Inşallah canım hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirir sağlıcakla. Allah sizlerinde biran önce gönlüne göre verir inşallahCanımm hayırlı olsuniki gün sonra tekrarla bence testi, burada değeri 20 olup yükselenler vardı.
Aminn canım isteyen herkese inşallah :)))Inşallah canım hayırlısıyla Rabbim tamamına erdirir sağlıcakla. Allah sizlerinde biran önce gönlüne göre verir inşallah
Bence hamilesiniz gözünüz aydın.Kızlar mrb, adetim 1 gün gecikti ve ben bu sabah idrar testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan vermeye gittim ve değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuan erken, değer düşük iki gün sonra tekrar kan verin iki katı olması gerekiyor dedi. Benim gibi olup Değeri yükselen oldu mu aranızda
İnşallah canım. Hayırlısıyla bir sıkıntı olmaz değer katlanır. Rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin aminBence hamilesiniz gözünüz aydın.
Ay ne güzel bir yazı icim ısındı :) inşallah insallahhh diyelim o zaman sana bana isteyen herkese.. attım kafadan oldu diyecek duruma gelmeden gelsin bebislerselam hatunlar
nasılsınız?
kasıklarım coştu arada göğüsler sızlama yapıyor
sanırım döllenme oldu ise eger şuan tutunacak yer arıyor
muhtemelen yarına tutunur ve hızla hcg salgılar ve muhtemelen 2 gün sonra silik çizgiyle karşılaşırım
inşallah yani :)
Canım şimdi gördüm tahlil sonuçlarını sanırım polikistik oversın lh değerin yüksek çünkü.
Ay ne güzel bir yazı icim ısındı :) inşallah insallahhh diyelim o zaman sana bana isteyen herkese.. attım kafadan oldu diyecek duruma gelmeden gelsin bebisler
Ay ne güzel bir yazı icim ısındı :) inşallah insallahhh diyelim o zaman sana bana isteyen herkese.. attım kafadan oldu diyecek duruma gelmeden gelsin bebisler
Iyiyim canim çok şükür :) valla durumlar bata 5 var ama ben nedense artık umudumu kaybettim yani mesela herkes gibi her yeni ayda umut yuklenemiyorum. Bu ay taşınma işlerimiz var birdahaki ay gidip yumurta takibi isticem. Eğer o şekildede olmazsa artık yapilabilecek pek bir şey kalmıyor. Sende ne var ne yok ? Iğne olmuştun sanırım kaç güne belli oluyormuş sonucu inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Çünkü insan doktora gidince daha da umutlanıyor sonra hayal kırıklığı daha büyük oluyor.kuzum naber :) senmişsin yazan sonradan farkettim napıyosun durumlar nedir ?
Iyiyim canim çok şükür :) valla durumlar bata 5 var ama ben nedense artık umudumu kaybettim yani mesela herkes gibi her yeni ayda umut yuklenemiyorum. Bu ay taşınma işlerimiz var birdahaki ay gidip yumurta takibi isticem. Eğer o şekildede olmazsa artık yapilabilecek pek bir şey kalmıyor. Sende ne var ne yok ? Iğne olmuştun sanırım kaç güne belli oluyormuş sonucu inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Çünkü insan doktora gidince daha da umutlanıyor sonra hayal kırıklığı daha büyük oluyor.
Senin kaç gün kaldı canim ? Ama işte ben söyle düşünüyorum hamile kalmış olsam bir şeyler hissederim ben hiçbir şey hissetmiyorum. O yüzden test yapmak aklıma bile gelmiyor :) yani böyle hiç düşünmedim aklımda yoktu oldu demek istemiyorum. Çünkü düşünmemek için seneler geçmesi lazım. Hatta seneler geçtikçe daha çok düşünürüm:)canım batına az kalmış bir test yap istersen
canım iğnenin etkisi geçti bayagı hayalet bir çizgi hep çıkıyor ama önemli olan koyulaşması
ben de çok umutlu değilim
yumurta takibi iyidir :) tabi hamişsen gerek yok :)
Doktor usg de cekti ama oyle bisey demedi ilac kullanacak kadar yüksek degil dediCanım şimdi gördüm tahlil sonuçlarını sanırım polikistik oversın lh değerin yüksek çünkü.
Canım Saraçoğlunun Soğan kürü iyi geliyor deniliyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin benceDoktor usg de cekti ama oyle bisey demedi ilac kullanacak kadar yüksek degil dedi
Bugun bir de aile hekimime gostericem sonuclari sogan kuru benimde aklima geldi sogan ucuzlasin daCanım Saraçoğlunun Soğan kürü iyi geliyor deniliyor. Doktoruna danışıp kullanabilirsin bence
Bazen görünümü olmayabiliyor canım ben mesela yıllardır pkoyum en son gittiğimde görünüm biraz var ama önemli olan kan testi sonucu dedi lh 13 çıktı doktor ilaca gerek yok düzenli adet görüyorsan dedi canım belki başlangıcı olabilir. Kaç kilosun peki.Doktor usg de cekti ama oyle bisey demedi ilac kullanacak kadar yüksek degil dedi
Senin kaç gün kaldı canim ? Ama işte ben söyle düşünüyorum hamile kalmış olsam bir şeyler hissederim ben hiçbir şey hissetmiyorum. O yüzden test yapmak aklıma bile gelmiyor :) yani böyle hiç düşünmedim aklımda yoktu oldu demek istemiyorum. Çünkü düşünmemek için seneler geçmesi lazım. Hatta seneler geçtikçe daha çok düşünürüm:)
48 kilo 155cmBazen görünümü olmayabiliyor canım ben mesela yıllardır pkoyum en son gittiğimde görünüm biraz var ama önemli olan kan testi sonucu dedi lh 13 çıktı doktor ilaca gerek yok düzenli adet görüyorsan dedi canım belki başlangıcı olabilir. Kaç kilosun peki.
Normalsin aslında belki başlangıcı olabilir aslan pençesi çayı içebilirsin bende bi alıp başlayamadım çok faydası varmış onun bütün hormonları dengeliyormuş 4 gün sonra adet olucam bende adetim bitsin başlıcam hemen.48 kilo 155cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?