İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ya inanır mısın yazmak istediklerimi yazdın kaç gündür bende takip ediyorum ve gerçekten şiştim bende. Üyenin bu kadar kendini umursamaması beni rahatsız etti kusura bakmasın ama 2 aydır adet görmüyo gebelik nasıl olur? Allah aşkına testlere boşuna vakit kaybedilir mi?
Rabbim en kısa zamanda sağlıkla verir bir gebelik ınşallah ama hamilelikten önce şu adet geçikmesini çözer diye umuyorum.
Böyle sert yazıların insanı kendine getirir diye düşünüyorum yoksa hiç bir kötü niyet yok

Canım hani ben demiştim ya adet günümde dr 12gun sonra gel dedi tam 6+0dık yolcla beraber küçücük gorundu kese de 1.51 cmdı :) yani öncesinde görünür mu bilemedim kııı
Ayy yerim ben onu :) haftaya keseyi görmeye gitcem canım tam 5 haftalıkken belki minnacık görünür ya haha :):)

Umarım canım. Biliyorum daha çok kişi böyle düşünüyor ben yeri geldi uykumdan uyanıp baktım çok kişiye ya da bekledim uyumadım hepimiz böyleyiz. Hatta başka topiclere de bakıyorum hamilelik haberleri görmek için okadar mutlu oluyorum ki ama dediğin gıbı adet olunmaynca yumurtlama olmuyor veya yumurtlama çok geç oluyor inşalla h geç döllenme ile vardır yine de temennimiz bu ben dr.a gitmemesine kızıyorum bugüne dek çok öneri de sundum bitkisel olarak herkes sundu ama dedıklerımın arkasındaym tevekkül etmek önce çabalayıp sonra Allaha bırakmaktır.

Ayy yerim ben onu :) haftaya keseyi görmeye gitcem canım tam 5 haftalıkken belki minnacık görünür ya haha :):)
Zaman geçmiyor değil mı kuzum. Sen keseni gör yolc da görünür inşllah zaten bebiş görünmezse de üzülme daha normal oluyor 5haftalıkken görünmemesi de kaçıncı gecikme günü olcak

Zaman geçmiyor değil mı kuzum. Sen keseni gör yolc da görünür inşllah zaten bebiş görünmezse de üzülme daha normal oluyor 5haftalıkken görünmemesi de kaçıncı gecikme günü olcak
Canım son günlerde pek düzenli olmuyodum ama 4 haziran olarak görünüyordu regl bugün 4. Gün oluyo işte

Kesinlikle öyle. Arkadaşı diğer topiklerde de görüyordum konuşmuşluğumız da var çok fazla rastladığım için bilgim olduğu için yazmak istedim bende.
İnşallah bir an önce güzel bir doktor takibine girer, herşeyi yoluna girer.

Canım son günlerde pek düzenli olmuyodum ama 4 haziran olarak görünüyordu regl bugün 4. Gün oluyo işte
Belki erken dollenmıstır kuzum:) hadi inşalla h bak görceksin sonra kalp atışı duyacaksın karnın büyümeye başlıcak ❤

Ayy çok heyecanlı ya ben zayıfım bide belki karnım hemen çıkar:) ne zaman büyüüp canım gobusler :)
Benim 10.haftam bitecek yarın kuzum gördün geçen yükledim çıkmaya başladı sen de benim gb zayıfsan hemen çıkar bence de yağ oranım yok denecek kadar az olduğundan hemen pıtlamaya başladı göbiş:) hatta benim karnım kaslıdır hala kaslı ve alttan çıkık bi göbeğim var çok ilginç hahah:)

Evet bende baya zayıfım Inşallah hemen çıkar gobus:) hamilelik beklemekle geciyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…