Testi tekrarla canım başka markadan istersenKızlar cok acil adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim beyaz bir ikinci çizgi çıktı bu ne anlama geliyor
test mi bozuk sizceTesti tekrarla canım başka markadan istersen
Testi atabilirmisin beyaz olması beni şaşırttı bence 5 liralık test alın benim adetime 8 gün var dün yaptım çıktı bugünde yaptım çıktı canım ucuz testlerden dene bencetest mi bozuk sizce
daha adetime 4 gün var ama diğer testlerden yapsam çıkacağını sanmam .resmi atmaya çalışırım birazdanTesti atabilirmisin beyaz olması beni şaşırttı bence 5 liralık test alın benim adetime 8 gün var dün yaptım çıktı bugünde yaptım çıktı canım ucuz testlerden dene bence
Olabilir herkesin bir olmaz canım benim bir arkadaşın adetinden 5 gün sonra çıktı .hayirlisi olsun ama ucuz testler daha guvenilirdaha adetime 4 gün var ama diğer testlerden yapsam çıkacağını sanmam .resmi atmaya çalışırım birazdan
Evet tatlım sen aynı bensin ya çorabı çıkarıyorum üşüyorum giyiyorum terliyorum
Heh valla aynen öyle tatlım :) ya ama sen bana umut veriyorsun ben 2 tane daha test aldım ve 2.5 saattir wcye çıkmadım zor tutuyorum sence biraz daha tutup yapayımmı test kuzum ?Evet tatlım sen aynı bensin ya çorabı çıkarıyorum üşüyorum giyiyorum terliyorum
Adete ne kadar var canımHeh valla aynen öyle tatlım :) ya ama sen bana umut veriyorsun ben 2 tane daha test aldım ve 2.5 saattir wcye çıkmadım zor tutuyorum sence biraz daha tutup yapayımmı test kuzum ?
Merhaba canım tutmana bile gerek yok varsa her türlü çıkıyor zaten testte. Inşallah vardırHeh valla aynen öyle tatlım :) ya ama sen bana umut veriyorsun ben 2 tane daha test aldım ve 2.5 saattir wcye çıkmadım zor tutuyorum sence biraz daha tutup yapayımmı test kuzum ?
Kuzum 5 gün var adeteAdete ne kadar var canım
Merhaba kuzum nasılsın iyimisin? Ama benim adetime 5 gün var dahaMerhaba canım tutmana bile gerek yok varsa her türlü çıkıyor zaten testte. Inşallah vardır
Olsun canım benim 8 gün var sen yap olmadı adet günü tekrarlarsinMerhaba kuzum nasılsın iyimisin? Ama benim adetime 5 gün var daha
İnsallah gönlünde dilediğin hayırlısıyla istediğin gibi olur:)Olsun canım benim 8 gün var sen yap olmadı adet günü tekrarlarsin
Sağol kuzum Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla:) yaptım bakalım bi silik çizgi gördüm Dünkü testte inşallah bundada vardırİnsallah gönlünde dilediğin hayırlısıyla istediğin gibi olur:)
İnsalİnş canım fotoğraf atarsinSağol kuzum Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla:) yaptım bakalım bi silik çizgi gördüm Dünkü testte inşallah bundada vardır
Tatlım zorlama kendini ama dört saat çıkmamışken yapıyorlarHeh valla aynen öyle tatlım :) ya ama sen bana umut veriyorsun ben 2 tane daha test aldım ve 2.5 saattir wcye çıkmadım zor tutuyorum sence biraz daha tutup yapayımmı test kuzum ?
Canım sabah ilk idrarınla yapma imkanın varsa testinde varsa sabah yap akşamüstü çıkmıyor çok sıvı alıncaEki Görüntüle 2179803 Evet kızlar sonuç koskoca negatif ama geçen gün niye öyle çıktı o zaman gerçekten kafayı yemek üzereyim peki belirtilerim hepsi psikolojik demekkiMatsiyah Kurumus-Maskara Sultansusultansu fhme
Bi tane daha testim var canım onuda Cuma günü yapayım diyorum sabahtan ama gerçekten bütün moralim bozuldu dünkünde çıktıda bunda niye çıkmadı yani aynı testi kullandım idrarım sabah idrarı değildi ama olsa çıkmazmıydı yine gerçekten kafayı yicemCanım sabah ilk idrarınla yapma imkanın varsa testinde varsa sabah yap akşamüstü çıkmıyor çok sıvı alınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?