- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Amin canım.isteyen herkese inşallahAllahımmm ne tatlısın rabbim sana senin gibi tatlı bir bebek versin tez vakitte
Canım Türkiye de yaşamıyorum yoksa seve seve yardımcı olurum ama arkadaşların önceki yazılarına bakarsan bir çoğu marka yazmış hangisi daha güvenilir diye :) iyi şanslarYeni
merhabalar en güvendiğiniz yada en doğru sonuç veren gebelik testi hangisi
Olalım canımmm :) neler yapıyonuz kimler nerde ?? :)
Valla ben adet olmayi bekliyorum hala adet olmadım dusukten sonra,dusuk olali 35 gün oldu. Ondan sonra tekrar denicez insallah :)Olalım canımmm :) neler yapıyonuz kimler nerde ?? :)
Hadi hayırlısı . Bendede durum aynı. Adet söktürüc0 kullandım bitti. Dr bittikten snra 10 gun içinde olursun demişti.Valla ben adet olmayi bekliyorum hala adet olmadım dusukten sonra,dusuk olali 35 gün oldu. Ondan sonra tekrar denicez insallah :)
Hala olmadın mi? Daha önce de 70 küsur gün olmamıştın hala mi olmadin yoksa oldun mu ?Hadi hayırlısı . Bendede durum aynı. Adet söktürüc0 kullandım bitti. Dr bittikten snra 10 gun içinde olursun demişti.
Maalesef olmadım canım. 4 ay olduHala olmadın mi? Daha önce de 70 küsur gün olmamıştın hala mi olmadin yoksa oldun mu ?
Aynen canım ya valla özledim sizleri diğer sayflar burası kadar güzel gelmiyor bana :))
Hsg nedir canım? Ne yaptığını anlayamadım biraz açıklar misin?Aynen canım ya valla özledim sizleri diğer sayflar burası kadar güzel gelmiyor bana :))
Bende de bu aralar acayip bi durum var: Geçen perşembe hsg oldum biliyorsunuz. Hsgden sonra bir iki gün kahve lekelenme oldu. Ondan üç gün sonra tekrar lekenme başladı iki gündür de devam ediyor. Bugün doktoruma da ulaşamadım
Aranızda bu durumunyaşayan var mı lütfen yardımcı olun bana...
Pco yani yumurtalikta kist var demi? Eğer öyleyse benimde vardı o zamanlar bekardim ve benimki çok büyüktü birdahaki ay kalmadığını söylediler. Sonrasında yine 2 tane çıkmıştı ama sonra yine gitmişti son 2 yıldır temiz. Yani bu şeyin hir çaresi yokmu?Maalesef olmadım canım. 4 ay oldupco varmıs. Tarlusal ile hamile kalan çok varmıs :) bende bi umutlandm. Gittim ovu testi yaptm ilaca basladıgım gunun 2. Gunu ovu testi yaptım pozitifti degerlndrdik bakalım :)
Canım benim ilk çekildiği gün vardı böyle kahverengi ama pembemsi karışık gibi sonra bitti 2.gün sanırım bir kere falan geldi kesildi ondan sonra bidaha hiç gelmedi 3gün ilişki falan yasakladılar bana sana da söylemişlerdir ben ertesi gün falan normal hayatıma döndüm hiçbişey olmamış gibiAynen canım ya valla özledim sizleri diğer sayflar burası kadar güzel gelmiyor bana :))
Bende de bu aralar acayip bi durum var: Geçen perşembe hsg oldum biliyorsunuz. Hsgden sonra bir iki gün kahve lekelenme oldu. Ondan üç gün sonra tekrar lekenme başladı iki gündür de devam ediyor. Bugün doktoruma da ulaşamadım
Aranızda bu durumunyaşayan var mı lütfen yardımcı olun bana...
Rahim filmi canım, rahime bir ilaç verip film çekiyorlar. Amacı tüpler açık mı rahimde bir sorun var mı görmek.Hsg nedir canım? Ne yaptığını anlayamadım biraz açıklar misin?
Bana da iki gün geldi sonra kesildi iki gün sonra ilişki oldu bir sorun yaşamadım. Ama ne olduysa iki gündür tekrar geliyorCanım benim ilk çekildiği gün vardı böyle kahverengi ama pembemsi karışık gibi sonra bitti 2.gün sanırım bir kere falan geldi kesildi ondan sonra bidaha hiç gelmedi 3gün ilişki falan yasakladılar bana sana da söylemişlerdir ben ertesi gün falan normal hayatıma döndüm hiçbişey olmamış gibi
Anladım canım geçmiş olsun. Umarim hic bir sorun yoktur ve kisa sürede hamiş kalırsın :)Rahim filmi canım, rahime bir ilaç verip film çekiyorlar. Amacı tüpler açık mı rahimde bir sorun var mı görmek.
Teşekkür ederim canım inşallahAnladım canım geçmiş olsun. Umarim hic bir sorun yoktur ve kisa sürede hamiş kalırsın :)
Ay canim benim net cok az cekiyor bulunduğum yerden dolayı ondan giremedim
Yoktur canım merak etme ister istemez bi tahriş oluyor kalan giden eski kan geliyordur tahminimce. Hani filmden sonra hamile kalma şansı yüksek ama daha çok yeni olmuş galiba yerleşme kanaması falan değildir tahminimce ama dikket et yine de ne olur ne olmaz canım :)Bana da iki gün geldi sonra kesildi iki gün sonra ilişki oldu bir sorun yaşamadım. Ama ne olduysa iki gündür tekrar geliyoranlamadım ya of inşallah bir sorun yoktur
Of net sorunu çok kötü.sende durumlar nasildi?Ay canim benim net cok az cekiyor bulunduğum yerden dolayı ondan giremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?