İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar mereba bu gün kontrolden geldin 22+6tiyiz 550 gr oluşum ağzını açıp kapatıyor elini kolunu hareket ettirip duruyordu herseyin iz iyi şükürler olsun ablalari da geldi bu gün doktor heryeri ni tek tek gösterdi onlara karne hediyesi kardeşini gördüler çok heyecanlandılar allahımA şükürler olsun darısı basiniza

Kızlar bana da bir el atsanız akıntı döngünüz nasıl
Canım benım adet bitimi baslıyordu sulu sekılde yumurtlamaya yakın koyulaşıyordu. Yumurtlama gerçekleştiği gb yumurta akı gb uzayan cinsten gelıyordu baya sonra tekrar yumusuyordu sulu kıvamda oluyordu

Ay ay yerler minik paşa gözünüzaydın canım maşallah meleginıze. Kız cınsiyetı erkek mydı paşa dedım birden

Çelişkili konusmak mı ? Burda insanları neden kandırıp neden oyalıyayım ki ? Bundan kazancım ne ?? Çabalıyorm hemde emin ol haddinden fazla. Bazı şeyler yazılmıyor burdan. Eşimle kaynanamla sorunlarım var. Tekim tek basımayım!! Kalktm gitmek için gidemedim . Bilmiyorm çünkü ! İstanbbul'u. Gurbet geliniyim. Test yaptıgımdn eşimin haberi yok bile. Kendimce ugrasıyorm. Elimden bu kadarı geliyor. Kimseye bişy anlatamıyorm. 2 aydr adet görmüyorm ya !!! Sence hoşuma mı gidiyor bu durum ? Dışardan insanları yargılamak ne kadar guzel. Ama işin içinde kimse bilmez neler var. Bütün gün agladm gidemedim diye. Ve bu msj ? Yaa neyse anlatmak isterdim ama anladm ki anlıycak biri yok karsımda. Nelerin mücadelesini verdiğimi bşr ben birde allah bilir. Burda insanlar kendisine bir umut ışıgı arıyor kimlerin neler yasadıgını veya nasıl çabaladıgını bilmeden yargılamak ? Şu attıgın msjın en basından süzüldü gözümden yaslar emin ol. Ve kırdın mı kırmadn mı tekrar düşün. Özür dilerim ben herkesden kimin ne zamanını çaldıysam. Kimi oyaladıysam kimse kusura bakmasn. Bi hevesm bi umudum vardı oda gitti.

Ama kale alınmadık baskasına yazılmıs neyse

Yaptm yıne çizgi var :) ama kamerada çıkmıyo. Biraz daha bekliycem bakalım koyulaşcak mı :)
Bi acile gitsen en azından bi kan versen bi test yaptirsan ben kac gündür acil de test yaptırıyorum merakımdan böyle beklemekle de bi yere varamazsın canım bence git ve öğren bi an önce inşallah meleğin seninledir canım:)

Ben cok sukur olanı yorumluyorum gordüklerimi yorumluyorum. Bı sıkntım bı derdım olup aynı durumda olsaydım cevreme yapmıcagım seylerı sözlemezdim burda ozelını kımse acmaz fıkır alısverısı yaparsın ama karsındakı seni kale almayıp kendı bıldıgını yapıp sonra tekrar kale almayıp yapacam deyıp yapmazsa ozaman söz hakkın olur. Evet içim rahat burda sadece ben degıl cok insan aynı durumda sen ıyı ol dıye ssureklı aynı seylerıne bıkmadan cevap verdık. Burda aglamakla cozulcekse ben de aglayayım mesajın ıcınde yaptıgın ironilerden.. yeri geldi burda acıkca eşimle aram bozuk ılıskı olmadı da diyen cok ınsan oldu yani bizi kımse oyalamadı. Daha da bısey yazmama gerek yok bılen bılıyor gören göruyor daha adını bılmedıgım ınsanlar begenmıs mesajımı demek herkes aynı seyı hıssedıyordu. Herkesın hayatında zorlukları vardır ama burda durustce konusyor herkes yapacagı seyı yaptım dıyor yapmıcagı seyı bekleyım dıyor.. ben yıne de ıyı dılekte buljndum yıne de bulunuyorum Allah gonlune göre versın. Sorunlarını halletmeye calısmalısın ozman burda degıl gercek hayatnda cabalamalısın once.ben sorunlarım olsa burda kendımı kandıramazdm

Yapmıycagım şey nedir ? Sabah evet bian halsizdim gitmek istemedim dr. Ama snra kalktm giyindim gidicektim görümcem geldi. Kovsamıydım? Hatta kendisi dedi haftaya birlikte gidelim diye bende bişy demedim. Neyse madem bu kadar kişi rahatsızmıs yazmam canım. Kusura bakmayın.

Bu dusuncelerin sonu gelmez emin ol.. hep olumlu dusunmelisin, yoksa elindeki firsati da degerlendiremezsin. Kanallarin acik ve yumurtalarin gelisiyo bir hafta suren var..

Ben olsam randevum var byee derdım madem sıkntı var once sen onemlısın saglıgın onemlı baskası degıl. ayrıca bn sana yazma demedım dıyemem de benım sıtem degıl ben sen kendıne gel dıye yazmak ıstedım çoğu kısıyle aynı dusuncemi hepsı bu. Uzayacak bısey yok

Canım benım adet bitimi baslıyordu sulu sekılde yumurtlamaya yakın koyulaşıyordu. Yumurtlama gerçekleştiği gb yumurta akı gb uzayan cinsten gelıyordu baya sonra tekrar yumusuyordu sulu kıvamda oluyordu
Sağ ol canım bugün hem yumurta akı gibi bir akıntı geldi hem yapışkan daha koyu bir akıntı geldi anlamadım ne evredeyim

Ben de diyorum ki, elimde olan bişy değil. Bende isterim gidip tedavi olayım ki deli gibi can atıyorm. Ama bazı sorunlar oldugu için gidemedim. Anlatılmıyor burdan herşey.

Ya benim adetten hemen sonra yumurtlama oluyor. Adetim 10 gün sürüyor 25 günde bir adet oluyorum. Bugün de 10. Günüm. Bilemedim ya
Cok ılgınc luteal faz 14gun. Ozaman bugun yarın yumurtluyorsun hatta akıntın gelmıs yumurtlama olmustur bence degerlendır canm

Canım hani ben demiştim ya adet günümde dr 12gun sonra gel dedi tam 6+0dık yolcla beraber küçücük gorundu kese de 1.51 cmdı :) yani öncesinde görünür mu bilemedim kııı
Benim 5 haftalikken alttan muayeneyle gorundu... 6 da da ustten rahatlikla gorulebilir makina kaliyeliyse tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…