İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bz vazgectik canım şöyle ki açıkladı bana bır arkadasım bisorun olustugunda suphe olunca bebekten örnek alınması gerekıyormus ve düşüğe de neden olabilyormuş kaldı kı cevremde yanlıs teihisler cok buyuzden yaptırmıcaz cok arastrdm cok sordum dr m da yaptrmamamdan yana sanırım oyuzden bana hc ıkılı test yapalım demedı bn sorunca sen jstyosan gel dedı ama vazgeçtik

Aynen katılıyorım sana benim halamda hamile ve kaç ay önce oda yaptırdı ve bebeği riskli çıktı ve başka şehire gitti orda da bebekten su mu alınıyor tam olarak orayı bilemiyorum oda sağlıklı bi bebeği bile zarar görmesine neden oluyo ve bu sebeple ister istmez vazgeçtiler halamlar yani hiç yaptırmamak en iyisi

Ben 2li testı sadece ense ve boyun kalınlıgıma baktırmak ıcın yapcaktm kuzum yanı sadece onlara bakılıyor sanıyordum 3lu 4lüde genetık rahatsızlığa bakılıyor sanıyordum o sıvı alımını fln duyunca vazgectm dırekt zaten sendroma bakıldgnı duyunca da vazgecmstım yanlış pozitıf cıkma ıhtımalı de var. Insallah halanda da hersey duzgun gıder saglıkla dogar

Doktorlar sonucunda kotu cikarsa aldirmayacaksaniz yaptirmayin diyorlar zaten ama ben yaptırırdim sanırım

Bak bende başta ense kalınlığı için istedim sonra vazgeçtim gerek hiç duymadım yani zaten 20 haftalarda ayrıntılı ultrason var orda herşeyi teker teker bakıp ölçüyorlar bu daha mantıklı bana göre.
Çok sağol canım inşallah hepimizn sağlıkla doğar
Ve biliyorsundur çoğu kişiye risk dedikleri halde sağlıklı doğan var yani net değil o testler.

Evet canım uzmanlar dahi söylüyorlar yanlış çıkma ihtimali var bu testlerin hepsini yapmayın. Aksi halde yanlış çıkma riski artar diyorlar. Onlar dahi diyor:) eşimle enine boyuna konuştuk yaptırmıcaz.

Doktorlar sonucunda kotu cikarsa aldirmayacaksaniz yaptirmayin diyorlar zaten ama ben yaptırırdim sanırım
Vallahi Allah korusun yanlış sonuç çıkma ihtimali varken herkesde. Allah korusun bu ihtimal beni bulursa? Olan psikolojime olur Allahtan gelen herşeye razıyız. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin oyüzden en doğrusu yaptırmamam benim düşüncem. Çevremde bir kaç örnek de var oyuzden tevekkül ediyoruz

Sonu kotu ciksa da aldirilmayacaksa yapilmasina gerek yok zaten canim 2li testte evet yanilma payi var ama sonraki yapilan sivi alma parca alma gibi onlarda cok dusuk yanilma payi ama dusuk tehlikesi var tabi doktorlar zaten aldirmak isteyecekseniz yaptirin diyor onlari tehlikeli oldugu icin

Evet canım tabiki aldırma düşüncesi yok ondan yaptırmayacağız. Hayırlısıyla sağlıklı olsun da detaylı ultrasonda çoğu şeyi göreceğiz zaten nasipse

Hayırlısı olsun inşallah kuzum. Hep duacıyız sağlıkla doğsunlar, hayırlı evlatlar olsunlar ınşallah.

Kızlar merhaba. Yumurtlama tarihime göre 7 haziranda adet olmam gerekiyor. Ama ben dayanamadım. Erken gebelik testi yaptım ve malesef negatif yine hüsran yani. Sanırım artık üstüne düşmüycem. Çok üzüldüm yine

kızlar bata 8 var
çizgi gören varmı

Eklentiler

• 2E0B53DC-5942-4CE5-8E24-3DB5F7869947.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
Hımmm hayırlı olsn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…