İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aaaa ben çok şaşırdım baya baya çizgi gördüm çünkü yeni yerleşiyorda olabilir canım bilemedim haberdar et mutlaka

tamam canım haber veririm
zaten tek o ihtimal kaldı yeni yerleşiyor olabilir bugün 6. gündü çünkü aceleci davrandım sanırım

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim bu gun cok sancim oldu belimde ve kasigimda regl sancisi gibi dogum evine gittim yeni geldim eve karindannyine kese gorundu sadece vajinal bakinca yolk kesesini gordu ama bebek hala yok birde dediki bir haftaya canalnmasi lazim ama canlanmayadabilir cok canim sıkıldi takvimde 5*6 kendisi 6 haftalik dedi simdiye gozukmesimi gerekirdi

Devlet hastanesinde cihazlar biraz eski teknoloji olabiliyor. Inşallah bebeğin ordadır birdahaki gidişinde görürsün:)

Canım hayır çok normal neden böyle konuşmuş yolc göründüyse boş gebelik ihtimali yok diy e biliyorum canını sıkma sakın bekle bir hafta daha ve ağrıların çok normal benim de oluyordu anca geçmeye basladı

Ay ne bileyim hatta hemsire diyorki gebelik kesesi yoolk kesesi izlendi gebelik yok neden boyle dediniz dedim canlanmamis yok diyor

Ay ne bileyim hatta hemsire diyorki gebelik kesesi yoolk kesesi izlendi gebelik yok neden boyle dediniz dedim canlanmamis yok diyor
Canım bir kaç gun sonra özele gitmeni tavsiye ederim özellerde daha yeni makinalar. Hatta hepsinde var mı bilmiyorum aynı makinede ekrandan 4lu ultrasonla da gösteriyor dr.um bana yani o derece ıyı ayrıca acillerde ebeler bakar genelde ve dr.la eşdeğer asla olamaz bilgisi sıkma yokyere canını ya

Canım zaten bebek 7. Haftada falan görünüyor galiba çünkü 5-6 da kese sonra bebek görünüyo diye biliyorum ben daha kese bile görmedim

Doktorum bayram sonrasi demisti o zaman gidicem bi aksilik olmazsa daha erken galiba

Doktorum bayram sonrasi demisti o zaman gidicem bi aksilik olmazsa daha erken galiba
Canım zaten dr.unu dinle öyle kanama olmadan ki olmasın inşallah gitme acile ağrılar çok normal yerleşiyor daha 3.aya dek olcak sen daha ıyı bılırsın bır evladın var. kendi dr un dışında muayene olmamaya çalış başkasına boşa bozma moralini dr.unu dinle bekle kuzum

Evet bit haftam var insallah duyarim kalp atışı ni suan erkeken daha haklısın
Canımm hic skma canını cok erken daha bir dahakine görürsün inşaşlah bebegini sen takma o söylenenleri hic devlette haldır hukdur konusuyolar böyle,icini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…