İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Çok doğru söylüyorsun ya aslında rabbim ol diyince oluyor neler yapıyorlarda düşmüyor ama en azından vicdan azabı çelmiyorsun kendini rahatlatıyorsun. Benim önce kahverengi geldi 2 hafta böyle leke şeklinde sürdü bir gece aniden kanamaya çevrildi o da düştü ama bende kan pıhtılaşmasıda var tabi sonra öğrendik

kızlar ya yumurtlamamdan 3 gün falan geçmesine rağmen sanki sağ kasığımda birşey var gibi hissediyorum yani bazen ani hareketlerde ya da yürürken falan sağ kasığım sanki geriliyo kasılıyo gibi. Gebelik belirtisi olabilir mi acaba ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime acaba

Canım çok erken ya da vücudunu iyi dinliyorsundur belki kafana çok takma psikolojik olarak mahvedersin kendini inşallah vardır tutmuştur

Canım çok erken ya da vücudunu iyi dinliyorsundur belki kafana çok takma psikolojik olarak mahvedersin kendini inşallah vardır tutmuştur
geçen ay çok kafaya takmıştım her günüm hamilelik belirtilerini vs kafaya takmakla geçiyordu aynı şekilde eşime de hep hamilelikten bahsediyodum. ama bu ay hep kendimi hamile değilim diye hazırladım geçen ay ki gibi kafaya çok takmadım ama şimdi yumurtlama dönemim geçtikten sonra merak oldu sanırım

ama bu ay yumurtlamam da çok enteresandı sanki. geçen ay da ovulasyon testi kullandım 18,19. gün yumurtladım normalde de o aralar yumurtlamamdı. ve ilk pozitif piki yakaladıktan sonra hemen silikleşmeye başlardı bu ay 3 gün koyu oldu sonrasında biraz silikleşti ve bu ay 24. günümde ilk piki aldım.

ben mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum

Canım bişey dokunmuştur o zaman çok su içmen gerekiyor sıvı kaybedersin ishalde bol bol su iç birde patates haşlaması ye tuzlayıp
Evet cnm ıcıyorum su olabılır bunyemız sapıtıyo zaten ıyıce bıde gıdeyım saglık ocagına kayıt olayım tam olsun

Kızlar doktordan geldim 1.20 çıktı negstif, prolaktin hormonuda normal 20 çıktı .10 gün bekle dedi gelmese öyle tekrar gel dedi, söktürücü falan vermedi

Kızlar doktordan geldim 1.20 çıktı negstif, prolaktin hormonuda normal 20 çıktı .10 gün bekle dedi gelmese öyle tekrar gel dedi, söktürücü falan vermedi
canım hayırlısı inşallah Allah'ım inşallah en kısa sürede kalbinden geçeni verir

bu tarz şeyler galiba psikolojik, sanırım çok istediğimiz için bedenimiz ona göre sinyal veriyor ya da bize öyle geliyor. Aklınızdan atıp başka şeylere odaklanın diyorlar ama nasıl olacak o bilmiyorum ben yapamiyorum yapabilen varsa sırrını söyleyebilir mi Allah tez zamanda hepimize o gebelik sevincini yaşatsın insallah

Kızlar benmde ilişkiden sonra kasıklrım agrıdı sol kask agrm oldu adetime 20 gün var calşmalara başladk bittğinden beri

Kızlar dün doktora gittim progesterona çok şaşırdı o kadar yüksek olmasına beta hcg baktık ama değer 1.2 çıktı adete bir hafta vardı acaba yükselir öi yoksa olsa çıkar mıydı ne diyosunuz

Canım nasıl yattın istiareye

Kızlar dün doktora gittim progesterona çok şaşırdı o kadar yüksek olmasına beta hcg baktık ama değer 1.2 çıktı adete bir hafta vardı acaba yükselir öi yoksa olsa çıkar mıydı ne diyosunuz
Çıkmıyor canım malesef benim ayın 24 ünde bakıldı negatif 30 unda pozitif çıktı ve 31 inde 229 çıktı çıkmıyor yani ciktinmi da bi anda yükselmeye basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…