İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ayy canım ya benim de gider inşallah haftaya kadın doğuma gitcem bakalım ne diyecek öncesinde kist falan yoktu senin ne kadardı kist canım

Sağol canım ama yerleşme kanamasiydi o kanama çok belliydi çünkü 3 gün sürdü peceteye geldi sadece sonra bi anda kesildi. Aynen kist rahimde değil yumurtaliktaymis doktor zararı olmaz dedi inşallah gider kendiliğinden canım

Ayy canım ya benim de gider inşallah haftaya kadın doğuma gitcem bakalım ne diyecek öncesinde kist falan yoktu senin ne kadardı kist canım
Aayy bak tam hatırlamıyorum 3mm dedi yoksa o kese myidi hatırlamıyorum ama gecmiştir gecmese doktorum söylerdi seninki de gecer inşallah

Cok haklisin canim hatta ben simdiden tatil planlari yapiyorum kafamda :) seneye Türkiye gelmeyi istiyorum bebeğimle eşimle allah nasip rderse

Kist kanaması da üç gun surdu bende canm 2ay once kistim oldu ıcın rahatlasın dıye dedım kıstten olması muhtemel kist zaten rahımde olmaz ve kanama yapar çoğu zaman

Canım 11. Hafta mı emn msn duyulması gerekıyordu. Ama doppler ultrason makınesı degılse onda duyulmaz belkı normal ultrason degıl dmı?
Yok canim ultrasoun değildi normal küçük hani burda sana alsam mi demistim de Naberr resmini atmisti ya. Onunla dinlemeye calisti ama sesi alamadi ama acikcasi pek ugrasmadi hemen duyulmuuor deyip birakti

Aayy bak tam hatırlamıyorum 3mm dedi yoksa o kese myidi hatırlamıyorum ama gecmiştir gecmese doktorum söylerdi seninki de gecer inşallah
Inşallah canım bakalım:) keseyi görsem biraz daha rahatlicam değerim yükseldi çok şükür:) kızlar diş gebelikte de bu şekilde yükselme oluyo mu hcg de

Yok canim ultrasoun değildi normal küçük hani burda sana alsam mi demistim de Naberr resmini atmisti ya. Onunla dinlemeye calisti ama sesi alamadi ama acikcasi pek ugrasmadi hemen duyulmuuor deyip birakti
Ay nasıl korktum hee. Aman hayır boşver takma kafana cok normal onla duyulmaması yerını bulamamıstır belkı ebe. Hıc sıkma canını kuzum yerı gelıo ultrasonla bıle yapamıolar kaldı kı el aletı

Inşallah canım bakalım:) keseyi görsem biraz daha rahatlicam değerim yükseldi çok şükür:) kızlar diş gebelikte de bu şekilde yükselme oluyo mu hcg de
Dış gebelikte hcg %60dan fazla artmaz senin de %300 artıyor 2gunde bir tamam dusunme bunuu kuzum:)

Nasil yapiliyor :)
kahverengi soğanı 4e böl 1.5 bardak içme suyunu önce kaynat. kaynarken soğanları at. 5 dk kaynat ılıyınca iç. ben sabah akşam aç karnına yapmıştım yumurtlayınca bıraktım normalde 15 gün diyorlardı ben 1 hafta kullandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…