- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 53
- 35
Hadi inşallah çanım çok heyecanlıyım geçen rüyalarıma giriyoCanım ilk haftalarda net çıkmıyor oyuzden bana ilk gidişte tam 6+0dım 7.haftaya gircekti ertesi gün dr.um kesin gün demedi bn hep düşündüm geç döllenme de olamaz diye 5,6 haftalık dedi daha yeni diye. Ama kalp için gittik ya 8+6 çıktı gelişimi 1gun ilerdeydi merak etme net günü söyler yarın:)
ayyy inşallah rabbim bir an önce hayırlı bir evlat nasip eder.kıyamam ya :)
benim ikinci evliliğim kuzum eşimi çok seviyorum ve ortak bir cocugumuz olsun istiyorum
hevesim heyecanım bu yüzden
Canim bisey olsaydi kanda cikardi bence stresten ve dusunmekten duzenin bozulmus benimde gecen ay 4 gun once gelduKızlar normalde her ay adetim düzenli olur kesinlikle adetle ilgili sıkıntım olmadı hep 28 .gün döngüsü var sadece geçen ay 30 gün döngü oldu ama takvime göre bugün adetimin son günü ve ben hala hasta olmadım 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif cıktı bugünde idrar testi yaptım oda negatif sizce daha erkenmi acaba daha yeni mi oluşuyo birşey dermisinzi
Canım geç dollenme olabilir yada rahım bebek için hazırlık yapıyordur benimde hamile kalmadan önce 3 ay enteresandı anlam veremeyip doktora gittim o ayda gebe kaldım darısı başına ama olmazsan doktora git rutin kontrollerini yaptır ve muhakkak tiroitler iniZe de baktırin hamile kalmadan çok onemliKızlar normalde her ay adetim düzenli olur kesinlikle adetle ilgili sıkıntım olmadı hep 28 .gün döngüsü var sadece geçen ay 30 gün döngü oldu ama takvime göre bugün adetimin son günü ve ben hala hasta olmadım 3 gün önce kan testi yaptırdım negatif cıktı bugünde idrar testi yaptım oda negatif sizce daha erkenmi acaba daha yeni mi oluşuyo birşey dermisinzi
Yanı pazartesi kan testi yaptırmıştım ozamanda adetimin 1 günüydü negatif cıktı bugünde adetimi 2 gecti evde idrar testi yaptım negatif yani pazartesi kan testi cıımamasının sebebi adetin ilk günü nedeniyle olabilirmiCanım geç dollenme olabilir yada rahım bebek için hazırlık yapıyordur benimde hamile kalmadan önce 3 ay enteresandı anlam veremeyip doktora gittim o ayda gebe kaldım darısı başına ama olmazsan doktora git rutin kontrollerini yaptır ve muhakkak tiroitler iniZe de baktırin hamile kalmadan çok onemli
Hemen mı çıktı ? Canım bak seni üzmek istemem istemeyiz ama ben de böyle bıkez karşılaştım 10dkdan sonra kontrol penceresi bu hal alıyor genelde herzaman orda turunculuk oluyor eğer hemen olmadıysa geçersiz hcg vücutta azken dahı anında belırıyor çünkü pozitif değil yani testin lütfen stres yapma artık daha da gecıktırıyorsunyumurtlamayı boyleKızlar bugunki testime bakın. Sanki dünden daha net ne diyorsunuz ??
10 dk içinde böyleydi. Hayal görüyorm sandm . Hatta negatif sandm içini acınca doğru gördüğümü anladm .Hemen mı çıktı ? Canım bak seni üzmek istemem istemeyiz ama ben ş karşılaştım 10dkdan sonra kontrol penceresi bu hal alıyor genelde herzaman orda turunculuk oluyor eğer hemen olmadıysa geçersiz hcg vücutta azken dahı anında belırıyor
Ama ben net bir şey göremiyorum bu sonradan olusan bulanıklık olarak geliyor bana bir de kontrol penceresinin sagı turuncu çizgi beyaz kontrol penceresi görebiliyorum ben orda. Yerin10 dk içinde böyleydi. Hayal görüyorm sandm . Hatta negatif sandm içini acınca doğru gördüğümü anladm .
Canim valla sanki gördüm benim ilk testimde 2. Cizgi 4 saat sonra falan çıkmıştı çok şaşırdık eşimle ve ciddiye almadık yanlıştır diyeKızlar bugunki testime bakın. Sanki dünden daha net ne diyorsunuz ??
İnşallah bnmde gwrçektir . Yarın dr randevum var belli olur ordaCanim valla sanki gördüm benim ilk testimde 2. Cizgi 4 saat sonra falan çıkmıştı çok şaşırdık eşimle ve ciddiye almadık yanlıştır diye
Ay hadi inşallah canımİnşallah bnmde gwrçektir . Yarın dr randevum var belli olur orda
İnşallahhh :) ❤ teşekkür ederim olumlu yorumun için :)Ay hadi inşallah canım
Atıcam canm markete indim de :)Testin normal halini istemiştim shoplar da yanıltıyor diye?Peri Tozuu
Canım inşalla h benim gözlerim.yanılmıstır beyaz çizgi dedim ya keşke inşalalh olsun sen yarın dr.a gideceksin ya sadece hcg ile belli olur o senden ister zaten hcg testi. Söyle böyle böyle de eğer silik çizgi dogruysa daha görünmez kese vs ondan kan ister senden de zatenAtıcam canm markete indim de :)
Canm çekemedim ama ben çıplak gözle net görüyorm . Flaşla tam görünmüyo. Havada hafiften karardıgı için flaşsızda görünmüyoTestin normal halini istemiştim shoplar da yanıltıyor diye?Peri Tozuu
Hadi inşallahh canım yarın güzel haberlerle gel haberdar edersin bizi deCanm çekemedim ama ben çıplak gözle net görüyorm . Flaşla tam görünmüyo. Havada hafiften karardıgı için flaşsızda görünmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?