- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Evde yapmayı planlıyorum canım pasta değil balon yapıcaz. İkramlık hediyelık seyler hazırlıcam tabı ama pastanın kremasını renklı ayarlamıcam. videoda en ön planda olsun diye balon olcak Zaten kimseyi cagırmıcam kayınvalıdemler annemler olmucak ablamlar da olmucak çocuklar cok çünkü busefer gprumcem gelmek isticek çocuğu durmuyor hıc o kargaşa yı cekmek ıstemıyorum kaynanamla da altlı üstlüyüz ve böyle şeylere ters bakıyorlar gerek yok umrumda olmaz ne dedikleri ama bilmelerine gerek yok sonradan görurler birkaç çift arkadaşlarımız olcak o kadarBenim cinsiyet partisinde kendi göbeğim olacak :) ve gercekten umrumda degil biliyorum sonucta orda olduğunu:) cok güzel bir elbise giymelisin. Pasta mi yaparsin balon mu? Evde mi parkta mi ?
Anladım canım. Ben balonu evde yapmak istiyorum deyince ablam parkta yapalim dedi. Gerci benimde kendi ailemden baska kimsen yok burda,eşimin ailesi ingiltere de. Parkta olursa nasıl oluyor bilmiyorum abimde orda olsun istiyorum ama eşiyle aramiz pek iyi değil:/Evde yapmayı planlıyorum canım pasta değil balon yapıcaz. İkramlık hediyelık seyler hazırlıcam tabı ama pastanın kremasını renklı ayarlamıcam. videoda en ön planda olsun diye balon olcak Zaten kimseyi cagırmıcam kayınvalıdemler annemler olmucak ablamlar da olmucak çocuklar cok çünkü busefer gprumcem gelmek isticek çocuğu durmuyor hıc o kargaşa yı cekmek ıstemıyorum kaynanamla da altlı üstlüyüz ve böyle şeylere ters bakıyorlar gerek yok umrumda olmaz ne dedikleri ama bilmelerine gerek yok sonradan görurler birkaç çift arkadaşlarımız olcak o kadar
valla sen çok cesaretlisin belki bir bebişin var o yüzden gayet rahatsın:) benim 4 gün var bata ne belirti ne birşey hiç birşey yok bu ay :) ben seninki pozitif çıksa yapacaktım ama şimdi vazgeçtim :)
Benim belliydi canm hafifte olsa,o zaman cok göbegim cıktı sanıyodum simdikine bakınca meger yokmus,sen zayıf oldugun icin belli olur muhtemelen:)Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken de
Canım yok mu başka test yapsan bi dahaKızlar benm test böyle olms sizce umutlanmalı mıyım???
Kızlar benm test böyle olms sizce umutlanmalı mıyım???
Cann kuruyunca ıdrar birikintisi oluyor o ıdrar birikintisi olmuşKızlar benm test böyle olms sizce umutlanmalı mıyım???
Eşim benden hevesli bakıp bakıp duruyor heheh:) yani sağlıklı olsun da kuzum❣❣❣ o günlere gelebileyim inşallahBenim belliydi canm hafifte olsa,o zaman cok göbegim cıktı sanıyodum simdikine bakınca meger yokmus,sen zayıf oldugun icin belli olur muhtemelen:)
malesef negatif canım
artık iki ihtimal var ya bugünler yeni yerleşiyor ya da yok işte
Varda yapıp yapmamakta kararsızımCanım yok mu başka test yapsan bi daha
Aynen ya. Bilemedim şimdiCanım 10 dk’dan sonra çıkan sonuçları değerlendirmeyin diyolar ama tabi tam emin olamıyo insan
Yok idrar birikintisi dısında pembe silik çizgi var. Ama işte emin olamıyor insanCann kuruyunca ıdrar birikintisi oluyor o ıdrar birikintisi olmuş
İnşallah canımm saglıklaaa:) benm eşim 2 ay önce göbeğin cok ürkütücü görünüyo diyodu simdi hala her gördügünde saskınlıkla bakıyo bide dısarda böle 8-9 aylıkları görünce ben hic öle olmucakmısım gbi şaşırıyo:)))Eşim benden hevesli bakıp bakıp duruyor heheh:) yani sağlıklı olsun da kuzum❣❣❣ o günlere gelebileyim inşallah
Ben göremedim olsaydı çıkardı hemen canım sen dr.una güzel bir muayene oldu kafana yaptıkça daha stres oluyorsunYok idrar birikintisi dısında pembe silik çizgi var. Ama işte emin olamıyor insan
Ama sen anlamadan kocaman olucak:) en güzel anlar olucak maşallah ❣İnşallah canımm saglıklaaa:) benm eşim 2 ay önce göbeğin cok ürkütücü görünüyo diyodu simdi hala her gördügünde saskınlıkla bakıyo bide dısarda böle 8-9 aylıkları görünce ben hic öle olmucakmısım gbi şaşırıyo:)))
Aklında kalmasın canım kafan rahatlar en azından yap ne olacak kiVarda yapıp yapmamakta kararsızım
Sabah yapcam :/Aklında kalmasın canım kafan rahatlar en azından yap ne olacak ki
Tamam canım ben olsam hemen yapardım herhalde :)Sabah yapcam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?