- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
bastırınca bsya sertlık geldı bana bılemyrm daha once bakmadık bugun baltm karnım.hep şimşişş gszda olablrCanım birde öyle kasık sert diyorlar nasıl oluyor o
ve bugune dek ne ıcin ıstıhreye yattıysam ruyamda gordum ve gercklestı.:) a bıde acık renk masmavı cokguzel dıbı gorunen denızın ustundeydm cok mutlydum bu ruyayı da gordm :)mi-nick
canım baskasına yatmıyorum kendın yapsana. en ıyısı oymus zaten baskasıns yatmayıı duymadım pek ıyu dıye:)Bu gecede benim için istihare yat kız
Bende geçengün rüyamda çift çizgi gördüm geröek gibiydi çok mutlu olmuştm ama benmkisi istiare değildi. Artık aynı şeyi düşnmekten gördüm bu rüyayı. Yarın bat günü. Dün kahverengi lekelenme olmştu 1 kereye mahsus bugün hiçbir şey yok. Amlamadm gitti bakalm sonuç ne olacak.canım baskasına yatmıyorum kendın yapsana. en ıyısı oymus zaten baskasıns yatmayıı duymadım pek ıyu dıye:)
belki benım de bılıncaltıdır canım bılemem. test yapıcak msın yerlesme kanaması ıhtımal olabılır bak.dıger arkadaslar bıkacgun oncesnden ogrenmıstı hamıle oldugunu burda :)Bende geçengün rüyamda çift çizgi gördüm geröek gibiydi çok mutlu olmuştm ama benmkisi istiare değildi. Artık aynı şeyi düşnmekten gördüm bu rüyayı. Yarın bat günü. Dün kahverengi lekelenme olmştu 1 kereye mahsus bugün hiçbir şey yok. Amlamadm gitti bakalm sonuç ne olacak.
canım baskasına yatmıyorum kendın yapsana. en ıyısı oymus zaten baskasıns yatmayıı duymadım pek ıyu dıye:)
istihare duası var onu okuyorsun canımm bıde namazı var. Naamzında ıkı rekat namaz kılıyosun ınternrtten yaz cıkar duası da. namazını kılmadan da oluyormus sadecs duayı da okuyabılırsınNasık yatıyon canım yatarken bişey diyor muyuz
Kartanesı benden de garıp coktı ne adrt ne bebek ahajaajjCok guzelmis ruyan canim Allah hayirlara cikarsin heyecanla merakla bekliyorum bende seni :)
Kartanesı benden de garıp coktı ne adrt ne bebek ahajaajj
Valla heeKartanesı benden de garıp coktı ne adrt ne bebek ahajaajj
yok cNm ya evelsi gün negatif çıktı adet olana kadar beklicem yani bence bebek felan yok bende 1 hafta gecikirsem o zaman yapıcam test. Dün akşam ve bu gün kan şekerim düşüktü. Gebeliğin ilk 3 ayında olurmuş diye okudum ama artık her şeyi hamileliğe yoruyorum. Psikolojim allal bullak 1.5 senelik evliyim hiç hamile kalamadım. Ama fazla kilolarımdan dolayı adet düzensizliğim vardı adet düzene yavaş yavaş girmeye başladı son aylarda o yüzden ümitliyim ben de. Burada siz de olmasanız size de bunları yazmasam konuşmasam çıldırcam. Eşim umutlanmasın diye onla da paylaşamıyorum. Çok çaresiz haldeym sankibelki benım de bılıncaltıdır canım bılemem. test yapıcak msın yerlesme kanaması ıhtımal olabılır bak.dıger arkadaslar bıkacgun oncesnden ogrenmıstı hamıle oldugunu burda :)
ben de sasıyorun olanlara :) bıde su sıra cok alınganım normal hayatmda ıananamzsınz yanı hamıleyken olan tum belrtlerm var . ben en ıyısı kapayım carsmbaya kadr bu bumevuzyuValla heeben senin durumuna yorum yapamiyodum burda kafam karismisti simdi de kartanesi
Daha yeni evli sayilirsin canim hic stres yapma oluruna birak bu surecte fazla kilolarindan da kurtulmaya calis ki hem hamile kalman kolaylasir hem rahat bir hamilelik gecirsin. Kendini caresiz hissetme Rabbim aratmadan en kisa zamanda versin insallah mujdeni :)Ben bu ay bir de yumurta takibi yaptm. Yumyrtlamadan 3 gün önce çalşmaya başladık yumurtladğm gün eşim şehirdışnda olmak durmundaydı 1 gün sonra ilişki oldu.
yok cNm ya evelsi gün negatif çıktı adet olana kadar beklicem yani bence bebek felan yok bende 1 hafta gecikirsem o zaman yapıcam test. Dün akşam ve bu gün kan şekerim düşüktü. Gebeliğin ilk 3 ayında olurmuş diye okudum ama artık her şeyi hamileliğe yoruyorum. Psikolojim allal bullak 1.5 senelik evliyim hiç hamile kalamadım. Ama fazla kilolarımdan dolayı adet düzensizliğim vardı adet düzene yavaş yavaş girmeye başladı son aylarda o yüzden ümitliyim ben de. Burada siz de olmasanız size de bunları yazmasam konuşmasam çıldırcam. Eşim umutlanmasın diye onla da paylaşamıyorum. Çok çaresiz haldeym sanki
Az kaldi carsambaya da dusunmemeye calis o zamana kadar :)ben de sasıyorun olanlara :) bıde su sıra cok alınganım normal hayatmda ıananamzsınz yanı hamıleyken olan tum belrtlerm var . ben en ıyısı kapayım carsmbaya kadr bu bumevuzyu
Amin inşallah allah isteyen herkese versin. Kilolardan kurtuldum. Artık çok şükür. Sırada bebecik var o da gelseDaha yeni evli sayilirsin canim hic stres yapma oluruna birak bu surecte fazla kilolarindan da kurtulmaya calis ki hem hamile kalman kolaylasir hem rahat bir hamilelik gecirsin. Kendini caresiz hissetme Rabbim aratmadan en kisa zamanda versin insallah mujdeni :)
Gelir insallah en hayirli en guzel zamani bekliyodur o simdi oyle dusun, geciktikce ve sen sabrettikce en guzelini veriyor rabbimAmin inşallah allah isteyen herkese versin. Kilolardan kurtuldum. Artık çok şükür. Sırada bebecik var o da gelse
Ahahaha o dqha karısık hersey olabılır ay su kajvelık ıns bıter benım haftasonu ful yatıcmValla heeben senin durumuna yorum yapamiyodum burda kafam karismisti simdi de kartanesi
Ben senin yerinde olsam simdiye rapor almistim valla, eve gidince bari uzan bol bol canimAhahaha o dqha karısık hersey olabılır ay su kajvelık ıns bıter benım haftasonu ful yatıcm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?