İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Benim cinsiyet partisinde kendi göbeğim olacak :) ve gercekten umrumda degil biliyorum sonucta orda olduğunu:) cok güzel bir elbise giymelisin. Pasta mi yaparsin balon mu? Evde mi parkta mi ?
Evde yapmayı planlıyorum canım pasta değil balon yapıcaz. İkramlık hediyelık seyler hazırlıcam tabı ama pastanın kremasını renklı ayarlamıcam. videoda en ön planda olsun diye balon olcak Zaten kimseyi cagırmıcam kayınvalıdemler annemler olmucak ablamlar da olmucak çocuklar cok çünkü busefer gprumcem gelmek isticek çocuğu durmuyor hıc o kargaşa yı cekmek ıstemıyorum kaynanamla da altlı üstlüyüz ve böyle şeylere ters bakıyorlar gerek yok umrumda olmaz ne dedikleri ama bilmelerine gerek yok sonradan görurler birkaç çift arkadaşlarımız olcak o kadar

Anladım canım. Ben balonu evde yapmak istiyorum deyince ablam parkta yapalim dedi. Gerci benimde kendi ailemden baska kimsen yok burda,eşimin ailesi ingiltere de. Parkta olursa nasıl oluyor bilmiyorum abimde orda olsun istiyorum ama eşiyle aramiz pek iyi değil:/

valla sen çok cesaretlisin belki bir bebişin var o yüzden gayet rahatsın:) benim 4 gün var bata ne belirti ne birşey hiç birşey yok bu ay :) ben seninki pozitif çıksa yapacaktım ama şimdi vazgeçtim :)

kıyamam ya :)
benim ikinci evliliğim kuzum eşimi çok seviyorum ve ortak bir cocugumuz olsun istiyorum
hevesim heyecanım bu yüzden

Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken de
Benim belliydi canm hafifte olsa,o zaman cok göbegim cıktı sanıyodum simdikine bakınca meger yokmus,sen zayıf oldugun icin belli olur muhtemelen:)

Kızlar benm test böyle olms sizce umutlanmalı mıyım???

Eklentiler

• Screenshot_20180606-215012.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20180606-215006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20180606-215006.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
Benim belliydi canm hafifte olsa,o zaman cok göbegim cıktı sanıyodum simdikine bakınca meger yokmus,sen zayıf oldugun icin belli olur muhtemelen:)
Eşim benden hevesli bakıp bakıp duruyor heheh:) yani sağlıklı olsun da kuzum❣❣❣ o günlere gelebileyim inşallah

Eşim benden hevesli bakıp bakıp duruyor heheh:) yani sağlıklı olsun da kuzum❣❣❣ o günlere gelebileyim inşallah
İnşallah canımm saglıklaaa:) benm eşim 2 ay önce göbeğin cok ürkütücü görünüyo diyodu simdi hala her gördügünde saskınlıkla bakıyo bide dısarda böle 8-9 aylıkları görünce ben hic öle olmucakmısım gbi şaşırıyo:)))

Ama sen anlamadan kocaman olucak:) en güzel anlar olucak maşallah ❣

Canım kiminle istiyorsan onlarla yap bizim evimizin arka bahçesi de var baya büyük yemyeşil falan aslında orda çok güzel olur ama işte aynı binada olunca kaynanayla istemiyorum görmelerini:) Kurumus-Maskara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…