Cogu gitmiş az kalmış canım hayırlı haberler :)Tutmuyorum canim yoksa bende ondan oluyor dicektim ama değil beklicez artık :)
Zar kalın olunca hamile kalınmıyormuymuş Allah gönlüne göre versin cnm umarım istediğin gibi olurYOk canım hic yapmadım o kadar çok istiyorum ki ama böyle bir sorunun var olmaz diye ümitlenmiyim yapmıyım diyorum
Inşallah canım bende artık kalbi attı mi kesesi doldu mu bunları düşünürüm :)Cogu gitmiş az kalmış canım hayırlı haberler :)
İnşallah :))Inşallah canım bende artık kalbi attı mi kesesi doldu mu bunları düşünürüm :)
Bu nasıl anlaşıldı canim kızlık zarının öyle olduğu yaniKızlar merhaba adetime 4 gün kaldı korunmuyorum ama aslında gebelik şansım çok düsük çünkü kızlık zarım çok kalın daha bozulmadı ameliyat ile alınacak Fakat kabızlık beyaz akıntı ve Ateş basması var bende ya çok heyecanlıyım dua edin şansım çok düsük
Regl bir gün geçince yani 30 mayısta kan verdim negatifti. İki gündürde bahsettiğim gibi pembe akıntım vardı. Bugün yine gidip kan testi yaptırdım ve yine negatifYani istersen bir test yap derim erken testte çıkar zaten varsa en kötü kan testinde
Ben ilişkide çok acı cekiyordum canım yarısına kadar anca oluyordu kendimi vajinusmus sandım doktora gittim meğerse kalın zar varmış tek sebep buymısBu nasıl anlaşıldı canim kızlık zarının öyle olduğu yani
Anladım canım inşallah kolaylıkla kurtulursun bundan. Hamile kalırsan dogumdada alabilirler.Ben ilişkide çok acı cekiyordum canım yarısına kadar anca oluyordu kendimi vajinusmus sandım doktora gittim meğerse kalın zar varmış tek sebep buymıs
İnşallah canım sağolasınAnladım canım inşallah kolaylıkla kurtulursun bundan. Hamile kalırsan dogumdada alabilirler.
Hayırlısı olsun ınsallah bir an önce gelir meleğinizRegl bir gün geçince yani 30 mayısta kan verdim negatifti. İki gündürde bahsettiğim gibi pembe akıntım vardı. Bugün yine gidip kan testi yaptırdım ve yine negatif
Sen bosşver çevreyi kuzum bebek engel degıl hıcbıseye. ben de tam yıldönumumuzdu biliyorsın. Şu 1 senede gezebilceğimiz heryeri gezdik daha da gormek ıstedıgım başka ülkeler de var ama bebişle gezmeyı düşünüyoruz seneye yazın tam gezmelık olucak nasipse öyle bebekle gezmem kafasında degılım açıkcası aksine daha keyıflı olucagını düşünüyorum ıcımde hıcbıse kalmadı zaten yapabldgm herseyı yaptım buyaşıma kadar. Evlenınce de beraber yaptık eşimle. şimdi nasıpse bebişle:) zaten en iyisi sakinlik allah verecekse zaten verir kendini yiyip bitirmenin anlamı yok. 8 aylık iyi bir süreç aslında denersiniz her ay allah ne zaman kısmet ederse tabi bu arada evliliğinizin tadını da çıkartmış olursunuz. Ben hamile kaldigimda 13 aylik evliydim acaba erken mi oldu diye kendime sorarken,kendi ablam ve kiz kardeşim aa çok erken oldu deyip canımı çok sıkmışlardı ama herşey kısmet yavrumun geleceği varmış:) ama gel gör ki insanlara bunu anlatmak o kadar zor ki
Tatlım hayırlı olsun. Kist için canını sıkma o ayrı yerde oluyor bebeğe zarae sanmıyorum başka gelişen yumurta kiste dönmüş ve senin lekelenmenin nedenini şimdi anlıyorum sen kistten lekelendın kuzumm bebişten degıl:)4 gün vardı canım bat dündü ama moralim çok bozuk kist çıktı bende
Degerlendirmeye calisiyoruz canim ama esim bu aralar cok calisiyor yorgun geliyor ona da kiyamiyorumNaberr Gamzelikiziniz kızlar yumurtlama öncesi düşer vucut ısısı bu yakın olduguna işaret:) sıkma canını yum dan sonra yukselcek sen bugunlerı degerlendır 2gunde bir
Valla ben çok belirti yaşadım kendime şaşırdım önce bel ağrısı başladı çok fazlaydı ardından kasikta batma başladı adete 6 gün kala da göğüslerim ağrımaya başladı 5 gün kala kasik ağrısına döndü ben erken adet olcam sandım adet belirtileriylede çok benziyo. 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı canımBelirtilerin neydi ??
Negatif:/Arkadaşlar sizce bu sonu ne gösteriyo
Canım 11. Hafta mı emn msn duyulması gerekıyordu. Ama doppler ultrason makınesı degılse onda duyulmaz belkı normal ultrason degıl dmı?Bilemiyorum canım ben gitmeden de demisti duyulmasi zor ama yine de denerizçokta ısrarla bakmadi ultrasonla zaten sana gösterirler merak etme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?