- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Kuzum resim atsana bizde görelimVeee bnm negatif sanırım yaptm şimdi . Gözüme bişy geliyo ama görmek istediğim içim mi bilmiyorm
Kuruyunca resim at canımVeee bnm negatif sanırım yaptm şimdi . Gözüme bişy geliyo ama görmek istediğim içim mi bilmiyorm
Tamam canmKuruyunca resim at canım
Sanırım negatif canim üzme kendini doktor ilaç verir adetin bitince de başlarsın çalışmalara
Canım sen hemen bi doktora git bence tedavi ol hiç vakit kaybetme böyle bekleyerek bi yere varamazsın. Inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur Rabbim ama öncelikle tedavi olman gerek
Randevu aldm canm ramazandan snra gitcem 10 gun snraya verdilerCanım sen hemen bi doktora git bence tedavi ol hiç vakit kaybetme böyle bekleyerek bi yere varamazsın. Inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur Rabbim ama öncelikle tedavi olman gerek
Kuzumm sende de vardır kesin en tatlısındann
Tedavini ol ve güzel bi sürpriz yap bize canım:)Randevu aldm canm ramazandan snra gitcem 10 gun snraya verdiler
Canım şimdi en önemlisi iyi bir doktora gitmek detaylıca bilgilenmek inşallah yumurtlaman düzelir de sonrasında gelir meleğin tedavi ol enazindan için rahatlasın gönül rahatlığı ile bekle bebeğiniRandevu aldm canm ramazandan snra gitcem 10 gun snraya verdiler
HayırlısıTedavini ol ve güzel bi sürpriz yap bize canım:)
Öyle yapcam canmCanım şimdi en önemlisi iyi bir doktora gitmek detaylıca bilgilenmek inşallah yumurtlaman düzelir de sonrasında gelir meleğin tedavi ol enazindan için rahatlasın gönül rahatlığı ile bekle bebeğini
Canim kesin var çizgi ben cok net gördüm valla. Simdiden hayirli olsun. Senin bir çocuğun var demi?
Canım resmen çizgi var :)
Bu testin markası ne canim baya çıkmış yani resimde böyleyse :)
Ben gördüm de 8 kala nasıl çıkmış ya :)
Bende bunun ovulasyonunu kullanmıştım :) gözünaydın diyelim o zaman kanda verirsin tescillenir :)laboquick
tek geçerim :)
ovulasyon testlerini de kullanıyorum
Benim şuan 3 gün var bata :) ama beklemediğim için test bile almadim. Önceki aylarda 15 tane test alıp gece gündüz yapardımiki düşüğim var biri yine 8 kala diğeri bir hafta kala cıkmıştı canım
Bence 35,40larda:)Allah razı olsun canım :) evet bir kızım var 8 yasında canım
şimdi kan verdim bir saate cıkıcak sonuç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?