O kist olunca yapilmiyor muydu icemem ben galiba ya midem cok hassaskahverengi soğanı 4e böl 1.5 bardak içme suyunu önce kaynat. kaynarken soğanları at. 5 dk kaynat ılıyınca iç. ben sabah akşam aç karnına yapmıştım yumurtlayınca bıraktım normalde 15 gün diyorlardı ben 1 hafta kullandım.
Bende uyguladım bunu o ay hamile kaldım ama ben 15 gün içtimkahverengi soğanı 4e böl 1.5 bardak içme suyunu önce kaynat. kaynarken soğanları at. 5 dk kaynat ılıyınca iç. ben sabah akşam aç karnına yapmıştım yumurtlayınca bıraktım normalde 15 gün diyorlardı ben 1 hafta kullandım.
Sende mi sabah aksam ictin günde 1 kere icsek olmaz mi ben cok sogan yiyemiyorum midemden dolayiBende uyguladım bunu o ay hamile kaldım ama ben 15 gün içtim
hıahahaha bende de varO kist olunca yapilmiyor muydu icemem ben galiba ya midem cok hassasgastrit ve reflu var
bence hiç yoktan iyidir ayrıca haşlanmış soğan mideme fazla dokunmadı ve ben sadece 1 hafta tükettim. midem ağrır korkusuna.Sende mi sabah aksam ictin günde 1 kere icsek olmaz mi ben cok sogan yiyemiyorum midemden dolayi
Ben sadece akşamları içtim hep aynı saaatte tarif aynı diğer arkadasın verdiği gibi bende dene derim canımSende mi sabah aksam ictin günde 1 kere icsek olmaz mi ben cok sogan yiyemiyorum midemden dolayi
Twstere dişli aslanpencesi içeblirsin sogandan cokdaha ıyı ben de kistim varken soğanı ıcmeye calıstım yapamadım ıstıfra edıcektım zor herkes ıcemez ama onu ıcemeyen sogan salatasına sumak atıp yıyeblr aynı etkıO kist olunca yapilmiyor muydu icemem ben galiba ya midem cok hassasgastrit ve reflu var
bence hiç yoktan iyidir ayrıca haşlanmış soğan mideme fazla dokunmadı ve ben sadece 1 hafta tükettim. midem ağrır korkusuna.
Bende gunde bir kere deneyeyim bakalim ayni saatte icmek onemli mi yoksa gunde bir kere icmek mi olay birde soganin boyu ne kadar bendekiler buyuk baya evdekilerBen sadece akşamları içtim hep aynı saaatte tarif aynı diğer arkadasın verdiği gibi bende dene derim canım
benim uyku düzenim çok karışıktı. o yüzden 12 saat arayla içtim. gündüzüm gecem karıştığı için.Bende gunde bir kere deneyeyim bakalim ayni saatte icmek onemli mi yoksa gunde bir kere icmek mi olay birde soganin boyu ne kadar bendekiler buyuk baya evdekiler
Orta büyük ne gelirse yapıyordum canım içebilirsen dene kaynayınca tadı o kadar kötü değil bende içemem diyodum ama içtimBende gunde bir kere deneyeyim bakalim ayni saatte icmek onemli mi yoksa gunde bir kere icmek mi olay birde soganin boyu ne kadar bendekiler buyuk baya evdekiler
Sogani bi kere deneyeyim bakalim icemezsem senin dedigini icerim canim esimde niye bu kadar abartiyosun sanki yillardir ugrasiyoz da olmuyomus gibi davraniyosun bu kadar sıkma kendini diyorTwstere dişli aslanpencesi içeblirsin sogandan cokdaha ıyı ben de kistim varken soğanı ıcmeye calıstım yapamadım ıstıfra edıcektım zor herkes ıcemez ama onu ıcemeyen sogan salatasına sumak atıp yıyeblr aynı etkı
Hep ayni saatte icmek onemli miOrta büyük ne gelirse yapıyordum canım içebilirsen dene kaynayınca tadı o kadar kötü değil bende içemem diyodum ama içtim
Bence değil ben öyle takıntı haline getirmiştimHep ayni saatte icmek onemli mi
Bence de bıraz rahat ol canım bıseu yapmana getek yok kı senın yumurtlama sorunun yok. Düzgün olan hormonlarınla oynama busefer erken olucak ya da bozulcak duzen. Hıcbısey yapma bn aslanpencesını hormonları dengeleyen bısey dıye önerdım . Ama yapma yanı sorun yoksaSogani bi kere deneyeyim bakalim icemezsem senin dedigini icerim canim esimde niye bu kadar abartiyosun sanki yillardir ugrasiyoz da olmuyomus gibi davraniyosun bu kadar sıkma kendini diyor
O an resmen rengim atti elim ayağım birbirine girdi, sakin ol cok normal duyulmamasi dedi cuma günü bakicaz bakalim bizim küçük yaramazi gorucez inşallah :)Ay nasıl korktum hee. Aman hayır boşver takma kafana cok normal onla duyulmaması yerını bulamamıstır belkı ebe. Hıc sıkma canını kuzum yerı gelıo ultrasonla bıle yapamıolar kaldı kı el aletı
Sende ebesin biliyorsun bunlari zaten :) bide ben kiloluyum belki o yüzden de duyamadiCok kucuk oldugu icin o aletlerden duyulmaz bu aylarda canim
O aletler 25 30 haftadan sonra olcuyor dogru olarak canim ultrason kadar etkili degilSende ebesin biliyorsun bunlari zaten :) bide ben kiloluyum belki o yüzden de duyamadi
:) ah canım sağol valla. Gerci eğer belirtiler hala devam ediyorsa sorun yok demek demi ?O aletler 25 30 haftadan sonra olcuyor dogru olarak canim ultrason kadar etkili degil
Benmde oyleydi aldirlar cnm.hic bekleme aldr kafan rahat olsunKızlar merhaba adetime 4 gün kaldı korunmuyorum ama aslında gebelik şansım çok düsük çünkü kızlık zarım çok kalın daha bozulmadı ameliyat ile alınacak Fakat kabızlık beyaz akıntı ve Ateş basması var bende ya çok heyecanlıyım dua edin şansım çok düsük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?