İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah perşembe güzel haberler alırım size o zaman daha net belirti verebilirim şuanda çokda doğru olmaz çünkü
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten kendim gibi sevindim bende 1 senedir uğraşıyorum ki doktorların söylediğine göre sizin ihtimaliniz düşükmüş ama rabbim ol dediği zaman oluyo inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz gerçekten çok sevindim :)

İnşallah canım benim gönlümden hamile olduğun geçiyor hadi bakalım sabah ola hayrola ilk idrarının ortasıyla yap

Tebrik ederim canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen Allah ın sevdiği kullarındansın

İnşallah canım benim gönlümden hamile olduğun geçiyor hadi bakalım sabah ola hayrola ilk idrarının ortasıyla yap
Ay ne güzel söylüyorsun Allah razı olsun canım sende sağsalim kucağına al inşalah :) yarın değilde perşembe günü yapayım diyorum kuzum o zaman daha belli olur yaptığımda atarım buraya etiketlerim senide inşallah dediğin gibi çıkar :) bide adet döneminde tatlı krizleri oluyo ya o hamileliktede oluyo mu ya az önce yine tatlı krizim tuttu üzüldüm biraz

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kardeşim. Yazdıklarınızı okudum yürekten sevindim. Bu duygumu paylaşmak istedim.

Ya kuzum sen bana motive oldun allah bin kere razı olsun senden ne isteğin ne dileğin rabbim tez zamanda kabul etsin inşallahh :) ay hamileler hissedermiş ya inşallah kuzum kesinlikle test yaptığımda mutlaka etiketlicem seni çok sağol gerçekten :) bende adet belirtiler hissedince çok üzüldüm inşallah dediğin gibidir :)

Gözünaydin gerçekten çok çok sevindim senin adına:) saglikla kucağına al inşallah

Kuzum ben hamile kaldıktan sonra inanılmaz adet agrisi cektim hergun

Keşke hic yorum yapmasan.

Aminn inşallah seninde gönlüne göre versin Rabbim tatlım test bozuk değilse silik çizgi bile çıkmazdı rahat ol sen canın ne isterse ye inşallah pıtırcığın ayak sesleridir

Merhaba canım. Benim adette 24 temmuzdu. Senin döngün ne kadar ? Ne zaman iliski oldu? Ne zaman yumurtladin? :) şimdiden teşekkürler

Merhaba canım. Benim adette 24 temmuzdu. Senin döngün ne kadar ? Ne zaman iliski oldu? Ne zaman yumurtladin? :) şimdiden teşekkürler
Benim düzensiz adetlerim canım ama 32 günde falan olurum benim adetim bitti yikandim eşimle beraber oldum korunmadim ama hemen 2 gün içinde yumurtladm beyaz jel gibi akıntı oluyor ya ondan anladım .bende beklemiyordum sasirdim. Canım bu arada 28 temmuz yikandim büyük ihtimalle 29 veya 30 yumurtladm .Ya ben çok şaşırdım doktora da söyledim erken belirti beklicez çok düşük ihtimal dediydi.

Son düzenleme:
Benimkilerde duzensiz genelde 32-33 günde bir olurum 28-29 bitti. Ama seninki çok ilginç bu kadar çabuk mu yumurtladin? Normalde 10-11 Ağustosta yumurtlaman lazımdı döngüye bakılırsa :) çok sevindim senin adına saglikla kucağına al inşallah. Bende 10-11-12 Ağustosta yumurtladim ama hangi gün bilmiyorum. Bekleyip görecez. Bat 25.ya seninki?

Kuzum ben hamile kaldıktan sonra inanılmaz adet agrisi cektim hergun
Ya kuzum şimdi şöyle bişey var İnan 3 haftadır okumadığım araştırmadığım yer kalmadı şimdi söyle ki ben hiç göğüs hassasiyeti yaşayan bi insan değilim sadece adetime 3 gün kala fala şişer dolgunları sonra geçer ama bu sefer yumurtlama döneminde başladı hala hassas acıyo ve ağırlaştı aynı zamanda kasık ağrım var bazen çok ağrıyo yürürken bile bacağıma vuruyor rahatsız ediyo bazende hafifliyo belim sırtım çok ağrıyo zaten ve çok halsizim çalışmıyorum ev hanımıyım ama sabah yataktan kalkmak çok zor geliyo ve bütün gün halsizliğim var ve çok terliyorum bilemiyorum yani testte böyle çıkınca acabamı dedim kuzum biraz uzun oldu ama seni önceden de biliyorum ben konuşmuştuk o yüzden yazdım kafanı şişirdim birazcık :)

Aminn inşallah seninde gönlüne göre versin Rabbim tatlım test bozuk değilse silik çizgi bile çıkmazdı rahat ol sen canın ne isterse ye inşallah pıtırcığın ayak sesleridir
Dün yaptığım testle bugün yaptığım testin markası aynı kuzum dünkünde hala bişey yok bembeyaz ama bugünkinde çıktı hala daha duruyo bakalım bekleyip görcez inşallah vardır kuzum inşallahhh :)ya ben onu yerim ya o olsun istesinde ben herşeyi yerim :)

Tatlım yaptığın test sanırım hcg hormonu 25 ve üstünü gösterenlerden. Hcg hormonu iki günde bir ikiye katladığı için bugün katlanma olduğu için çıkmıştır bekleyemezsen sabah yap bekleyebilirsen diğer gün yap ama ben bekleyemedim sabah akşam yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…