Ayy canım ya benim de gider inşallah haftaya kadın doğuma gitcem bakalım ne diyecek öncesinde kist falan yoktu senin ne kadardı kist canımCanım ben hamile kaldıgım ay bende de oldu kist yumurtalık kisti ve o ay iki kere yumurtlamışım doktorum zararsız hamileliğinin 3. Ayında kendiliğinden gidicek dedi sanırımda gitti daha da sormadım cünkü
Canm kıymak zorundasın:)Degerlendirmeye calisiyoruz canim ama esim bu aralar cok calisiyor yorgun geliyor ona da kiyamiyorum
hey darwin! regl gününe ne kadar var?Degerlendirmeye calisiyoruz canim ama esim bu aralar cok calisiyor yorgun geliyor ona da kiyamiyorum
Benim daha cok adetim biteli 2 gun oldu daha yumurtlamadim bile :)hey darwin! regl gününe ne kadar var?
Turk kahvesini yaptim simdi lokumla iciyorCanm kıymak zorundasın:)
Sağol canım ama yerleşme kanamasiydi o kanama çok belliydi çünkü 3 gün sürdü peceteye geldi sadece sonra bi anda kesildi. Aynen kist rahimde değil yumurtaliktaymis doktor zararı olmaz dedi inşallah gider kendiliğinden canımTatlım hayırlı olsun. Kist için canını sıkma o ayrı yerde oluyor bebeğe zarae sanmıyorum başka gelişen yumurta kiste dönmüş ve senin lekelenmenin nedenini şimdi anlıyorum sen kistten lekelendın kuzumm bebişten degıl:)
Aayy bak tam hatırlamıyorum 3mm dedi yoksa o kese myidi hatırlamıyorum ama gecmiştir gecmese doktorum söylerdi seninki de gecer inşallahAyy canım ya benim de gider inşallah haftaya kadın doğuma gitcem bakalım ne diyecek öncesinde kist falan yoktu senin ne kadardı kist canım
hah bak beni dinle geçen ay konuşmuştuk. soğan kürü uygula yumurtlamaya kadar. inanılır gibi değil bende işe yaradıBenim daha cok adetim biteli 2 gun oldu daha yumurtlamadim bile :)
Cok haklisin canim hatta ben simdiden tatil planlari yapiyorum kafamda :) seneye Türkiye gelmeyi istiyorum bebeğimle eşimle allah nasip rderseSen bosşver çevreyi kuzum bebek engel degıl hıcbıseye. ben de tam yıldönumumuzdu biliyorsın. Şu 1 senede gezebilceğimiz heryeri gezdik daha da gormek ıstedıgım başka ülkeler de var ama bebişle gezmeyı düşünüyoruz seneye yazın tam gezmelık olucak nasipse öyle bebekle gezmem kafasında degılım açıkcası aksine daha keyıflı olucagını düşünüyorum ıcımde hıcbıse kalmadı zaten yapabldgm herseyı yaptım buyaşıma kadar. Evlenınce de beraber yaptık eşimle. şimdi nasıpse bebişle
Kist kanaması da üç gun surdu bende canm 2ay once kistim oldu ıcın rahatlasın dıye dedım kıstten olması muhtemelSağol canım ama yerleşme kanamasiydi o kanama çok belliydi çünkü 3 gün sürdü peceteye geldi sadece sonra bi anda kesildi. Aynen kist rahimde değil yumurtaliktaymis doktor zararı olmaz dedi inşallah gider kendiliğinden canım
Yok canim ultrasoun değildi normal küçük hani burda sana alsam mi demistim deCanım 11. Hafta mı emn msn duyulması gerekıyordu. Ama doppler ultrason makınesı degılse onda duyulmaz belkı normal ultrason degıl dmı?
Inşallah canım bakalım:) keseyi görsem biraz daha rahatlicam değerim yükseldi çok şükür:) kızlar diş gebelikte de bu şekilde yükselme oluyo mu hcg deAayy bak tam hatırlamıyorum 3mm dedi yoksa o kese myidi hatırlamıyorum ama gecmiştir gecmese doktorum söylerdi seninki de gecer inşallah
Nasil yapiliyor :)hah bak beni dinle geçen ay konuşmuştuk. soğan kürü uygula yumurtlamaya kadar. inanılır gibi değil bende işe yaradı
Ay nasıl korktum hee. Aman hayır boşver takma kafana cok normal onla duyulmaması yerını bulamamıstır belkı ebe. Hıc sıkma canını kuzum yerı gelıo ultrasonla bıle yapamıolar kaldı kı el aletıYok canim ultrasoun değildi normal küçük hani burda sana alsam mi demistim deNaberr resmini atmisti ya. Onunla dinlemeye calisti ama sesi alamadi ama acikcasi pek ugrasmadi hemen duyulmuuor deyip birakti
Cok kucuk oldugu icin o aletlerden duyulmaz bu aylarda canimYok canim ultrasoun değildi normal küçük hani burda sana alsam mi demistim deNaberr resmini atmisti ya. Onunla dinlemeye calisti ama sesi alamadi ama acikcasi pek ugrasmadi hemen duyulmuuor deyip birakti
Ay bilmiyorum zararlı olmasın da ne kanamasi olursa olsunKist kanaması da üç gun surdu bende canm 2ay once kistim oldu ıcın rahatlasın dıye dedım kıstten olması muhtemelkist zaten rahımde olmaz ve kanama yapar çoğu zaman
Dış gebelikte hcg %60dan fazla artmaz senin de %300 artıyor 2gunde bir tamam dusunme bunuu kuzum:)Inşallah canım bakalım:) keseyi görsem biraz daha rahatlicam değerim yükseldi çok şükür:) kızlar diş gebelikte de bu şekilde yükselme oluyo mu hcg de
Inşallah canım bakalım:) keseyi görsem biraz daha rahatlicam değerim yükseldi çok şükür:) kızlar diş gebelikte de bu şekilde yükselme oluyo mu hcg de[/QUO
@Matsiyah
İinşallah görürsün kötü düşünme ben hcg düşüyo diye biliyorum ama emin değilim cok bi bilgim yok
kahverengi soğanı 4e böl 1.5 bardak içme suyunu önce kaynat. kaynarken soğanları at. 5 dk kaynat ılıyınca iç. ben sabah akşam aç karnına yapmıştım yumurtlayınca bıraktım normalde 15 gün diyorlardı ben 1 hafta kullandım.Nasil yapiliyor :)
Haha sağol canım ya ben hep en kötüyü düşünüyorum neden böyle oluyo bilmiyorumDış gebelikte hcg %60dan fazla artmaz senin de %300 artıyor 2gunde bir tamam dusunme bunuu kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?