Bak örnekleri var işte ama bazen gerçekten doktorlar sinir bozuyo yani 1 senedir kilo veremedim daha çok aldım diye kendimi yiyip bitirdim resmen çocuğum benim kilom yüzümden mi olmuyo diyeBen bir tanıdığımın 3 gün önce hamile olduğunu öğrendim doktoru kilo ver diyordu kendisi 87 kilo hiç kiloda vermemişti
Biliyorum canım yurtdışında yaşadığını güzel mi orası ? Ya bak işte gözünün önünde örnekler var birsürü ama gelde bunu doktora anlat bende pko var diye kilo ver hem adetin düzene girecek hem hamile kalacaksın dedi diye 1 senedir veremediğim için hırpaladım kendimi suçluyorum resmen çok stres oluyorum valla rabbim verceği zaman kilo falan dinlemiyo yani ol dediği zaman oluyoBen yurtdışında yaşıyorum,Kanada'da ve amerikayla komşu ülke inan bana burda bir sürü kilolu anneler var.kilolu hamileler var.ben ilk korunmasız iliskide hamile kaldim hemde 98 kilo ile asla sorun olmadı.kimseyi önemseme. Bu sefer daha kontrolü olacağım inşallah.
Evet canım bişey yapmıyorum zaten günlük ev işi o kadar bekleyelim bakalım :)O senin güzel kalbinden ötürü canımcum. Döllenmede öyle oluyor dikkat et hiç ağır kaldırma bi yere uzanma uzat bacaklarını dinlen canım çabuk gelsin cuma günü diyelim ve bekleyelim
Evet canım çok güzel büyük bir şehir yaşadığım şehir. Aynen örnek çok gözümün önünde. :) tadını çıkart hamileliğin asla canını sıkma. İlk 2 ay hep evde olmak isteyeceksin :) hep uyursun bazı şeyleri yemek istemezsin zaten ama ne kadar zararli şey varda cazip gelecek :)Biliyorum canım yurtdışında yaşadığını güzel mi orası ? Ya bak işte gözünün önünde örnekler var birsürü ama gelde bunu doktora anlat bende pko var diye kilo ver hem adetin düzene girecek hem hamile kalacaksın dedi diye 1 senedir veremediğim için hırpaladım kendimi suçluyorum resmen çok stres oluyorum valla rabbim verceği zaman kilo falan dinlemiyo yani ol dediği zaman oluyo
Ay şu an canım Kanada çektiEvet canım çok güzel büyük bir şehir yaşadığım şehir. Aynen örnek çok gözümün önünde. :) tadını çıkart hamileliğin asla canını sıkma. İlk 2 ay hep evde olmak isteyeceksin :) hep uyursun bazı şeyleri yemek istemezsin zaten ama ne kadar zararli şey varda cazip gelecek :)
Canım başka test yaptin mi? Bat ne zaman? Yumurtlama günlerinde iliski oldu demi?Ay şu an canım Kanada çektikuzum gözünün önünde derken gözümüzün önünde yani örnekler bunlar hep :) boşuna strese girmeye gerek yok :) kız daha dur bişry kesinleşmedi hele bi olsun o zaman söylücem herşeyi :) uyumuyorum kuzum ama uyku halim halsizlik çok var yaa geçen gün cips çekti canım ama azıcık yedim fazla yemedim:) inşallah bunlar psikolojik değildir
Ptsi günü yaptım kuzum ondan bişey çıkmadı dün yaptığımıda attım buraya başka test yapmadım bata 4 gün kaldı Cuma günü yapayım daha iyi olur diyorum adet bitiminden başlayarak yumurtlama günlerinin sonuna kadar hergün akşam oldu kuzumCanım başka test yaptin mi? Bat ne zaman? Yumurtlama günlerinde iliski oldu demi?
Bana da her gittiğimde söyledi kilo vermem gerektiğini yoksa hamile kalamazsın kalsan da çok sıkıntı çekersin iyi bi şey mi daha yaşın kaç bu kilo ne dedi :) Ama hak veriyodum 1.68 boyum 77.5 kilodaydım 70 e indim daha da dikkat ediyorum . Doktorum 60 istedi :)Ay buradaki doktorların çoğu öyle kuzum benim boy 1.62 87 kiloyum 23 yaşındayım neymiş kilolu olduğum için hamile kalmam zormuş falan filan tamam fazla kilo iyi değilde şimdi ne kilolu Kadınlar var daha ilk Aydan hamile kalıyorlar ben anlamadım yani
Maşallah kuzum sen iyi kilo almışsın aslında canın istiyorsa yiceksin tabikide dozunda yersen senin için daha iyi olur kuzum
Tabikide kilo vermek iyi bişey sağlık açısından çok önemli ama doktorum bana söylediğinden beri çok stres altında hissediyorum kendimi :/ iyi yapmışsın ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin acaba bide ne kadar sürede verdin ?Bana da her gittiğimde söyledi kilo vermem gerektiğini yoksa hamile kalamazsın kalsan da çok sıkıntı çekersin iyi bi şey mi daha yaşın kaç bu kilo ne dedi :) Ama hak veriyodum 1.68 boyum 77.5 kilodaydım 70 e indim daha da dikkat ediyorum . Doktorum 60 istedi :)
1 ayda verdim canım dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim sebze yoğurt salata tarzı şeyler yedim vermeye de almaya da çok müsaitim çabuk alır çabuk veririm sorunum bu zaten :)Tabikide kilo vermek iyi bişey sağlık açısından çok önemli ama doktorum bana söylediğinden beri çok stres altında hissediyorum kendimi :/ iyi yapmışsın ne güzel kilo vermişsin nasıl verdin acaba bide ne kadar sürede verdin ?
Ay aynen öyle ya bende öyleyim yiyip yiyip kilo almıyorum diyen insanlara çok özeniyorum :) evet aslında dikkat ettiğimiz sürece verebiliyoruz en iyisini yapmışsın :) bende polikistik över rahatsızlığı var maalesef ve çok zor kilo veriliyo bu hastalıkta ama umarım bende bigün istediğim kiloya ulaşırım :)1 ayda verdim canım dikkat ettim ekmek abur cubur yemedim sebze yoğurt salata tarzı şeyler yedim vermeye de almaya da çok müsaitim çabuk alır çabuk veririm sorunum bu zaten :)
Yeter ki iste yapabilirsin tabi neden yapamayasın:) sadece kilo için değil hayatta her zaman şöyle düşünürüm yapanlardan ne eksiğim var :)Ay aynen öyle ya bende öyleyim yiyip yiyip kilo almıyorum diyen insanlara çok özeniyorum :) evet aslında dikkat ettiğimiz sürece verebiliyoruz en iyisini yapmışsın :) bende polikistik över rahatsızlığı var maalesef ve çok zor kilo veriliyo bu hastalıkta ama umarım bende bigün istediğim kiloya ulaşırım :)
Haklısın canım doğru söylüyorsun :) bakalım bu ay Bebiş yoksa ki inşallah vardır :) önümüzdeki ay kilo vermeye çalışıcam hayırlısı artık :)Yeter ki iste yapabilirsin tabi neden yapamayasın:) sadece kilo için değil hayatta her zaman şöyle düşünürüm yapanlardan ne eksiğim var :)
İnşallah vardır ben de bekliyorum canım :) test yapmak istiyorum ama daha çook erken sabretmeye çalışıyorum :)Haklısın canım doğru söylüyorsun :) bakalım bu ay Bebiş yoksa ki inşallah vardır :) önümüzdeki ay kilo vermeye çalışıcam hayırlısı artık :)
Kaç günün var canım ? Benim son 4 dün test yaptım silik çıktı merakla bekliyorum çıldırmak üzereyim meraktan :)İnşallah vardır ben de bekliyorum canım :) test yapmak istiyorum ama daha çook erken sabretmeye çalışıyorum :)
Daha 12 gün var canım hafta sonu da tatile gidiyoruz yanıma bol bol test alacağımKaç günün var canım ? Benim son 4 dün test yaptım silik çıktı merakla bekliyorum çıldırmak üzereyim meraktan :)
Senin daha varmış kuzum allah sabır versin :))) al al tabi araya bayram giriyo yaparsın bol bol :)Daha 12 gün var canım hafta sonu da tatile gidiyoruz yanıma bol bol test alacağım
Teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallahMerhaba unutulmuş olma ihtimalim çok yüksek uzun süredir siteye girmiyordum özellikle seni merak etmiştim bebeğin olmuş hamile kalmışsın çok sevindim çok Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?