İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

O kist olunca yapilmiyor muydu icemem ben galiba ya midem cok hassas gastrit ve reflu var

Bende uyguladım bunu o ay hamile kaldım ama ben 15 gün içtim

O kist olunca yapilmiyor muydu icemem ben galiba ya midem cok hassas gastrit ve reflu var
Twstere dişli aslanpencesi içeblirsin sogandan cokdaha ıyı ben de kistim varken soğanı ıcmeye calıstım yapamadım ıstıfra edıcektım zor herkes ıcemez ama onu ıcemeyen sogan salatasına sumak atıp yıyeblr aynı etkı

bence hiç yoktan iyidir ayrıca haşlanmış soğan mideme fazla dokunmadı ve ben sadece 1 hafta tükettim. midem ağrır korkusuna.

Ben sadece akşamları içtim hep aynı saaatte tarif aynı diğer arkadasın verdiği gibi bende dene derim canım
Bende gunde bir kere deneyeyim bakalim ayni saatte icmek onemli mi yoksa gunde bir kere icmek mi olay birde soganin boyu ne kadar bendekiler buyuk baya evdekiler

Sogani bi kere deneyeyim bakalim icemezsem senin dedigini icerim canim esimde niye bu kadar abartiyosun sanki yillardir ugrasiyoz da olmuyomus gibi davraniyosun bu kadar sıkma kendini diyor

Sogani bi kere deneyeyim bakalim icemezsem senin dedigini icerim canim esimde niye bu kadar abartiyosun sanki yillardir ugrasiyoz da olmuyomus gibi davraniyosun bu kadar sıkma kendini diyor
Bence de bıraz rahat ol canım bıseu yapmana getek yok kı senın yumurtlama sorunun yok. Düzgün olan hormonlarınla oynama busefer erken olucak ya da bozulcak duzen. Hıcbısey yapma bn aslanpencesını hormonları dengeleyen bısey dıye önerdım . Ama yapma yanı sorun yoksa

Ay nasıl korktum hee. Aman hayır boşver takma kafana cok normal onla duyulmaması yerını bulamamıstır belkı ebe. Hıc sıkma canını kuzum yerı gelıo ultrasonla bıle yapamıolar kaldı kı el aletı
O an resmen rengim atti elim ayağım birbirine girdi, sakin ol cok normal duyulmamasi dedi cuma günü bakicaz bakalim bizim küçük yaramazi gorucez inşallah :)

Benmde oyleydi aldirlar cnm.hic bekleme aldr kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…