- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Bz vazgectik canım şöyle ki açıkladı bana bır arkadasım bisorun olustugunda suphe olunca bebekten örnek alınması gerekıyormus ve düşüğe de neden olabilyormuş kaldı kı cevremde yanlıs teihisler cok buyuzden yaptırmıcaz cok arastrdm cok sordum dr m da yaptrmamamdan yana sanırım oyuzden bana hc ıkılı test yapalım demedı bn sorunca sen jstyosan gel dedı ama vazgeçtikBu arada kizlar cuma gunu 2li test yapicam. Allah korusun bisey varsa da evladımda en azından doguma kadar alışırım bu fikresöylerken bile içim kötü oluyor ama dünyanın 1001 hali var be insan asla yok ya benim başıma gelmez dememeli
Zaten sorun oldugunu dusunse ebe müdahale ederdi canim:) ah canım sağol valla. Gerci eğer belirtiler hala devam ediyorsa sorun yok demek demi ?
Aynen katılıyorım sana benim halamda hamile ve kaç ay önce oda yaptırdı ve bebeği riskli çıktı ve başka şehire gitti orda da bebekten su mu alınıyor tam olarak orayı bilemiyorum oda sağlıklı bi bebeği bile zarar görmesine neden oluyo ve bu sebeple ister istmez vazgeçtiler halamlar yani hiç yaptırmamak en iyisiBz vazgectik canım şöyle ki açıkladı bana bır arkadasım bisorun olustugunda suphe olunca bebekten örnek alınması gerekıyormus ve düşüğe de neden olabilyormuş kaldı kı cevremde yanlıs teihisler cok buyuzden yaptırmıcaz cok arastrdm cok sordum dr m da yaptrmamamdan yana sanırım oyuzden bana hc ıkılı test yapalım demedı bn sorunca sen jstyosan gel dedı ama vazgeçtik
Ben 2li testı sadece ense ve boyun kalınlıgıma baktırmak ıcın yapcaktm kuzum yanı sadece onlara bakılıyor sanıyordum 3lu 4lüde genetık rahatsızlığa bakılıyor sanıyordum o sıvı alımını fln duyunca vazgectm dırekt zaten sendroma bakıldgnı duyunca da vazgecmstım yanlış pozitıf cıkma ıhtımalı de var. Insallah halanda da hersey duzgun gıder saglıkla dogarAynen katılıyorım sana benim halamda hamile ve kaç ay önce oda yaptırdı ve bebeği riskli çıktı ve başka şehire gitti orda da bebekten su mu alınıyor tam olarak orayı bilemiyorum oda sağlıklı bi bebeği bile zarar görmesine neden oluyo ve bu sebeple ister istmez vazgeçtiler halamlar yani hiç yaptırmamak en iyisi
Bak bende başta ense kalınlığı için istedim sonra vazgeçtim gerek hiç duymadım yani zaten 20 haftalarda ayrıntılı ultrason var orda herşeyi teker teker bakıp ölçüyorlar bu daha mantıklı bana göre.Ben 2li testı sadece ense ve boyun kalınlıgıma baktırmak ıcın yapcaktm kuzum yanı sadece onlara bakılıyor sanıyordum 3lu 4lüde genetık rahatsızlığa bakılıyor sanıyordum o sıvı alımını fln duyunca vazgectm dırekt zaten sendroma bakıldgnı duyunca da vazgecmstım yanlış pozitıf cıkma ıhtımalı de var. Insallah halanda da hersey duzgun gıder saglıkla dogar
Evet canım uzmanlar dahi söylüyorlar yanlış çıkma ihtimali var bu testlerin hepsini yapmayın. Aksi halde yanlış çıkma riski artar diyorlar. Onlar dahi diyor:) eşimle enine boyuna konuştuk yaptırmıcaz.Bak bende başta ense kalınlığı için istedim sonra vazgeçtim gerek hiç duymadım yani zaten 20 haftalarda ayrıntılı ultrason var orda herşeyi teker teker bakıp ölçüyorlar bu daha mantıklı bana göre.
Çok sağol canım inşallah hepimizn sağlıkla doğar
Ve biliyorsundur çoğu kişiye risk dedikleri halde sağlıklı doğan var yani net değil o testler.
Vallahi Allah korusun yanlış sonuç çıkma ihtimali varken herkesde. Allah korusun bu ihtimal beni bulursa? Olan psikolojime olur Allahtan gelen herşeye razıyız. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin oyüzden en doğrusu yaptırmamam benim düşüncem. Çevremde bir kaç örnek de var oyuzden tevekkül ediyoruzDoktorlar sonucunda kotu cikarsa aldirmayacaksaniz yaptirmayin diyorlar zaten ama ben yaptırırdim sanırım
Sonu kotu ciksa da aldirilmayacaksa yapilmasina gerek yok zaten canim 2li testte evet yanilma payi var ama sonraki yapilan sivi alma parca alma gibi onlarda cok dusuk yanilma payi ama dusuk tehlikesi var tabi doktorlar zaten aldirmak isteyecekseniz yaptirin diyor onlari tehlikeli oldugu icinVallahi Allah korusun yanlış sonuç çıkma ihtimali varken herkesde. Allah korusun bu ihtimal beni bulursa? Olan psikolojime olur Allahtan gelen herşeye razıyız. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin oyüzden en doğrusu yaptırmamam benim düşüncem. Çevremde bir kaç örnek de var oyuzden tevekkül ediyoruz
Evet canım tabiki aldırma düşüncesi yok ondan yaptırmayacağız. Hayırlısıyla sağlıklı olsun da detaylı ultrasonda çoğu şeyi göreceğiz zaten nasipseSonu kotu ciksa da aldirilmayacaksa yapilmasina gerek yok zaten canim 2li testte evet yanilma payi var ama sonraki yapilan sivi alma parca alma gibi onlarda cok dusuk yanilma payi ama dusuk tehlikesi var tabi doktorlar zaten aldirmak isteyecekseniz yaptirin diyor onlari tehlikeli oldugu icin
Hayırlısı olsun inşallah kuzum. Hep duacıyız sağlıkla doğsunlar, hayırlı evlatlar olsunlar ınşallah.Evet canım uzmanlar dahi söylüyorlar yanlış çıkma ihtimali var bu testlerin hepsini yapmayın. Aksi halde yanlış çıkma riski artar diyorlar. Onlar dahi diyor:) eşimle enine boyuna konuştuk yaptırmıcaz.
Vaaaaaaavv tebrikler canımmm kaç gün geçmişti :))Kızlar 1070 cıktı:)
Artık yavrun için katlanacaksın canım tecrübelerinden yararlancaz:))) sonuçları haber ver bize inşallah güzel çıkar canımKızlaar şeker yüklemesine gidiyorumm inşallah iyi cıkar ama cok igrenc bişemiş ya tırstım valla
Hımmm hayırlı olsn :)Valla ben çok belirti yaşadım kendime şaşırdım önce bel ağrısı başladı çok fazlaydı ardından kasikta batma başladı adete 6 gün kala da göğüslerim ağrımaya başladı 5 gün kala kasik ağrısına döndü ben erken adet olcam sandım adet belirtileriylede çok benziyo. 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı canım
kızlar bata 8 var
çizgi gören varmı
kızlar bata 8 var
çizgi gören varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?