İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canim ben seni üzmek istemiyorum ama o kadar zaman adet görmeyip tekrar sağlıklı bir yumurta oluşur mu hiç bilmiyorum. En iyisi sen bir doktora git acilden dahi giriş yapabilirsin randevu bulamazsan. Ilaç kullanıp adetini olursun sonra yumurtlamayı beklersin. Böyle hem zaman kaybı hemde sağlığından kayıp Peri Tozuu

Ay neden bilmiyorum canım istedi şuan ondan hahahaha:) şekerli sudan iyi diyorlar öyle mı peki? Maşallah ya 1kilo olmuş bile nerdeyse bu ne hızzz :)
Hic istemesin canm korkunc bişeee keske sekerli su olsa böle keskin limonlu şerbet gibi ictikten sonra cok öğürdüm ama allahtan kusmadım valla:))bu haftalarda artk cok hızlı büyyorlar kuzum darısı sana inşallahh:)

Ay limonata istedi ama hahahah seviyorum mayhoş mayhoş:) kötüdür tabi içince anlıcam inşallah ne güzelbüyüyor o eller ayaklar hayal ediyorum 700gram bebek ay yavrum :) benim karnıma bakk aç halim:)

Eklentiler

• CAMERA_130453.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 68
Y
Ay limonata istedi ama hahahah seviyorum mayhoş mayhoş:) kötüdür tabi içince anlıcam inşallah ne güzelbüyüyor o eller ayaklar hayal ediyorum 700gram bebek ay yavrum :) benim karnıma bakk aç halim:)
yerim senin karnını ben cok guzel yaa maşallah daha oohoho nası büyücekk bak buda benm 2 hafta önceki karnım yeni yok suan)

Eklentiler

• 17481EB9-7AA5-4307-966E-3B5DBBAEDC81.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 67
Y

yerim senin karnını ben cok guzel yaa maşallah daha oohoho nası büyücekk bak buda benm 2 hafta önceki karnım yeni yok suan)
Yaaaa orda 700gramxık bir bebiş varr çok güzel baya çıkmış karnın kuzuum ben de istiyorumm yaa hemenn çok çok özendim maşallahh çok tatlış duruyorr 2haftada daha da belirmiştirr ya

Aynen haklısın canm . Randrvu aldm zaten ramazandan snraya

Veee bnm negatif sanırım yaptm şimdi . Gözüme bişy geliyo ama görmek istediğim içim mi bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…