İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bi yerde okumuştum adet ağrıları erken geliyorsa yani yumurtlamadan sonra başlıyorsa gebelik belirtileriymiş canım ben çok umutluyum var annesi var

Sağlık ocağı yakınsa sabah gidip kan testi yap rahatla bence ona göre düzenli beslenirsin canısı

Kiz olur mu hic tabiki yazacan. İnanki ben bunların hepsini yaşadım hele bel ve kasik agrisi her an adet olur gibi. Benim asla goguslerim agrimaz sismezdi. Hamile kalinca yasadim onu ilk defa,dokunamiyordum esim dokunmaya kalksa bagrirdim.ve evet kasik agrisi bacağa vurur benimki sol bacağa vururdu

Yaptığım test 5 ile 100 ml arasını algılıyomuş kuzum zaten dün çok su içmiştim yani tuvalete çıkmadan duramıyorum gündüzleri ve bi anda geliyo ama gece hiç kalkmıyorum gündüz o yüzden dün algılamamış olabilir ama bugün dediğin gibi algılamış olabilir YÖK kuzum ben ilaç kullanıyorum hem adetim düzenli olsun diye hemde bebek olursa tutunsun diye o yüzden perşembe günü ilaç bitiyo Cuma sabahı yapayım diyorum ben 2 gün kalmış olacak o zaman

Bi yerde okumuştum adet ağrıları erken geliyorsa yani yumurtlamadan sonra başlıyorsa gebelik belirtileriymiş canım ben çok umutluyum var annesi var
Ya sen nasıl güzel bi insansın ya valla içim kıpır kıpır oluyo senin yazdıklarını okuyunca bakalım Cuma günü netleşcek kuzum bekliyorum şimdide sol yumurtalık tarafım ağrıyo ve kasılıyo az öncede ağrı girdi böyle kramp gibi rahmime doğru bi an irkildim ya var galiba ya :)

Aynen öyle tatlım benimde hayatta göğüslerimle ilgili şikayetim olmaz ama bu ay dediğim gibi ben yüzüstü yatmayı çok severim ama yatamıyorum acıyo ve kasık ağrısıda aynen öyle bazen bacağıma doğru İniyo o an ayaktaysam hemen oturup ayağımı uzatıyorum ki geçsin diye hızlı yürüyemiyorum zaten kaşığıma ağrı sağlanıyor ay kuzum inşallah ya seninde benimde tez vakitte sağlıklı tonbiş bebeklerimiz olsun :)

Aynen öyle tatlım benimde hayatta göğüslerimle ilgili şikayetim olmaz ama bu ay dediğim gibi ben yüzüstü yatmayı çok severim ama yatamıyorum acıyo ve kasık ağrısıda aynen öyle bazen bacağıma doğru İniyo o an ayaktaysam hemen oturup ayağımı uzatıyorum ki geçsin diye hızlı yürüyemiyorum zaten kaşığıma ağrı sağlanıyor ay kuzum inşallah ya seninde benimde tez vakitte sağlıklı tonbiş bebeklerimiz olsun :)

Canım inan bende şaşırdım doktora da dedim çok nadir olabilir dedi asil kesin adet gününde belli olur artık bakalım beklicem.

Ay inşallahhh kuzum ya sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin rabbim :) tombis olsun yavrum anasi gibi :) benim bata çok var 11 gün

Ay inşallahhh kuzum ya sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin rabbim :) tombis olsun yavrum anasi gibi :) benim bata çok var 11 gün
Evet kuzum bende kiloluyum tonbiş tonbiş yanakları olsun :) ya bu hamilelikte kilo konusunu ne düşünüyorsun kuzum çoğu doktor kilo ver hamile kalırsın diyorlar ama bilemiyorum :/

Evet kuzum bende kiloluyum tonbiş tonbiş yanakları olsun :) ya bu hamilelikte kilo konusunu ne düşünüyorsun kuzum çoğu doktor kilo ver hamile kalırsın diyorlar ama bilemiyorum :/
Benim doktorum asla öyle bisey demedi,bize biz zaten kilolu olduğumuz icin zayıflar kadar aşırı kilo almayiz.gerci ben 12. Haftaya kadar 4 kilo aldim :) ama çok yedim bidaha ayni hataya düşmem

Benim doktorum asla öyle bisey demedi,bize biz zaten kilolu olduğumuz icin zayıflar kadar aşırı kilo almayiz.gerci ben 12. Haftaya kadar 4 kilo aldim :) ama çok yedim bidaha ayni hataya düşmem
Ay buradaki doktorların çoğu öyle kuzum benim boy 1.62 87 kiloyum 23 yaşındayım neymiş kilolu olduğum için hamile kalmam zormuş falan filan tamam fazla kilo iyi değilde şimdi ne kilolu Kadınlar var daha ilk Aydan hamile kalıyorlar ben anlamadım yani
Maşallah kuzum sen iyi kilo almışsın aslında canın istiyorsa yiceksin tabikide dozunda yersen senin için daha iyi olur kuzum

Ben bir tanıdığımın 3 gün önce hamile olduğunu öğrendim doktoru kilo ver diyordu kendisi 87 kilo hiç kiloda vermemişti

Ben yurtdışında yaşıyorum,Kanada'da ve amerikayla komşu ülke inan bana burda bir sürü kilolu anneler var.kilolu hamileler var.ben ilk korunmasız iliskide hamile kaldim hemde 98 kilo ile asla sorun olmadı.kimseyi önemseme. Bu sefer daha kontrolü olacağım inşallah.

O senin güzel kalbinden ötürü canımcum. Döllenmede öyle oluyor dikkat et hiç ağır kaldırma bi yere uzanma uzat bacaklarını dinlen canım çabuk gelsin cuma günü diyelim ve bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…