İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cnm bnm kahve akıntılar kesıldı yapıskan beyaz falan akıntı gelıyo dr a soylesemmıkı herek varmı
Kokusuz beyaz akıntı normal canım, rahim kendini, dışardan gelebilcek mikroplara karşı korumak için akıntıyla temizliyor. Koku varsa rengi koyu sarı veya yesil olursa yanma kaşıntı yaparsa o zaman doktoruna söylersin idrar tahlili filan yapar

Demekki herkezde farkli olabiliyor canim insallah bizde senin gibi hayirli haber aliriz insallah sende sag saglim kucagina alirsin canim baska ne gibi belirtilerin oldu
Evet herkes de farklı oluyor benim en belirgin özelliğim beni çok ateş basıyordu hala öyle kabızlık da vardı bir de kasık ağrısı

Tamam cnm yok cok sukur sıkıntı sennılıskıyı kacıncı ayonda yasadın esımıde cok bos bırakmay ıstemıyorum 1 bck ay oldu sıkıntı yok ama sımdı dr a dıyemem ahahah

Tamam cnm yok cok sukur sıkıntı sennılıskıyı kacıncı ayonda yasadın esımıde cok bos bırakmay ıstemıyorum 1 bck ay oldu sıkıntı yok ama sımdı dr a dıyemem ahahah
İlk üç ay hiç yapmadık canım sonra da cesaret edemedik eşimde bende korkuyoruz bişey olur diye, oğlumda 9ay birlikte olmadık hep yüzeysel, bunda da geçen hafta bi deneyelim dedik ve daha tam olmadan bebeğim kasılmaya başladı o son deneyiş oldu :)

cok ıyı bıedusunce anlayısın da cokguzel erkekler de bı rahat nefes almaya ıhtıyacı var yanı ah bır bılsen nasıl hosuna gıder de ıste umudum bu yaa keske gerceklesse dıleklerımız:)

Evet herkes de farklı oluyor benim en belirgin özelliğim beni çok ateş basıyordu hala öyle kabızlık da vardı bir de kasık ağrısı
Bende canim bir ara cok üsüyorum sonra bir ara ates basior suan bile ellerim terliyor bu zamana kadar bende söyle belietiler oldu yumurtlama zamanimda 1 kac gün adet sancisi gibi sanci cektim su son 5 gündür de üsengeclik basladi bende hep yatasim var bide sindi sari akintim oluyor yarin bat günüm insallah olmam hamileyimdir cumartesi gününe kadar gelmesse test yapicam

Tabii ki herkesin durumu farklı oluyor belki üşütmüşsündür ondandır bence sor doktora
Benim de ateş basması var şu an en belirgin gazım da çok ama adetken de bazen gaz olur bende oncesınde olmaz da bu da adet olcaksam ondan olabılır belkı gaz

cok ıyı bıedusunce anlayısın da cokguzel erkekler de bı rahat nefes almaya ıhtıyacı var yanı ah bır bılsen nasıl hosuna gıder de ıste umudum bu yaa keske gerceklesse dıleklerımız:)
Amin canim insallah seni umutlandirmak istemem ama benim icime sen hamilesin gibi doguyor allahin izniyle alcaz senden güzel haber

ben tam adet günü yaptım pozitif cıktı ertesi gün kan verdim evde varsa yap sende nasıl duruyosun kız

Ahahahah aynı bız ya bıde cok korkuyoruz dogum ıcın ıyı dıyolar ama hıc cesaret edebılcegımızı sanmam ay bıde bısey olur vıcdan azabından mafoluruz

ben tam adet günü yaptım pozitif cıktı ertesi gün kan verdim evde varsa yap sende nasıl duruyosun kız
Sonucu görmekten korkuyorum canim o yüzden biraz beklemek istiyorum en azindan 1-2 gün gecsin tam emin olup yapmak istiyorum 5 senedir bebek istiyoruz ve negazif görmekten artik biktim cnm o yüzden bekliyorum

Sonucu görmekten korkuyorum canim o yüzden biraz beklemek istiyorum en azindan 1-2 gün gecsin tam emin olup yapmak istiyorum 5 senedir bebek istiyoruz ve negazif görmekten artik biktim cnm o yüzden bekliyorum
Yaa Allah nasip etsin inşallah canım inşallah olur inşallaj canım Allah gönlüne göre versim

Ahahahah aynı bız ya bıde cok korkuyoruz dogum ıcın ıyı dıyolar ama hıc cesaret edebılcegımızı sanmam ay bıde bısey olur vıcdan azabından mafoluruz
Aynen valla bende o yükü kaldıramam ilkinde hiç yapmadık gayette güzel doğum yaptım pek faydası olduğu söylenemez :) ha son haftalarda bebek ısrarla gelmezse o zaman yapılabilir çünkü cinsel ilişki rahmi uyarıyor sancıları düzene koyabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…