- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Yok ya sabah ilk idrarla yapcamTamam canım ben olsam hemen yapardım herhalde :)
Hadi bakalım inşallah güzel sonuç çıkar:) idrar birikmiş gibi ama aynı zamanda silik çizgi de var. Yine de geç çıkması sıkıntı.Yok ya sabah ilk idrarla yapcam
Canm varsa zaten bn gec yumurtladm diye düşünüyorum. Yoksada tedaviye baslıycamHadi bakalım inşallah güzel sonuç çıkar:) idrar birikmiş gibi ama aynı zamanda silik çizgi de var. Yine de geç çıkması sıkıntı.
Sıkma canını ramazandan sonra doktorla görüş yepyeni bi sayfa ac :)Canm varsa zaten bn gec yumurtladm diye düşünüyorum. Yoksada tedaviye baslıycam
Yaa inşallah vardır yaSıkma canını ramazandan sonra doktorla görüş yepyeni bi sayfa ac :)
İnşallah canım hepimiz o güzel günleri görelim inşallah:)Ama sen anlamadan kocaman olucak:) en güzel anlar olucak maşallah ❣
Üzülme canım Rabbim vaktini bilir insallahtez zamanda o mutluluğu tadarsınYa
Yaa inşallah vardır yabn çok umutlanmstm . Hatta onun rahatlıgıyla test bile yapmıyordm emindim. İlk defa bazı belirtiler yasadm Çok umutlanmıstm
Aaaa ben çok şaşırdım baya baya çizgi gördüm çünkü yeni yerleşiyorda olabilir canım bilemedim haberdar et mutlaka
Devlet hastanesinde cihazlar biraz eski teknoloji olabiliyor. Inşallah bebeğin ordadır birdahaki gidişinde görürsün:)Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim bu gun cok sancim oldu belimde ve kasigimda regl sancisi gibi dogum evine gittim yeni geldim eve karindannyine kese gorundu sadece vajinal bakinca yolk kesesini gordu ama bebek hala yok birde dediki bir haftaya canalnmasi lazim ama canlanmayadabilir cok canim sıkıldi takvimde 5*6 kendisi 6 haftalik dedi simdiye gozukmesimi gerekirdi
Canım hayır çok normal neden böyle konuşmuş yolc göründüyse boş gebelik ihtimali yok diy e biliyorum canını sıkma sakın bekle bir hafta daha ve ağrıların çok normal benim de oluyordu anca geçmeye basladıIyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim bu gun cok sancim oldu belimde ve kasigimda regl sancisi gibi dogum evine gittim yeni geldim eve karindannyine kese gorundu sadece vajinal bakinca yolk kesesini gordu ama bebek hala yok birde dediki bir haftaya canalnmasi lazim ama canlanmayadabilir cok canim sıkıldi takvimde 5*6 kendisi 6 haftalik dedi simdiye gozukmesimi gerekirdi
Canım bir kaç gun sonra özele gitmeni tavsiye ederim özellerde daha yeni makinalar. Hatta hepsinde var mı bilmiyorum aynı makinede ekrandan 4lu ultrasonla da gösteriyor dr.um bana yani o derece ıyı ayrıca acillerde ebeler bakar genelde ve dr.la eşdeğer asla olamaz bilgisi sıkma yokyere canını yaAy ne bileyim hatta hemsire diyorki gebelik kesesi yoolk kesesi izlendi gebelik yok neden boyle dediniz dedim canlanmamis yok diyor
Canım zaten bebek 7. Haftada falan görünüyor galiba çünkü 5-6 da kese sonra bebek görünüyo diye biliyorum ben daha kese bile görmedimAy ne bileyim hatta hemsire diyorki gebelik kesesi yoolk kesesi izlendi gebelik yok neden boyle dediniz dedim canlanmamis yok diyor
Doktorum bayram sonrasi demisti o zaman gidicem bi aksilik olmazsa daha erken galibaCanım bir kaç gun sonra özele gitmeni tavsiye ederim özellerde daha yeni makinalar. Hatta hepsinde var mı bilmiyorum aynı makinede ekrandan 4lu ultrasonla da gösteriyor dr.um bana yani o derece ıyı ayrıca acillerde ebeler bakar genelde ve dr.la eşdeğer asla olamaz bilgisi sıkma yokyere canını ya
Evet bit haftam var insallah duyarim kalp atışı ni suan erkeken daha haklısınCanım zaten bebek 7. Haftada falan görünüyor galiba çünkü 5-6 da kese sonra bebek görünüyo diye biliyorum ben daha kese bile görmedim
Inşallah canım bende keseyi görürüm inşallah haftayaEvet bit haftam var insallah duyarim kalp atışı ni suan erkeken daha haklısın
Canım zaten dr.unu dinle öyle kanama olmadan ki olmasın inşallah gitme acile ağrılar çok normal yerleşiyor daha 3.aya dek olcak sen daha ıyı bılırsın bır evladın var. kendi dr un dışında muayene olmamaya çalış başkasına boşa bozma moralini dr.unu dinle bekle kuzumDoktorum bayram sonrasi demisti o zaman gidicem bi aksilik olmazsa daha erken galiba
Canımm hic skma canını cok erken daha bir dahakine görürsün inşaşlah bebegini sen takma o söylenenleri hic devlette haldır hukdur konusuyolar böyle,icini ferah tut senEvet bit haftam var insallah duyarim kalp atışı ni suan erkeken daha haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?