İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bence hamilesiniz gözünüz aydın.

selam hatunlar
nasılsınız?
kasıklarım coştu arada göğüsler sızlama yapıyor
sanırım döllenme oldu ise eger şuan tutunacak yer arıyor
muhtemelen yarına tutunur ve hızla hcg salgılar ve muhtemelen 2 gün sonra silik çizgiyle karşılaşırım
inşallah yani :)

Ay ne güzel bir yazı icim ısındı :) inşallah insallahhh diyelim o zaman sana bana isteyen herkese.. attım kafadan oldu diyecek duruma gelmeden gelsin bebisler

Ay ne güzel bir yazı icim ısındı :) inşallah insallahhh diyelim o zaman sana bana isteyen herkese.. attım kafadan oldu diyecek duruma gelmeden gelsin bebisler

kuzum naber :) senmişsin yazan sonradan farkettim napıyosun durumlar nedir ?

kuzum naber :) senmişsin yazan sonradan farkettim napıyosun durumlar nedir ?
Iyiyim canim çok şükür :) valla durumlar bata 5 var ama ben nedense artık umudumu kaybettim yani mesela herkes gibi her yeni ayda umut yuklenemiyorum. Bu ay taşınma işlerimiz var birdahaki ay gidip yumurta takibi isticem. Eğer o şekildede olmazsa artık yapilabilecek pek bir şey kalmıyor. Sende ne var ne yok ? Iğne olmuştun sanırım kaç güne belli oluyormuş sonucu inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Çünkü insan doktora gidince daha da umutlanıyor sonra hayal kırıklığı daha büyük oluyor.

canım batına az kalmış bir test yap istersen
canım iğnenin etkisi geçti bayagı hayalet bir çizgi hep çıkıyor ama önemli olan koyulaşması
ben de çok umutlu değilim
yumurta takibi iyidir :) tabi hamişsen gerek yok :)

Senin kaç gün kaldı canim ? Ama işte ben söyle düşünüyorum hamile kalmış olsam bir şeyler hissederim ben hiçbir şey hissetmiyorum. O yüzden test yapmak aklıma bile gelmiyor :) yani böyle hiç düşünmedim aklımda yoktu oldu demek istemiyorum. Çünkü düşünmemek için seneler geçmesi lazım. Hatta seneler geçtikçe daha çok düşünürüm:)

Doktor usg de cekti ama oyle bisey demedi ilac kullanacak kadar yüksek degil dedi
Bazen görünümü olmayabiliyor canım ben mesela yıllardır pkoyum en son gittiğimde görünüm biraz var ama önemli olan kan testi sonucu dedi lh 13 çıktı doktor ilaca gerek yok düzenli adet görüyorsan dedi canım belki başlangıcı olabilir. Kaç kilosun peki.

kuzum zaten hep bu zamanlarda olur :)
benim bat hesabım net değil çünkü normalde 15. gün çatlama olurken 11. gün çatlatma iğnesi oldum

48 kilo 155cm

Kızlar bugün bat günü ama hiç olacak gibi değilim 2 gün önce test yaptım birşey yoktu. Bir de şu an kafama birşeyleri takmaya başladım. Bizim buralarda çok sivrisinek var. Hep ilaç sürüldüm ısırılmamak için zararı olmuşumudur. Bir gün de balkona böcek ilacı sıktım duvarlara ve bahçeye şimdi nasıl yaptım sinir oluyorum kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…