evdekilerle uğraşıyorum benden kalan herkez aşeriyo herkesin canı bişeyler çekiyor acayip bi durumdayız evde ben deyil onlar hamile sanki bende tık yok Allahım ya

olur canım hamılelıkte herkesın farklı oluyormus sonucta.:) evdekıler de mutluluktan yıyordur belkı hahah:)

olur canım hamılelıkte herkesın farklı oluyormus sonucta.:) evdekıler de mutluluktan yıyordur belkı hahah:)
Yok canım benim koca ilk hamileligimde de böyleydi doğum sandım vardı ona söylemedim bir baktım onun sancısı tuttu çok enteresan di aynı çektiğim sancıyı bana anlatıyordu

Yok canım benim koca ilk hamileligimde de böyleydi doğum sandım vardı ona söylemedim bir baktım onun sancısı tuttu çok enteresan di aynı çektiğim sancıyı bana anlatıyordu
eşler yasar ıste oyle de olmalı ama dogum sanıcısı enteresan geldıbana da

Kızlar konuştuklarınız hepsini okudum öncelikle alttan muayeneden çok korkuyoruz sevmiyoruz ama kesinlikle bebeğin düşmesine sebeb değildir ve kalb atışını duyana kadar bunu yapabilirler sonrada yapılmaz rabbim bebişlerinizi korusun . Kahverengi akıntısı olan arkadaşım sende mutlaka rapor al doktorlar kesinlikle rapor vermiyor çünkü rapor konusunda doktorlara sınırlama geldi

Sen bir şekilde sağlık ocağından ayarla rapor al yat derim içine korku düşürmek istemem lütfen yanlış anlama ama bende ikinci gebeliğimde lekelenme şeklinde geldi doktor rapor vermedi 2 hafta sürdü ve çalışıyordum masa başı olmama rağmen yatmam gerekirdi ve bir sabah uyandığımd kesesiyle birlikte bebeğim afedersiniz ama petimdeydi. Rabbim hamişleri korusun sağlıklı kucağınıza alın inşallah

Çok geçmiş olsun yaşadığınız olay gerçekten çok üzücü ama sizin kirmizi mi geliyordu biraz kısmet bu işler ya tutunacagi varsa ne yaparsan yap tutunuyor ben 3 ay normal kanama gördüm hemde baya kötü hali yıkadım vitrin çektim bu arada 3 ayına kafadar bilmiyor dum gebe oldugumu

Yani ne gebeler var yataktan çıkmıyor genede tutmuyo nelerde var neler neler yapıyorsun tutuyor yiyecek ekmeyi varsa bu dünyada tutunuyor allahım kimseye yaşatmasın sağlıklı sihatli hamilelikl er geçirelim tabi dikkat edeceksin ama haddinden fazla deyil sakındığın göze çöp batar

Gubaydın kızlar ıse gıdemedım butun gece wc den cıkamadım ya ne dokunuyo anlamıyorum kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…