Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten kendim gibi sevindim bende 1 senedir uğraşıyorum ki doktorların söylediğine göre sizin ihtimaliniz düşükmüş ama rabbim ol dediği zaman oluyo inşallah sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz gerçekten çok sevindim :)İnşallah perşembe güzel haberler alırım size o zaman daha net belirti verebilirim şuanda çokda doğru olmaz çünkü
İnşallah canım benim gönlümden hamile olduğun geçiyor hadi bakalım sabah ola hayrola ilk idrarının ortasıyla yapGerçekten miii ? Arkadaşıma gösterdiğimde yok dedi bende pek ümit etmedim ama sen böyle diyince şaşırdım sağol canım inşallah vardır ya 1 senedir uğraşıyoruz bu ay bi farklı hissediyorum kendimi inşallah psikolojik değildir
Tebrik ederim canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sen Allah ın sevdiği kullarındansınYEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdi
İnşallah canım inşallahİnşallah anneminde dediği gibi kucağıma alıp yıkayabilirim onu
Ay ne güzel söylüyorsun Allah razı olsun canım sende sağsalim kucağına al inşalah :) yarın değilde perşembe günü yapayım diyorum kuzum o zaman daha belli olur yaptığımda atarım buraya etiketlerim senide inşallah dediğin gibi çıkar :) bide adet döneminde tatlı krizleri oluyo ya o hamileliktede oluyo mu ya az önce yine tatlı krizim tuttu üzüldüm birazİnşallah canım benim gönlümden hamile olduğun geçiyor hadi bakalım sabah ola hayrola ilk idrarının ortasıyla yap
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin kardeşim. Yazdıklarınızı okudum yürekten sevindim. Bu duygumu paylaşmak istedim.Benim bir anda kasıklarıma özellikle ayağa kalktığımda kramp girmişti bir kaç kez birde yumurtlama günümde sol kasığımda tabi yumurtamda olabilir damar atar gibi pıt pıt bir şeyler olmuştu ve en önemlisi annemi bir kaç ay önce kaybetmiştim onu rüyamda gördüm onu yıkıyordum bir anda bebeğini de yıkıcaksın dedi dün gece ve bir anda kalbimde çarpıntıyla uyandım ve sabah işte bu testler
Hadi yaTam olarak şuan kırmızı kartı gördüm halbuki çok umutluydum bu sefer
Ay ne güzel söylüyorsun Allah razı olsun canım sende sağsalim kucağına al inşalah :) yarın değilde perşembe günü yapayım diyorum kuzum o zaman daha belli olur yaptığımda atarım buraya etiketlerim senide inşallah dediğin gibi çıkar :) bide adet döneminde tatlı krizleri oluyo ya o hamileliktede oluyo mu ya az önce yine tatlı krizim tuttu üzüldüm biraz[/QUOTE
Ben on tane test aldım altısını yaptım her gün valla canımız saolsun. Üzülme sen aynı bensin ben normalde tuzlucuyum tatlı delisi oldum sen resmen hamilesin ahanda buraya yazıyorum araştırmıştım bebek yerleşirken şekerimizi düşürüyormuş o yüzden tatlı ihtiyacı oluyormuşBekliyorum mutlaka haberini
Kiz var vallaEki Görüntüle 2179333 Kızlar benim adetime 5 gün var ama ben bugün ilk idrarla yaptım sanki çok hafif çizgi var dün yaptığımda hiçbirşey çıkmadı ne diyorsunuz ?
Gözünaydin gerçekten çok çok sevindim senin adına:) saglikla kucağına al inşallahYEMİN ederim bu benim için bir mucize beta hcg 832 çıktı doktorum hamile olduğumu tasdikledi. İnanamıyorum şuanda şok geçiriyorum 3.5 haftalık hamileyim. Benim sorunum çocukluğumda geçirdiğim hastalık rahimim sorunluydu iki defa ameliyat oldum hisredoskopi ve buna rağmen tüp bebek şansım bile yüzde kırk demişlerdi
Kuzum ben hamile kaldıktan sonra inanılmaz adet agrisi cektim hergunYa kuzum sen bana motive oldun allah bin kere razı olsun senden ne isteğin ne dileğin rabbim tez zamanda kabul etsin inşallahh :) ay hamileler hissedermiş ya inşallah kuzum kesinlikle test yaptığımda mutlaka etiketlicem seni çok sağol gerçekten :) bende adet belirtiler hissedince çok üzüldüm inşallah dediğin gibidir :)
Keşke hic yorum yapmasan.Çok tebrik ederim ama yinede hemen kaptırma kendini 2 gün sonra 2 katına çıkıyor mu biye yine baktır. Çünkü kimyasal olabiliyor. Seni üzmeyeyim ama çok kaptırma ondan sonra çok üzülürsün tam emin ol. Birde kalp atışı var.
Aminn inşallah seninde gönlüne göre versin Rabbim tatlım test bozuk değilse silik çizgi bile çıkmazdı rahat ol sen canın ne isterse ye inşallah pıtırcığın ayak sesleridirYa kuzum sen bana motive oldun allah bin kere razı olsun senden ne isteğin ne dileğin rabbim tez zamanda kabul etsin inşallahh :) ay hamileler hissedermiş ya inşallah kuzum kesinlikle test yaptığımda mutlaka etiketlicem seni çok sağol gerçekten :) bende adet belirtiler hissedince çok üzüldüm inşallah dediğin gibidir :)
Merhaba canım. Benim adette 24 temmuzdu. Senin döngün ne kadar ? Ne zaman iliski oldu? Ne zaman yumurtladin? :) şimdiden teşekkürlerBenimde adetime 9 gün var .Az önce test yaptım silik çıktı. 23 temmuz adet oldum 28 de ilişki oldu 2 Ağustosdan sonra goguslerim ağrımaya başladı inanmadım test yapmıştım çok inceydi .bugünde 9 gün vardı yaptım çıktı.
Benim düzensiz adetlerim canım ama 32 günde falan olurum benim adetim bitti yikandim eşimle beraber oldum korunmadim ama hemen 2 gün içinde yumurtladm beyaz jel gibi akıntı oluyor ya ondan anladım .bende beklemiyordum sasirdim. Canım bu arada 28 temmuz yikandim büyük ihtimalle 29 veya 30 yumurtladm .Ya ben çok şaşırdım doktora da söyledim erken belirti beklicez çok düşük ihtimal dediydi.Merhaba canım. Benim adette 24 temmuzdu. Senin döngün ne kadar ? Ne zaman iliski oldu? Ne zaman yumurtladin? :) şimdiden teşekkürler
Benimkilerde duzensiz genelde 32-33 günde bir olurum 28-29 bitti. Ama seninki çok ilginç bu kadar çabuk mu yumurtladin? Normalde 10-11 Ağustosta yumurtlaman lazımdı döngüye bakılırsa :) çok sevindim senin adına saglikla kucağına al inşallah. Bende 10-11-12 Ağustosta yumurtladim ama hangi gün bilmiyorum. Bekleyip görecez. Bat 25.ya seninki?Benim düzensiz adetlerim canım ama 32 günde falan olurum benim adetim bitti yikandim eşimle beraber oldum korunmadim ama hemen 2 gün içinde yumurtladm beyaz jel gibi akıntı oluyor ya ondan anladım .bende beklemiyordum sasirdim. Canım bu arada 28 temmuz yikandim büyük ihtimalle 29 veya 30 yumurtladm .Ya ben çok şaşırdım doktora da söyledim erken belirti beklicez çok düşük ihtimal dediydi.
Ya kuzum şimdi şöyle bişey var İnan 3 haftadır okumadığım araştırmadığım yer kalmadı şimdi söyle ki ben hiç göğüs hassasiyeti yaşayan bi insan değilim sadece adetime 3 gün kala fala şişer dolgunları sonra geçer ama bu sefer yumurtlama döneminde başladı hala hassas acıyo ve ağırlaştı aynı zamanda kasık ağrım var bazen çok ağrıyo yürürken bile bacağıma vuruyor rahatsız ediyo bazende hafifliyo belim sırtım çok ağrıyo zaten ve çok halsizim çalışmıyorum ev hanımıyım ama sabah yataktan kalkmak çok zor geliyo ve bütün gün halsizliğim var ve çok terliyorum bilemiyorum yani testte böyle çıkınca acabamı dedim kuzum biraz uzun oldu ama seni önceden de biliyorum ben konuşmuştuk o yüzden yazdım kafanı şişirdim birazcık :)Kuzum ben hamile kaldıktan sonra inanılmaz adet agrisi cektim hergun
Dün yaptığım testle bugün yaptığım testin markası aynı kuzum dünkünde hala bişey yok bembeyaz ama bugünkinde çıktı hala daha duruyo bakalım bekleyip görcez inşallah vardır kuzum inşallahhh :)ya ben onu yerim ya o olsun istesinde ben herşeyi yerim :)Aminn inşallah seninde gönlüne göre versin Rabbim tatlım test bozuk değilse silik çizgi bile çıkmazdı rahat ol sen canın ne isterse ye inşallah pıtırcığın ayak sesleridir
Tatlım yaptığın test sanırım hcg hormonu 25 ve üstünü gösterenlerden. Hcg hormonu iki günde bir ikiye katladığı için bugün katlanma olduğu için çıkmıştır bekleyemezsen sabah yap bekleyebilirsen diğer gün yap ama ben bekleyemedim sabah akşam yapıyordumDün yaptığım testle bugün yaptığım testin markası aynı kuzum dünkünde hala bişey yok bembeyaz ama bugünkinde çıktı hala daha duruyo bakalım bekleyip görcez inşallah vardır kuzum inşallahhh :)ya ben onu yerim ya o olsun istesinde ben herşeyi yerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?