- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cnm bnm kahve akıntılar kesıldı yapıskan beyaz falan akıntı gelıyo dr a soylesemmıkı herek varmıbazen bana da öyle oluyor içim sıkılıyor durduk yere sinir stres basıyor hormonlardan hep
Kokusuz beyaz akıntı normal canım, rahim kendini, dışardan gelebilcek mikroplara karşı korumak için akıntıyla temizliyor. Koku varsa rengi koyu sarı veya yesil olursa yanma kaşıntı yaparsa o zaman doktoruna söylersin idrar tahlili filan yaparCnm bnm kahve akıntılar kesıldı yapıskan beyaz falan akıntı gelıyo dr a soylesemmıkı herek varmı
Evet herkes de farklı oluyor benim en belirgin özelliğim beni çok ateş basıyordu hala öyle kabızlık da vardı bir de kasık ağrısıDemekki herkezde farkli olabiliyor canim insallah bizde senin gibi hayirli haber aliriz insallah sende sag saglim kucagina alirsin canim baska ne gibi belirtilerin oldu
Kokusuz beyaz akıntı normal canım, rahim kendini, dışardan gelebilcek mikroplara karşı korumak için akıntıyla temizliyor. Koku varsa rengi koyu sarı veya yesil olursa yanma kaşıntı yaparsa o zaman doktoruna söylersin idrar tahlili filan yapar
Tabii ki herkesin durumu farklı oluyor belki üşütmüşsündür ondandır bence sor doktoraCnm bnm kahve akıntılar kesıldı yapıskan beyaz falan akıntı gelıyo dr a soylesemmıkı herek varmı
korkmaa kötü düşünceleri sil kafandan canımDr a gıtsem bebegımın ıyı oldugunu ogrensem de rahatlasam cnm ya korkuyorum goremıcez dıye
İlk üç ay hiç yapmadık canım sonra da cesaret edemedik eşimde bende korkuyoruz bişey olur diye, oğlumda 9ay birlikte olmadık hep yüzeysel, bunda da geçen hafta bi deneyelim dedik ve daha tam olmadan bebeğim kasılmaya başladı o son deneyiş oldu :)Tamam cnm yok cok sukur sıkıntı sennılıskıyı kacıncı ayonda yasadın esımıde cok bos bırakmay ıstemıyorum 1 bck ay oldu sıkıntı yok ama sımdı dr a dıyemem ahahah
cok ıyı bıedusunce anlayısın da cokguzel erkekler de bı rahat nefes almaya ıhtıyacı var yanı ah bır bılsen nasıl hosuna gıder de ıste umudum bu yaa keske gerceklesse dıleklerımız:)Abisiyle arkadaslariyla kücük bir tatil yapcaklar canim esimde cok bunaldi bende dedim belki hamileysem o yokken süprizlerle ugrasirim insallah insallah hamileyizdir ayy dogum günü süprizi olarak nekadar mutlu olur esin kesin hadi insallah canim
sımdı gsz da oluyor ya e vucut degısıyor hersey degısıyor katılıyorum arkadaslarıma hormonlarındandjr:)U
c gundır dırdu cnm cok sumur yok ana sıkmaya basladı hafıften pantoln su ıc sut ıc meyve ye
Bende canim bir ara cok üsüyorum sonra bir ara ates basior suan bile ellerim terliyor bu zamana kadar bende söyle belietiler oldu yumurtlama zamanimda 1 kac gün adet sancisi gibi sanci cektim su son 5 gündür de üsengeclik basladi bende hep yatasim var bide sindi sari akintim oluyor yarin bat günüm insallah olmam hamileyimdir cumartesi gününe kadar gelmesse test yapicamEvet herkes de farklı oluyor benim en belirgin özelliğim beni çok ateş basıyordu hala öyle kabızlık da vardı bir de kasık ağrısı
Amin inşallah dualarımız kabul olsunaynen cuma sabah bakacam inşallah yazarım burdan da. Dua edin Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin.
Benim de ateş basması var şu an en belirgin gazım da çok ama adetken de bazen gaz olur bende oncesınde olmaz da bu da adet olcaksam ondan olabılır belkı gazTabii ki herkesin durumu farklı oluyor belki üşütmüşsündür ondandır bence sor doktora
Amin canim insallah seni umutlandirmak istemem ama benim icime sen hamilesin gibi doguyor allahin izniyle alcaz senden güzel habercok ıyı bıedusunce anlayısın da cokguzel erkekler de bı rahat nefes almaya ıhtıyacı var yanı ah bır bılsen nasıl hosuna gıder de ıste umudum bu yaa keske gerceklesse dıleklerımız:)
ben tam adet günü yaptım pozitif cıktı ertesi gün kan verdim evde varsa yap sende nasıl duruyosun kızBende canim bir ara cok üsüyorum sonra bir ara ates basior suan bile ellerim terliyor bu zamana kadar bende söyle belietiler oldu yumurtlama zamanimda 1 kac gün adet sancisi gibi sanci cektim su son 5 gündür de üsengeclik basladi bende hep yatasim var bide sindi sari akintim oluyor yarin bat günüm insallah olmam hamileyimdir cumartesi gününe kadar gelmesse test yapicam
Hadi bakalım cnm inşallah sende kısa zamanda test yapBenim de ateş basması var şu an en belirgin gazım da çok ama adetken de bazen gaz olur bende oncesınde olmaz da bu da adet olcaksam ondan olabılır belkı gaz
Ahahahah aynı bız ya bıde cok korkuyoruz dogum ıcın ıyı dıyolar ama hıc cesaret edebılcegımızı sanmam ay bıde bısey olur vıcdan azabından mafoluruzİlk üç ay hiç yapmadık canım sonra da cesaret edemedik eşimde bende korkuyoruz bişey olur diye, oğlumda 9ay birlikte olmadık hep yüzeysel, bunda da geçen hafta bi deneyelim dedik ve daha tam olmadan bebeğim kasılmaya başladı o son deneyiş oldu :)
Sonucu görmekten korkuyorum canim o yüzden biraz beklemek istiyorum en azindan 1-2 gün gecsin tam emin olup yapmak istiyorum 5 senedir bebek istiyoruz ve negazif görmekten artik biktim cnm o yüzden bekliyorumben tam adet günü yaptım pozitif cıktı ertesi gün kan verdim evde varsa yap sende nasıl duruyosun kız
Yaa Allah nasip etsin inşallah canım inşallah olur inşallaj canım Allah gönlüne göre versimSonucu görmekten korkuyorum canim o yüzden biraz beklemek istiyorum en azindan 1-2 gün gecsin tam emin olup yapmak istiyorum 5 senedir bebek istiyoruz ve negazif görmekten artik biktim cnm o yüzden bekliyorum
Aynen valla bende o yükü kaldıramam ilkinde hiç yapmadık gayette güzel doğum yaptım pek faydası olduğu söylenemez :) ha son haftalarda bebek ısrarla gelmezse o zaman yapılabilir çünkü cinsel ilişki rahmi uyarıyor sancıları düzene koyabilir.Ahahahah aynı bız ya bıde cok korkuyoruz dogum ıcın ıyı dıyolar ama hıc cesaret edebılcegımızı sanmam ay bıde bısey olur vıcdan azabından mafoluruz
Amin canim cok saol rabbim isteyen bekleyen herkeze haayirli saglikli evlatlar nasip etsinYaa Allah nasip etsin inşallah canım inşallah olur inşallaj canım Allah gönlüne göre versim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?