- 26 Temmuz 2018
- 491
- 187
- 53
- 38
Bi yerde okumuştum adet ağrıları erken geliyorsa yani yumurtlamadan sonra başlıyorsa gebelik belirtileriymiş canım ben çok umutluyum var annesi varYa kuzum şimdi şöyle bişey var İnan 3 haftadır okumadığım araştırmadığım yer kalmadı şimdi söyle ki ben hiç göğüs hassasiyeti yaşayan bi insan değilim sadece adetime 3 gün kala fala şişer dolgunları sonra geçer ama bu sefer yumurtlama döneminde başladı hala hassas acıyo ve ağırlaştı aynı zamanda kasık ağrım var bazen çok ağrıyo yürürken bile bacağıma vuruyor rahatsız ediyo bazende hafifliyo belim sırtım çok ağrıyo zaten ve çok halsizim çalışmıyorum ev hanımıyım ama sabah yataktan kalkmak çok zor geliyo ve bütün gün halsizliğim var ve çok terliyorum bilemiyorum yani testte böyle çıkınca acabamı dedim kuzum biraz uzun oldu ama seni önceden de biliyorum ben konuşmuştuk o yüzden yazdım kafanı şişirdim birazcık :)
Sağlık ocağı yakınsa sabah gidip kan testi yap rahatla bence ona göre düzenli beslenirsin canısıDün yaptığım testle bugün yaptığım testin markası aynı kuzum dünkünde hala bişey yok bembeyaz ama bugünkinde çıktı hala daha duruyo bakalım bekleyip görcez inşallah vardır kuzum inşallahhh :)ya ben onu yerim ya o olsun istesinde ben herşeyi yerim :)
Kiz olur mu hic tabiki yazacan. İnanki ben bunların hepsini yaşadım hele bel ve kasik agrisi her an adet olur gibi. Benim asla goguslerim agrimaz sismezdi. Hamile kalinca yasadim onu ilk defa,dokunamiyordum esim dokunmaya kalksa bagrirdim.ve evet kasik agrisi bacağa vurur benimki sol bacağa vururduYa kuzum şimdi şöyle bişey var İnan 3 haftadır okumadığım araştırmadığım yer kalmadı şimdi söyle ki ben hiç göğüs hassasiyeti yaşayan bi insan değilim sadece adetime 3 gün kala fala şişer dolgunları sonra geçer ama bu sefer yumurtlama döneminde başladı hala hassas acıyo ve ağırlaştı aynı zamanda kasık ağrım var bazen çok ağrıyo yürürken bile bacağıma vuruyor rahatsız ediyo bazende hafifliyo belim sırtım çok ağrıyo zaten ve çok halsizim çalışmıyorum ev hanımıyım ama sabah yataktan kalkmak çok zor geliyo ve bütün gün halsizliğim var ve çok terliyorum bilemiyorum yani testte böyle çıkınca acabamı dedim kuzum biraz uzun oldu ama seni önceden de biliyorum ben konuşmuştuk o yüzden yazdım kafanı şişirdim birazcık :)
Yaptığım test 5 ile 100 ml arasını algılıyomuş kuzum zaten dün çok su içmiştim yani tuvalete çıkmadan duramıyorum gündüzleri ve bi anda geliyo ama gece hiç kalkmıyorum gündüz o yüzden dün algılamamış olabilir ama bugün dediğin gibi algılamış olabilir YÖK kuzum ben ilaç kullanıyorum hem adetim düzenli olsun diye hemde bebek olursa tutunsun diye o yüzden perşembe günü ilaç bitiyo Cuma sabahı yapayım diyorum ben 2 gün kalmış olacak o zamanTatlım yaptığın test sanırım hcg hormonu 25 ve üstünü gösterenlerden. Hcg hormonu iki günde bir ikiye katladığı için bugün katlanma olduğu için çıkmıştır bekleyemezsen sabah yap bekleyebilirsen diğer gün yap ama ben bekleyemedim sabah akşam yapıyordum
Ya sen nasıl güzel bi insansın ya valla içim kıpır kıpır oluyo senin yazdıklarını okuyunca bakalım Cuma günü netleşcek kuzum bekliyorum şimdide sol yumurtalık tarafım ağrıyo ve kasılıyo az öncede ağrı girdi böyle kramp gibi rahmime doğru bi an irkildim ya var galiba ya :)Bi yerde okumuştum adet ağrıları erken geliyorsa yani yumurtlamadan sonra başlıyorsa gebelik belirtileriymiş canım ben çok umutluyum var annesi var
Aynen öyle tatlım benimde hayatta göğüslerimle ilgili şikayetim olmaz ama bu ay dediğim gibi ben yüzüstü yatmayı çok severim ama yatamıyorum acıyo ve kasık ağrısıda aynen öyle bazen bacağıma doğru İniyo o an ayaktaysam hemen oturup ayağımı uzatıyorum ki geçsin diye hızlı yürüyemiyorum zaten kaşığıma ağrı sağlanıyor ay kuzum inşallah ya seninde benimde tez vakitte sağlıklı tonbiş bebeklerimiz olsun :)Kiz olur mu hic tabiki yazacan. İnanki ben bunların hepsini yaşadım hele bel ve kasik agrisi her an adet olur gibi. Benim asla goguslerim agrimaz sismezdi. Hamile kalinca yasadim onu ilk defa,dokunamiyordum esim dokunmaya kalksa bagrirdim.ve evet kasik agrisi bacağa vurur benimki sol bacağa vururdu
Aynen öyle tatlım benimde hayatta göğüslerimle ilgili şikayetim olmaz ama bu ay dediğim gibi ben yüzüstü yatmayı çok severim ama yatamıyorum acıyo ve kasık ağrısıda aynen öyle bazen bacağıma doğru İniyo o an ayaktaysam hemen oturup ayağımı uzatıyorum ki geçsin diye hızlı yürüyemiyorum zaten kaşığıma ağrı sağlanıyor ay kuzum inşallah ya seninde benimde tez vakitte sağlıklı tonbiş bebeklerimiz olsun :)Kiz olur mu hic tabiki yazacan. İnanki ben bunların hepsini yaşadım hele bel ve kasik agrisi her an adet olur gibi. Benim asla goguslerim agrimaz sismezdi. Hamile kalinca yasadim onu ilk defa,dokunamiyordum esim dokunmaya kalksa bagrirdim.ve evet kasik agrisi bacağa vurur benimki sol bacağa vururdu
Canım inan bende şaşırdım doktora da dedim çok nadir olabilir dedi asil kesin adet gününde belli olur artık bakalım beklicem.Benimkilerde duzensiz genelde 32-33 günde bir olurum 28-29 bitti. Ama seninki çok ilginç bu kadar çabuk mu yumurtladin? Normalde 10-11 Ağustosta yumurtlaman lazımdı döngüye bakılırsa :) çok sevindim senin adına saglikla kucağına al inşallah. Bende 10-11-12 Ağustosta yumurtladim ama hangi gün bilmiyorum. Bekleyip görecez. Bat 25.ya seninki?
Ay inşallahhh kuzum ya sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin rabbim :) tombis olsun yavrum anasi gibi :) benim bata çok var 11 günAynen öyle tatlım benimde hayatta göğüslerimle ilgili şikayetim olmaz ama bu ay dediğim gibi ben yüzüstü yatmayı çok severim ama yatamıyorum acıyo ve kasık ağrısıda aynen öyle bazen bacağıma doğru İniyo o an ayaktaysam hemen oturup ayağımı uzatıyorum ki geçsin diye hızlı yürüyemiyorum zaten kaşığıma ağrı sağlanıyor ay kuzum inşallah ya seninde benimde tez vakitte sağlıklı tonbiş bebeklerimiz olsun :)
İnşallah sağlıklı 9 aylik hamilelik yaşarsın :) dualarinda bize de yer ver.Canım inan bende şaşırdım doktora da dedim çok nadir olabilir dedi asil kesin adet gününde belli olur artık bakalım beklicem.
İnşallah canım sağol Allah sizlerin de en kısa sürede kucaklarini doldursun canım İnşallah :) her zaman duamdasiniz :)İnşallah sağlıklı 9 aylik hamilelik yaşarsın :) dualarinda bize de yer ver.
Bat gününde aksi durum olursa da paylaşırım bilgilendiririm.İnşallah sağlıklı 9 aylik hamilelik yaşarsın :) dualarinda bize de yer ver.
Evet kuzum bende kiloluyum tonbiş tonbiş yanakları olsun :) ya bu hamilelikte kilo konusunu ne düşünüyorsun kuzum çoğu doktor kilo ver hamile kalırsın diyorlar ama bilemiyorum :/Ay inşallahhh kuzum ya sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin rabbim :) tombis olsun yavrum anasi gibi :) benim bata çok var 11 gün
Olsun kuzum belli olmaz inşallah hayırlı haber alırsın sende inşallaahhhh :)Ay inşallahhh kuzum ya sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin rabbim :) tombis olsun yavrum anasi gibi :) benim bata çok var 11 gün
İnsallah olmaz :)Bat gününde aksi durum olursa da paylaşırım bilgilendiririm.
Benim doktorum asla öyle bisey demedi,bize biz zaten kilolu olduğumuz icin zayıflar kadar aşırı kilo almayiz.gerci ben 12. Haftaya kadar 4 kilo aldim :) ama çok yedim bidaha ayni hataya düşmemEvet kuzum bende kiloluyum tonbiş tonbiş yanakları olsun :) ya bu hamilelikte kilo konusunu ne düşünüyorsun kuzum çoğu doktor kilo ver hamile kalırsın diyorlar ama bilemiyorum :/
Ay buradaki doktorların çoğu öyle kuzum benim boy 1.62 87 kiloyum 23 yaşındayım neymiş kilolu olduğum için hamile kalmam zormuş falan filan tamam fazla kilo iyi değilde şimdi ne kilolu Kadınlar var daha ilk Aydan hamile kalıyorlar ben anlamadım yaniBenim doktorum asla öyle bisey demedi,bize biz zaten kilolu olduğumuz icin zayıflar kadar aşırı kilo almayiz.gerci ben 12. Haftaya kadar 4 kilo aldim :) ama çok yedim bidaha ayni hataya düşmem
Ben bir tanıdığımın 3 gün önce hamile olduğunu öğrendim doktoru kilo ver diyordu kendisi 87 kilo hiç kiloda vermemiştiEvet kuzum bende kiloluyum tonbiş tonbiş yanakları olsun :) ya bu hamilelikte kilo konusunu ne düşünüyorsun kuzum çoğu doktor kilo ver hamile kalırsın diyorlar ama bilemiyorum :/
Ben yurtdışında yaşıyorum,Kanada'da ve amerikayla komşu ülke inan bana burda bir sürü kilolu anneler var.kilolu hamileler var.ben ilk korunmasız iliskide hamile kaldim hemde 98 kilo ile asla sorun olmadı.kimseyi önemseme. Bu sefer daha kontrolü olacağım inşallah.Ay buradaki doktorların çoğu öyle kuzum benim boy 1.62 87 kiloyum 23 yaşındayım neymiş kilolu olduğum için hamile kalmam zormuş falan filan tamam fazla kilo iyi değilde şimdi ne kilolu Kadınlar var daha ilk Aydan hamile kalıyorlar ben anlamadım yani
Maşallah kuzum sen iyi kilo almışsın aslında canın istiyorsa yiceksin tabikide dozunda yersen senin için daha iyi olur kuzum
O senin güzel kalbinden ötürü canımcum. Döllenmede öyle oluyor dikkat et hiç ağır kaldırma bi yere uzanma uzat bacaklarını dinlen canım çabuk gelsin cuma günü diyelim ve bekleyelimYa sen nasıl güzel bi insansın ya valla içim kıpır kıpır oluyo senin yazdıklarını okuyunca bakalım Cuma günü netleşcek kuzum bekliyorum şimdide sol yumurtalık tarafım ağrıyo ve kasılıyo az öncede ağrı girdi böyle kramp gibi rahmime doğru bi an irkildim ya var galiba ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?