İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Zaten takvim yontemine gore ovulasyon gunum 12si daha var bakalim hergun ayni saatte kalkmiyoruz ya o yüzden ayni saatte olcemedim esim bazen gec gidiyor bazen erken gidiyor
Canım bunu ölçüyorsan alarm kur ben kuruyordum aksi halde verim alamazsın yanıltır seni

ne güzel yaa benimki negatif çıktı malesef canım
bir ihtimal yeni tutunuyor olabilir daha 8 gün var

haklısın
galiba artık bugün de adet olmadım heyecanına dönsem daha iyi
valla sen çok cesaretlisin belki bir bebişin var o yüzden gayet rahatsın:) benim 4 gün var bata ne belirti ne birşey hiç birşey yok bu ay :) ben seninki pozitif çıksa yapacaktım ama şimdi vazgeçtim :)

anlamadım ben de
Canım çok üzüldüm ya ama kan negatifse test yanlış çünkü idrar doğru olma ihtimali 0 kan negatifken inşallah birkaçgün sonra tekrar yaparsın ve busefer doğru çıkar

Yaaaa orda 700gramxık bir bebiş varr ço
k güzel baya çıkmış karnın kuzuum ben de istiyorumm yaa hemenn çok çok özendim maşallahh çok tatlış duruyorr 2haftada daha da belirmiştirr ya
daha yukarı cıktı canm simdi ilk fırsatta cekerim bi foto :)biranda büyüyo valla durdurak bilmeden :))

Sizin göbeklerinizi yerim ben :) Freshmommy zbt2121
canmmm
@kartanesi8892 ve zbt2121 göbüşleriniz yok tatlı ne zaman çıkar ki benimkiiiii

az kaldıı cıkacak zaman cabuk geciyorrr

daha yukarı cıktı canm simdi ilk fırsatta cekerim bi foto :)biranda büyüyo valla durdurak bilmeden :))

canmmm

az kaldıı cıkacak zaman cabuk geciyorrr
Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken de

Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken de
Benim cinsiyet partisinde kendi göbeğim olacak :) ve gercekten umrumda degil biliyorum sonucta orda olduğunu:) cok güzel bir elbise giymelisin. Pasta mi yaparsin balon mu? Evde mi parkta mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…