Valla bende kendimi strese sokup duruyorum böyle erken olunca kese olacak mi kalp atacak mi falan delircemAyy evet 9kala öğrendim ya bidaha nasipse 2.de erken yapmam kese ile bebeği gördüğümde öğrendiğim 21gun olmustu:) kalbi duydugumda da 41 gun :)
Öyle yapcam canmoff noldu böyle anlamadm. Gayet düzenliydi 30 gunde bir adet olurdm
Canım çıktı mı sonuçççççcanım ya sağolasın heyecamıma ortak oldunuz
inşallah sonuç güzel gelir
Bu akıntı yumurtlama gerçekleşince olur ama benim bildiğim bide adet günlerine tahmini ateşleri gir. 36.1 civarı aynı saate yoksa çizgi çıkarmayablir
Yok kız o kadar da yükselmedi herhalde :) bak şimdi bide bunu kafaya takarım ben bi sorun mu var neden yükseldi bu kadar diye haha :)Belkide canım ama baya yükselmiş maşallah böyle gitsin benim 500 dü belki senin ikizdir:)
Herkesin değeri farklı olur canım benim yüksek olması çok güzelmiş hiçe takma :))Yok kız o kadar da yükselmedi herhalde :) bak şimdi bide bunu kafaya takarım ben bi sorun mu var neden yükseldi bu kadar diye haha :)
Ben her kan testinde ekrana baktığımda ayağa fırladım ya :)acayip heyecanlıyım nasıl bakıcam ekrana acaba :)
Inşallah öyledir canım kese gördün mü sen kusura bakma kafam çok karışık söylediysen de unutmuş olabilirim:)Herkesin değeri farklı olur canım benim yüksek olması çok güzelmiş hiçe takma :))
belki stres yapmışsındır canım gecikmiştir?? Doktora mutlaka git canım bizi de haberdar et
Canım çıktı mı sonuççççç
Ben her kan testinde ekrana baktığımda ayağa fırladım ya :)
Haha çok komiktim bağırdım falan :):)ben naparım acaba :)
Haha çok komiktim bağırdım falan :):)
Ayy inşallah canım valla bende senin için heyecanla bekliyorumkan sonucunu beklemiştim senin hatırlıyorum :)
inşallah bu defa da bana seviniriz canım
Çünkü çok stres yaptık canim bu ay 1 gün arayla olsun diye birde insan hissedermiş ben hiçbir şey hissetmiyorum :)neden beklemiyorsun canım?
Canım ben 9gın kala yaptım test hatırlarsın belki şok olmuştum bitki çayı içiyordum diye yaptım hamileysem bırakayım diye ama sonrasında birkaç bıçak saplanması oldu ve gaz. başka belirti yoktu yani test yapmasam o batma lar ve gaz hep oluyor deyip kale almıcaktım:) inşallah hamilesindirÇünkü çok stres yaptık canim bu ay 1 gün arayla olsun diye birde insan hissedermiş ben hiçbir şey hissetmiyorum :)
Cann 5inde ki saatini düzenle herşey doğru olmalı yanlış saat girmişsin :* şimdi bakalım çizgi nezamana çıkcak buarada dilaltı ölçüm yapıosun dımi en doğru o çünküEki Görüntüle 2154570 soyle yaptim
Gördük şükür yarın kalp atışını duymayan gidicez bende çok heyecanlıyım :))Inşallah öyledir canım kese gördün mü sen kusura bakma kafam çok karışık söylediysen de unutmuş olabilirim:)
Ayin 5inde o saatte olcmustum ama canım o yuzden saat 7 girdim 10 mu yapayım onu daCann 5inde ki saatini düzenle herşey doğru olmalı yanlış saat girmişsin :* şimdi bakalım çizgi nezamana çıkcak buarada dilaltı ölçüm yapıosun dımi en doğru o çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?