İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım sıkma canını benim arkadaşım adet geçtikten 5 gün sonra teste ciktiydi belki geç döllenme olmuştur . Üzülme

Canım sıkma canını benim arkadaşım adet geçtikten 5 gün sonra teste ciktiydi belki geç döllenme olmuştur . Üzülme
İlaç kullandığım için adetimin aksaması söz konusu değil kuzum ptsi olmam lazım zaten pazar günü lekelenirsem adet olcam demektir yumurtlamamın üstünden 10 gün geçti bilmiyorum kuzum inşallah öyledir hiç kendimi adet olmakmış gibide hissetmiyorum ki inşallahhh olmam ama bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşıcaz rabbim hayırlı kılsın..

Amin canım inşallah

Amin canım benim aminn stres yapma benimde ilk yaptığımda akşamında tekrar yapınca çıkmadı ama ben umudumu kaybetmedim hissediyordum umudunu yitirme inşallah olur canım inşallah

Amin canım benim aminn stres yapma benimde ilk yaptığımda akşamında tekrar yapınca çıkmadı ama ben umudumu kaybetmedim hissediyordum umudunu yitirme inşallah olur canım inşallah
Ya bana ilk testini atma gibi bi şansın varmı kuzum ? Atarsan çok sevinirim yok atmadım duruyo kuzum hayırlısı inşallah senin gibi olurum bende

Canım ben katılıyorum doktorlara sen güven onların sözüne bence dogru cevrem de cok duydum kiloyu verdikten sonra daha kolay hamile kalan sende biran önce hayırlısıyla kalırsın inşallah

Silmişim canım ikinci sabah olan duruyor onu atim

Eklentiler

• 3DDFA42B-2C2D-440A-9D27-6E477E17572E.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
Bu testi hamile arkadaşıma atmıştım o da dokuz ay beklemişti her ay test yapıyordu bana dedi ki olmasa hiç çıkmaz sen resmen hamilesin dedi valla o da bana çok umut oldu adetime sekiz gün vardı hatta çıkmasına çok şaşırdı sabah tekrar yap dedi işte bunu yaptım sağlık ocağına gittik hcg 22 çıkmıştı erken anlamama ve çıkmasına çok şaşırdılar

5+2 iken dün keseyi gördük çok şükür darısı sana tüm isteyenlere inşallah Rabbim yüzünüze baksın gölünüze göre versin kucaklarımızı doldursun aminn

Slm Kızlar. Gecen ay rahim filmi cektirdigimi bu ayda iki gunde bir iliski oldugunu yazmistim yasim 36 bu arada. Adete 4 gun var .Bugün test yaptım ilk testte beyaz cizgi belirdi, ikinci testte zorla gorunen pembe cizgi gorundu, ucuncu testte ise hicbisey cikmadi. Hamile miyim cok merak ediyorum. Yas itibariyle tedavisiz bir sekilde hamile kalmis olabilir miyim sizce

Olabilirsin canım mevlam nelere kadir inşallah hamilesindir

Canım maddi imkan açısından zorlanmayacaksan merakında gitsin diye farklı testler al hergun bitanesini yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…