İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

canım baskasına yatmıyorum kendın yapsana. en ıyısı oymus zaten baskasıns yatmayıı duymadım pek ıyu dıye:)
Bende geçengün rüyamda çift çizgi gördüm geröek gibiydi çok mutlu olmuştm ama benmkisi istiare değildi. Artık aynı şeyi düşnmekten gördüm bu rüyayı. Yarın bat günü. Dün kahverengi lekelenme olmştu 1 kereye mahsus bugün hiçbir şey yok. Amlamadm gitti bakalm sonuç ne olacak.

belki benım de bılıncaltıdır canım bılemem. test yapıcak msın yerlesme kanaması ıhtımal olabılır bak.dıger arkadaslar bıkacgun oncesnden ogrenmıstı hamıle oldugunu burda :)

İyi akşamlar hanımlar benim bir sorum olacak yardımcı olur musunuz klomen kullandım doktorum 2 yumurta var demişti ilk kontrolümde ikinci kontrolümde 1 i duruyor diğeri kaybolmuş deri kaybolmuş olan döllenmiş mi oluyor yoksa işlevini kaybetmiş mi demek oluyor sabahtan beri kafayı yicem yardım edin lütfen

Nasık yatıyon canım yatarken bişey diyor muyuz
istihare duası var onu okuyorsun canımm bıde namazı var. Naamzında ıkı rekat namaz kılıyosun ınternrtten yaz cıkar duası da. namazını kılmadan da oluyormus sadecs duayı da okuyabılırsın

Ben bu ay bir de yumurta takibi yaptm. Yumyrtlamadan 3 gün önce çalşmaya başladık yumurtladğm gün eşim şehirdışnda olmak durmundaydı 1 gün sonra ilişki oldu.
belki benım de bılıncaltıdır canım bılemem. test yapıcak msın yerlesme kanaması ıhtımal olabılır bak.dıger arkadaslar bıkacgun oncesnden ogrenmıstı hamıle oldugunu burda :)
yok cNm ya evelsi gün negatif çıktı adet olana kadar beklicem yani bence bebek felan yok bende 1 hafta gecikirsem o zaman yapıcam test. Dün akşam ve bu gün kan şekerim düşüktü. Gebeliğin ilk 3 ayında olurmuş diye okudum ama artık her şeyi hamileliğe yoruyorum. Psikolojim allal bullak 1.5 senelik evliyim hiç hamile kalamadım. Ama fazla kilolarımdan dolayı adet düzensizliğim vardı adet düzene yavaş yavaş girmeye başladı son aylarda o yüzden ümitliyim ben de. Burada siz de olmasanız size de bunları yazmasam konuşmasam çıldırcam. Eşim umutlanmasın diye onla da paylaşamıyorum. Çok çaresiz haldeym sanki

Valla hee ben senin durumuna yorum yapamiyodum burda kafam karismisti simdi de kartanesi
ben de sasıyorun olanlara :) bıde su sıra cok alınganım normal hayatmda ıananamzsınz yanı hamıleyken olan tum belrtlerm var . ben en ıyısı kapayım carsmbaya kadr bu bumevuzyu

Daha yeni evli sayilirsin canim hic stres yapma oluruna birak bu surecte fazla kilolarindan da kurtulmaya calis ki hem hamile kalman kolaylasir hem rahat bir hamilelik gecirsin. Kendini caresiz hissetme Rabbim aratmadan en kisa zamanda versin insallah mujdeni :)

ben de sasıyorun olanlara :) bıde su sıra cok alınganım normal hayatmda ıananamzsınz yanı hamıleyken olan tum belrtlerm var . ben en ıyısı kapayım carsmbaya kadr bu bumevuzyu
Az kaldi carsambaya da dusunmemeye calis o zamana kadar :)

Amin inşallah allah isteyen herkese versin. Kilolardan kurtuldum. Artık çok şükür. Sırada bebecik var o da gelse

Amin inşallah allah isteyen herkese versin. Kilolardan kurtuldum. Artık çok şükür. Sırada bebecik var o da gelse
Gelir insallah en hayirli en guzel zamani bekliyodur o simdi oyle dusun, geciktikce ve sen sabrettikce en guzelini veriyor rabbim

mi-nick e katıılıyorum. biz ne yaparsak.yapalım nasıpte olan degısmıyor beybilli inşallahtezamanda hamılekalırsın. bazen dıyorum keske kalmasaydım düşük olduktan snra ben boyle oldum oncesınde hıc dusunmuyordum olmasn daha dıyordum. bıkez o tadı alınca işte sonuc bu beklıcem carsmbaya dek dusunmıcem canm mi-nick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…