Alttan muayene olmak istemiyorum ya inşallah üstten görünürBenim 5 haftalikken alttan muayeneyle gorundu... 6 da da ustten rahatlikla gorulebilir makina kaliyeliyse tabi..
Bence de olma, bende dis gebelikten suphelenildigi icin mecburen baktirdim , yoksa tabiki bir-iki hafta sabretmek daha mantikli..Alttan muayene olmak istemiyorum ya inşallah üstten görünür
annem çevremdeki tüm hamilelerr söylemiştir. alttan muayene olmayın Allah korusun sonra sıkıntı olabliyor gebelikte diye. bence doktoruna tedirginliğini dile getirirsen anlayışlı davranacaktır.Alttan muayene olmak istemiyorum ya inşallah üstten görünür
sende dış gebelikten neden şüphelenilmişti canım?Bence de olma, bende dis gebelikten suphelenildigi icin mecburen baktirdim , yoksa tabiki bir-iki hafta sabretmek daha mantikli..
Benim hcg yükselişim falan güzel de çok şükür yine de keseyi görmeden emin olamıyorum işteBence de olma, bende dis gebelikten suphelenildigi icin mecburen baktirdim , yoksa tabiki bir-iki hafta sabretmek daha mantikli..
Vajinal ultrasonda rahim icine girilmez sadece vajinanin icine girer ultrason aleti yani cinsel iliskide erkeğin penisi gibi o yüzden cinsel iliski sakincali degilse vajinal ultrasonda degildir zaten doktor sakıncalı olsa yapmaz utaniyorum diyorsanız ona bisey diyemem tabi :)annem çevremdeki tüm hamilelerr söylemiştir. alttan muayene olmayın Allah korusun sonra sıkıntı olabliyor gebelikte diye. bence doktoruna tedirginliğini dile getirirsen anlayışlı davranacaktır.
Hem utanç hemde nasıl olduğunu bilmediğim bisey ürkütüyor beniVajinal ultrasonda rahim icine girilmez sadece vajinanin icine girer ultrason aleti yani cinsel iliskide erkeğin penisi gibi o yüzden cinsel iliski sakincali degilse vajinal ultrasonda degildir zaten doktor sakıncalı olsa yapmaz utaniyorum diyorsanız ona bisey diyemem tabi :)Matsiyah
Canim belinin altina bir yastik gibi birsey koyuluyor ya da ne varsa sonra ultrasin aletinin ince uzun bi aparati var ona prezervatif geçiriliyor ustune jel sıkılıyo sonra vajinadan sokuluyor rahim daha net goruluyorHem utanç hemde nasıl olduğunu bilmediğim bisey ürkütüyor beni
hmm bu kadar detaylı bilmiyordum açıkçası. ben de acaba hani ieri girip bebeğe zarar mı veriyor acaba diyordum.. bende artık utanacak bir durum kalmadı kisti görebilmek için sürekli alttan muayene ettiğindenVajinal ultrasonda rahim icine girilmez sadece vajinanin icine girer ultrason aleti yani cinsel iliskide erkeğin penisi gibi o yüzden cinsel iliski sakincali degilse vajinal ultrasonda degildir zaten doktor sakıncalı olsa yapmaz utaniyorum diyorsanız ona bisey diyemem tabi :)Matsiyah
Yok canim girmiyor rahim agzina kadar rahmin icine girmiyor zaten dogumdaki acilmanin disinda kolay kolay birsey giremez ordaki delikten :)hmm bu kadar detaylı bilmiyordum açıkçası. ben de acaba hani ieri girip bebeğe zarar mı veriyor acaba diyordum.. bende artık utanacak bir durum kalmadı kisti görebilmek için sürekli alttan muayene ettiğinden
Hmm anladım inşallah gerek kalmadan hallolur ama mecbur kalırsak yaptircaz artıkCanim belinin altina bir yastik gibi birsey koyuluyor ya da ne varsa sonra ultrasin aletinin ince uzun bi aparati var ona prezervatif geçiriliyor ustune jel sıkılıyo sonra vajinadan sokuluyor rahim daha net goruluyor
Canım sende de mi kist var yumurtalık kisti mihmm bu kadar detaylı bilmiyordum açıkçası. ben de acaba hani ieri girip bebeğe zarar mı veriyor acaba diyordum.. bende artık utanacak bir durum kalmadı kisti görebilmek için sürekli alttan muayene ettiğinden
Canım cekinecek bisey yok ben 2 defa yaptim bitanesinde yapan genc bir erkekti canım acımadı . Korkacak bir durum yok :)Hmm anladım inşallah gerek kalmadan hallolur ama mecbur kalırsak yaptircaz artık
Hadi bakalım ne olacaksa :)Canım cekinecek bisey yok ben 2 defa yaptim bitanesinde yapan genc bir erkekti canım acımadı . Korkacak bir durum yok :)
Aynen de işte ruhsal olarak iyi değilim zaten öyle o msjı görünce kötü oldm bian. Haftaya randevu alcam zaten. En gec cumaya kadar gitmeyi düşünüyorm.KuzumPeri Tozuu alinma sakin! Aksine sevin bak burdaki o kadar insan durumuna hakim ve senin için üzülüyorlar. Tedavi ol istiyorlar sende bebek sahibi ol istiyorlar. Biz senin bize anlattığını kadarını biiyoruz onu baz alarak konuşuyoruz. Elbette kimse kendini yüzde yüz açmıyor burda kimseye. Ne olursa olsun sorun hanende asla sağlığından daha önemli olamaz bir şekilde halledilmeli bebeği geçtim senin sağlığına zararli bu durum. Sıkma emi canini Freshmommy senin iyiliğini istiyor bundan emin ol.
Canim gorumcen bir şey mi der ? Bir şey uydurup gitseydin.Y
Ok canm gidemedim tam kendimi gaza getirdim gitmek için . Tam kapıyı açtm görümcem karsımdatest yapcam. Birazdan
Kuzum sabahtan beri dışardayım ınternetim yoktu sırayla yazıyorum cevap :) inşallah güzel geçmiştir günün:) hadi bakalım umarım hayırlı haberlerini alırız. Bende bugün 2li test yapicam allahin izniyle. Çok heyecanlıyım belki yine gösterirler bebemi
Canım daha gitmedim :) randevu 1.5 saat sonra malum aramızda 8 saat fark var sizinleKuzum sabahtan beri dışardayım ınternetim yoktu sırayla yazıyorum cevap :) inşallah güzel geçmiştir günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?