- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
Canım bunu ölçüyorsan alarm kur ben kuruyordum aksi halde verim alamazsın yanıltır seniZaten takvim yontemine gore ovulasyon gunum 12si daha var bakalim hergun ayni saatte kalkmiyoruz ya o yüzden ayni saatte olcemedim esim bazen gec gidiyor bazen erken gidiyor
13 haziran canım ama 12 si de olur haftaya giderim işte ya görünür inşallah :)Arefe günü ne zaman bilmiyorum:) musluman olmayan ulke de yasayinca hamilelikten dolayi de niyetli olmayinca. Ama bir hafta sonra git derim daha saglikli sonuc icin
canım çıktımı sonucun :)
Aynen canım daha çok var da o test nasıl çift çizgi verdi o çok ilginç 8 gün öncedennegatifneyseki daha 8 gün var umudumbitmedi
Aynen canım daha çok var da o test nasıl çift çizgi verdi o çok ilginç 8 gün önceden
Ben ozaman bundan sonra 10da olceyim hep cunku cogunlukla 10 olcmustumCanım bunu ölçüyorsan alarm kur ben kuruyordum aksi halde verim alamazsın yanıltır seni
Erken daha canim biraz bekleyip yine yaparsın inşallah hislerin seni yaniltmaznegatifneyseki daha 8 gün var umudumbitmedi
Neyse hala umut var canım moral bozmak yok :)anlamadım ben de
Erken daha canim biraz bekleyip yine yaparsın inşallah hislerin seni yaniltmaz
Neyse hala umut var canım moral bozmak yok :)
Zaten erken öğrenme valla insan herşeyi kafaya takıyo:)aynen kuzum sağolasın yaa
Zaten erken öğrenme valla insan herşeyi kafaya takıyo:)
valla sen çok cesaretlisin belki bir bebişin var o yüzden gayet rahatsın:) benim 4 gün var bata ne belirti ne birşey hiç birşey yok bu ay :) ben seninki pozitif çıksa yapacaktım ama şimdi vazgeçtim :)haklısın
galiba artık bugün de adet olmadım heyecanına dönsem daha iyi
Canım çok üzüldüm ya ama kan negatifse test yanlış çünkü idrar doğru olma ihtimali 0 kan negatifken inşallah birkaçgün sonra tekrar yaparsın ve busefer doğru çıkaranlamadım ben de
Canım benim :)haklısın
galiba artık bugün de adet olmadım heyecanına dönsem daha iyi
daha yukarı cıktı canm simdi ilk fırsatta cekerim bi foto :)biranda büyüyo valla durdurak bilmeden :))Yaaaa orda 700gramxık bir bebiş varr ço
k güzel baya çıkmış karnın kuzuum ben de istiyorumm yaa hemenn çok çok özendim maşallahh çok tatlış duruyorr 2haftada daha da belirmiştirr ya
Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken dedaha yukarı cıktı canm simdi ilk fırsatta cekerim bi foto :)biranda büyüyo valla durdurak bilmeden :))
canmmm
az kaldıı cıkacak zaman cabuk geciyorrr
Benim cinsiyet partisinde kendi göbeğim olacak :) ve gercekten umrumda degil biliyorum sonucta orda olduğunu:) cok güzel bir elbise giymelisin. Pasta mi yaparsin balon mu? Evde mi parkta mi ?Peki kuzum şimdiden çıkmaya başladı ya 1ay sonra belirgin olur mu cinsiyet partisi yaparsam karnım belli olsun istiyorum :/ normal gıyınıkken de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?