Ateş tablonu atar msn
Ayy çok heyecanlı:) ama erken öğrenmek hiç güzel değilmiş ya gecmiyo günler:)ayy kuzum kan da verdim şimdi bir saate çıkıcak sonuç :))
Bende hep vardi yeni bisey degilKuzumm sende de vardır kesin en tatlısındann
Allahim nasil heyecanlandim bir bilsen vallahi :)Allah razı olsun canım :) evet bir kızım var 8 yasında canım
şimdi kan verdim bir saate cıkıcak sonuç :)
Allah allah düşmüş çıkmış erken çatlar belki kontrol etmeye devam et hergun
Benim şuan 3 gün var bata :) ama beklemediğim için test bile almadim. Önceki aylarda 15 tane test alıp gece gündüz yapardım
Bence 35,40larda:)
Ayy evet 9kala öğrendim ya bidaha nasipse 2.de erken yapmam kese ile bebeği gördüğümde öğrendiğim 21gun olmustu:) kalbi duydugumda da 41 gun :)Ayy çok heyecanlı:) ama erken öğrenmek hiç güzel değilmiş ya gecmiyo günler:)
Ayy çok heyecanlı:) ama erken öğrenmek hiç güzel değilmiş ya gecmiyo günler:)
Akıntın yumurta akı gibi mi? Egg white girmişssin
Aynen 3 gun dustu surekli bugun 0.2 derece cikti bakalim yarin kac olacak zaten takvim yontemine gore yarin yumurtlama donemine giriyorumAllah allah düşmüş çıkmış erken çatlar belki kontrol etmeye devam et hergun
Belkide canım ama baya yükselmiş maşallah böyle gitsin benim 500 dü belki senin ikizdir:)Mutluturta ama 1 gün geçmiş olabilir yani eğer önce ki gibi tam 28 de bir olsaydım adetim 4 hazirandı:)
Evet canim az once lavaboda geldi iki parmagim arasinda uzuyor yumurta aki gibiAkıntın yumurta akı gibi mi? Egg white girmişssin
Bu ateş direkt çatladığını gösteriyor takvimden farklı canımAynen 3 gun dustu surekli bugun 0.2 derece cikti bakalim yarin kac olacak zaten takvim yontemine gore yarin yumurtlama donemine giriyorum
Ay sorma ya bi çıksaydı kan testin :)aynen öyle
ama merakımıza yenik düşüyoruz :)
Allahim nasil heyecanlandim bir bilsen vallahi :)
Ay sorma ya bi çıksaydı kan testin :)
Bu akıntı yumurtlama gerçekleşince olur ama benim bildiğim bide adet günlerine tahmini ateşleri gir. 36.1 civarı aynı saate yoksa çizgi çıkarmayablirEvet canim az once lavaboda geldi iki parmagim arasinda uzuyor yumurta aki gibi
Kalbin dk.da en az 100atıcak:)acayip heyecanlıyım nasıl bakıcam ekrana acaba :)
Deneyeyim bakayım birBu akıntı yumurtlama gerçekleşince olur ama benim bildiğim bide adet günlerine tahmini ateşleri gir. 36.1 civarı aynı saate yoksa çizgi çıkarmayablir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?