İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yeni
merhabalar en güvendiğiniz yada en doğru sonuç veren gebelik testi hangisi

Hala olmadın mi? Daha önce de 70 küsur gün olmamıştın hala mi olmadin yoksa oldun mu ?
Maalesef olmadım canım. 4 ay oldu pco varmıs. Tarlusal ile hamile kalan çok varmıs :) bende bi umutlandm. Gittim ovu testi yaptm ilaca basladıgım gunun 2. Gunu ovu testi yaptım pozitifti degerlndrdik bakalım :)

Kızlar hadi buralar canlansın Naberr Gamzelikiziniz Peri Tozuu Squid bir birimize destek olalım
Aynen canım ya valla özledim sizleri diğer sayflar burası kadar güzel gelmiyor bana :))
Bende de bu aralar acayip bi durum var: Geçen perşembe hsg oldum biliyorsunuz. Hsgden sonra bir iki gün kahve lekelenme oldu. Ondan üç gün sonra tekrar lekenme başladı iki gündür de devam ediyor. Bugün doktoruma da ulaşamadım
Aranızda bu durumunyaşayan var mı lütfen yardımcı olun bana...

Hsg nedir canım? Ne yaptığını anlayamadım biraz açıklar misin?

Maalesef olmadım canım. 4 ay oldu pco varmıs. Tarlusal ile hamile kalan çok varmıs :) bende bi umutlandm. Gittim ovu testi yaptm ilaca basladıgım gunun 2. Gunu ovu testi yaptım pozitifti degerlndrdik bakalım :)
Pco yani yumurtalikta kist var demi? Eğer öyleyse benimde vardı o zamanlar bekardim ve benimki çok büyüktü birdahaki ay kalmadığını söylediler. Sonrasında yine 2 tane çıkmıştı ama sonra yine gitmişti son 2 yıldır temiz. Yani bu şeyin hir çaresi yokmu?

Canım benim ilk çekildiği gün vardı böyle kahverengi ama pembemsi karışık gibi sonra bitti 2.gün sanırım bir kere falan geldi kesildi ondan sonra bidaha hiç gelmedi 3gün ilişki falan yasakladılar bana sana da söylemişlerdir ben ertesi gün falan normal hayatıma döndüm hiçbişey olmamış gibi

Bana da iki gün geldi sonra kesildi iki gün sonra ilişki oldu bir sorun yaşamadım. Ama ne olduysa iki gündür tekrar geliyor anlamadım ya of inşallah bir sorun yoktur

Bana da iki gün geldi sonra kesildi iki gün sonra ilişki oldu bir sorun yaşamadım. Ama ne olduysa iki gündür tekrar geliyor anlamadım ya of inşallah bir sorun yoktur
Yoktur canım merak etme ister istemez bi tahriş oluyor kalan giden eski kan geliyordur tahminimce. Hani filmden sonra hamile kalma şansı yüksek ama daha çok yeni olmuş galiba yerleşme kanaması falan değildir tahminimce ama dikket et yine de ne olur ne olmaz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…