Olabilir canim eczaneden normal test alip yap istersen cikabilir adet günün gelmis çünküKızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadı kasıklarımda Ağrı yok göğüs uçlarım acıyor sivilce ve akıntı var biraz da midem bulanıyor sabah kahvaltı yaparken bulantım oldu sizce hamilelik olabilir mi bunlar belirti midir test yapamadım elimde yok
İnşallah canım şimdi alamam da yarın alırsam yaparım çok merak ediyorumOlabilir canim eczaneden normal test alip yap istersen cikabilir adet günün gelmis çünkü
Buraya da at canim sonucuİnşallah canım şimdi alamam da yarın alırsam yaparım çok merak ediyorum
Inşallah canım bakalım sabah ovulasyon yaptım baya koyuydu. Eve gidince tekrar yapicam ikiside koyuysa inşallah umut etmeye başlayabiliriz:)kız belkı buay ıyı gelmıstır tum hormonları duzenlıyor mucıze yaa kadın mantosu baska bir dilde adj
İnşallah canım varsa atarım tabiBuraya da at canim sonucu
bence degerlendır bu cok yakında olcak demek:)Inşallah canım bakalım sabah ovulasyon yaptım baya koyuydu. Eve gidince tekrar yapicam ikiside koyuysa inşallah umut etmeye başlayabiliriz:)
Ah kuzum benim hala öyle hic geçmedi ki ilk gün ki gibi hassas dokunamiyorum ah bide eşim dokunmaktan vazgeçse:) 20 tane falan varboyle goguslerime dokununca diken batiyo sanki oyle miydi seninde
yaa hahahhaha :) normal zamanda yanlslkla carpınca cok acıyor ama baska zaman acımoyor sana da oluyor mu:)Ah kuzum benim hala öyle hic geçmedi ki ilk gün ki gibi hassas dokunamiyorum ah bide eşim dokunmaktan vazgeçseadam sürekli elleri oraya gidiyor hamile kalmadan önce öyle değildi şimdi daha dolgun ve daha büyük durduğu icin hazırlıklı ol bunlara
Ben mesela suan iyiyim ama ellersem yada bir yere çarpsa yada uzanınca falan felaket bir agri oluyor :) benim çok hamilelik belirtim olmadığı icin gogusler ağrıyınca kfam rahat oluyor. Gerçi bazı yemeklerden tiksiniyorum mesela yaprak sarmasına bayılan ben görünce midem kalkıyor, yumurta ağzıma sürmüyorumyaa hahahhaha :) normal zamanda yanlslkla carpınca cok acıyor ama baska zaman acımoyor sana da oluyor mu:)
bazen agrımıyor derken eşimle alakalı olan bazı bolumde dedım canımBen mesela suan iyiyim ama ellersem yada bir yere çarpsa yada uzanınca falan felaket bir agri oluyor :) benim çok hamilelik belirtim olmadığı icin gogusler ağrıyınca kfam rahat oluyor. Gerçi bazı yemeklerden tiksiniyorum mesela yaprak sarmasına bayılan ben görünce midem kalkıyor, yumurta ağzıma sürmüyorum
Hahahaha anladım ben hic dokundurtmuyorum o bölümlerde zatenbazen agrımıyor derken eşimle alakalı olan bazı bolumde dedım canım. yksa her an agrı vr hassasiyet var bende de. Aynıyızz ya ben de yaprak sarması yıyemıyorumm resmenn. Bugun de midem cok agrıdı. yumurta yıyeblyrm cok severdm smdı daha cok sevdım basta yyememıstm. ama duzeldı bıde zeytın cok severdım aşırı sogudum
Kızz nerden geldı naz şimdi öyle mi duruyorum :) Ya bu arada Dr. bıze ılıskı yasak veya yasak degıl demedı o sırada yanımzda ablam da vardı ben cekındım sormayı eşm de heyecandan unutmus. o yüzden ogrenemedık risk olsa söylemez mıydu. Mutlaka es gecmezdı. Ama yıne de bız dıkkat edıyoruz 1ay olucak olmadığı. Acaba boşa mı bekledık bılmıyorum:) haftaya gidişte soruvam dıyor eşimHahahaha anladım ben hic dokundurtmuyorum o bölümlerde zatenadam isyanlarda . Sen dikkat et aman gözünü seveyim :) sen pek nazlısın bebeğin de senin gibi nazlı
Canım biliyorsun ben iliski sonrası kanama yaşamıştım ve doktora bunu söylediğimde biraz daha dikkatli olun dedi , yapmayın demedi. Bizde ayni şekilde devam ediyoruz dikkat ediyoruz bir sorun da olmadı. Bence yavaş ve ağırdan alınırsa sorun çıkmaz canim :) ve evet nazlı bir halin var buda sana yakışıyorKızz nerden geldı naz şimdi öyle mi duruyorum :) Ya bu arada Dr. bıze ılıskı yasak veya yasak degıl demedı o sırada yanımzda ablam da vardı ben cekındım sormayı eşm de heyecandan unutmus. o yüzden ogrenemedık risk olsa söylemez mıydu. Mutlaka es gecmezdı. Ama yıne de bız dıkkat edıyoruz 1ay olucak olmadığı. Acaba boşa mı bekledık bılmıyorum:) haftaya gidişte soruvam dıyor eşim
Bakalım canim eve gidince testi yapıp atayim buraya eşim işten gelene kadar bana fikir verirsinizbence degerlendır bu cok yakında olcak demek:)
at canmBakalım canim eve gidince testi yapıp atayim buraya eşim işten gelene kadar bana fikir verirsiniz
Bence cizgi varFreshmommy canım bi baksana teste
Offf emin olamadım dün yoktu bişey. Yarın sabah bi daha yapıcam bakalım o ne çıkcakBence cizgi var
Aynen yarin bir daha yap sanki silik bir cizgi goruyorum benOfff emin olamadım dün yoktu bişey. Yarın sabah bi daha yapıcam bakalım o ne çıkcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?