İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kartanesi tablodaki son durum boyle yarindan itibaren yumurtlama haftasina giriyorum diye gosteriyor ama ne zaman catlayacak bakalim

Anladım canım o zman inşallah hiç tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız . Eşine bakıldı mı hiç eşinede baktır istersen ben çok geç kaldım eşime baktırmada

amin canım inşallah, tek temennim o.. geçen hafta doktora kontrole gitmeden önce eşime baktırdık, doktor sonuçlar iyi dedi. ben korkuyordum ya benim için uğraşıp uğraşıp en sonunda onda brişey çıkarsa ve boşuna birsürü zaman kaybetmiş ve ben boşa hormon almış olurum diye, sağolsun hassas davranıp baktırdı değerlerine..

Dene tabiki.. ilaç bitip doktora gittiginde yumurtalarının boyutuna göre iğne yapabilir. Zaten iğneden sonraki 36 saat kritik zaman.. inşallah güzel haberleri alırsın bu ay

dün gittim doktora canım kapalı olan sol yumurtalğımda küçük yumurtalar vardı, sağ tarafımda bir tane büyük vardı. iğne vurdu. gebelik şansın başladı 1 hafta şansın var dedi. içimde bi umut var ama bi taraftan da ya yine sağ tarafımda kapandıysa diyorum (

Y

Ok canm gidemedim tam kendimi gaza getirdim gitmek için . Tam kapıyı açtm görümcem karsımda test yapcam. Birazdan
Görümcen sen ne alaka ? K.bakma ama okadar çelişkili konuşup davranıyorsun ki günlerdir hatta aylardır burda seni merak eden insanar var 3aydır bi girip bı kayboluyorsun dr.a gıtmıyosun. Başka topıcte halsizim gıdesım yok randevu saatim geçti diyorsun. Burda görümce dıyorsun??? Burda insanlar vakitlerini harcıyorlar giriyorlar sen kendine önem vermiyorsun dr.a gitmiyorsun kendi sağlığını düşünüp ben bunu dıcem eşim beni zorla alır götürür o doktora.. burdakiler senden daha çok önem veriyor sana. Kırıcı olduğumu da asla düşünmüyorum seni en iyi ben anlarım kıst bende deoldu ve elimden ne geliyorsa yaptımeşimle yaptık çabaladık sen çabalamadan bizi oyalayarak burda ınsanların vaktını alıyorsun. Yanlışsam bir kişi çıksın yanlıssın desin! Ben senın konunu aylardır bılıyorum bılmeyen arkadaslar da araştırsın sonra benim mesajımı yorumlasın. Gerçekten içim şişti. Burda kimse enayi değil. Senin hamile olmanı herkes istiyor ben de ıstıyorum benim sitemim de inşalla h seni kendine getırrır ve tedavi olmak istersin

Ah canım burdaki gereksiz insanları biliyorsun.esimde erken gelecek işten görürüz yavrumuzu diye şimdiden çok duygusalim,heyecanlıyım eğer erkekse belki olur diye de bakinicam gözlerim pipi arayacak
Canım inşallah goruceksın. Cınsıyet bellı olabılır 11.haftada tamamen gelısmıs oluyor organlar dr. Soyler gorurse zten heycanlanman cok normal hadı guzel haberle gell:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…