İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar cok acil adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim beyaz bir ikinci çizgi çıktı bu ne anlama geliyor

Testi atabilirmisin beyaz olması beni şaşırttı bence 5 liralık test alın benim adetime 8 gün var dün yaptım çıktı bugünde yaptım çıktı canım ucuz testlerden dene bence
daha adetime 4 gün var ama diğer testlerden yapsam çıkacağını sanmam .resmi atmaya çalışırım birazdan

daha adetime 4 gün var ama diğer testlerden yapsam çıkacağını sanmam .resmi atmaya çalışırım birazdan
Olabilir herkesin bir olmaz canım benim bir arkadaşın adetinden 5 gün sonra çıktı .hayirlisi olsun ama ucuz testler daha guvenilir

Evet tatlım sen aynı bensin ya çorabı çıkarıyorum üşüyorum giyiyorum terliyorum
Heh valla aynen öyle tatlım :) ya ama sen bana umut veriyorsun ben 2 tane daha test aldım ve 2.5 saattir wcye çıkmadım zor tutuyorum sence biraz daha tutup yapayımmı test kuzum ?

İnsallah gönlünde dilediğin hayırlısıyla istediğin gibi olur:)
Sağol kuzum Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin hayırlısıyla:) yaptım bakalım bi silik çizgi gördüm Dünkü testte inşallah bundada vardır

Canım sabah ilk idrarınla yapma imkanın varsa testinde varsa sabah yap akşamüstü çıkmıyor çok sıvı alınca
Bi tane daha testim var canım onuda Cuma günü yapayım diyorum sabahtan ama gerçekten bütün moralim bozuldu dünkünde çıktıda bunda niye çıkmadı yani aynı testi kullandım idrarım sabah idrarı değildi ama olsa çıkmazmıydı yine gerçekten kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…