Gittigidiyor.com da freely gebelik testinin 10 tanesini 15 tl ye aldım 40 taneside var link bu bakarsın https://urun.gittigidiyor.com/kozme...lik-olcme-teshis-etme-testi-10-adet-356788779 ben bununla öğrendim sabah akşam yapıyordumCanım maddi imkan açısından zorlanmayacaksan merakında gitsin diye farklı testler al hergun bitanesini yap :)
Kargo ücretsiz eve geliyorGittigidiyor.com da freely gebelik testinin 10 tanesini 15 tl ye aldım 40 taneside var link bu bakarsın https://urun.gittigidiyor.com/kozme...lik-olcme-teshis-etme-testi-10-adet-356788779 ben bununla öğrendim sabah akşam yapıyordum
Çok iyimis. Bende geçenlerde 20 tane aldım ama kasetsiz 15 dolara. Sonradan yorumlari okudum herkes çok kötü diyor. En erken adetten 3 gün önce gösteriyor diyeGittigidiyor.com da freely gebelik testinin 10 tanesini 15 tl ye aldım 40 taneside var link bu bakarsın https://urun.gittigidiyor.com/kozme...lik-olcme-teshis-etme-testi-10-adet-356788779 ben bununla öğrendim sabah akşam yapıyordum
Merhaba canim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Yok mu bebis ? :)Selam kizlar uzun zamandir girmiyordum konuya nasilsiniz
Hala yok canim bu ay inofolic combi diye bi vitamin kullandim bakalim bati bekliyorum sende durumlar neMerhaba canim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor? Yok mu bebis ? :)
Canım biz bu ay denemeye karar verdik yaptık biseyler anlarsin yaHala yok canim bu ay inofolic combi diye bi vitamin kullandim bakalim bati bekliyorum sende durumlar ne
Denedik canim benimde ovuyu dogru hesapladiysam 24 agustos yanlis hesapladiysam 29Canım biz bu ay denemeye karar verdik yaptık biseyler anlarsin yabekliyoruz bakalim bat 25 Ağustos. Sen denedin mi hic? Bat ne zaman?
Döngünü biliyorsan sorunun yoktur. Genelde hep adetten 14 gün önce yumurtlarsin ve o günler iliski olduysa hamile kalma şansın 33%dür. Hakkımızda hayırlısı olsun şimdiden test yapiyorum benDenedik canim benimde ovuyu dogru hesapladiysam 24 agustos yanlis hesapladiysam 29
Canim ben o ilaci icince yumurtlamam erken geldi sanirim o yuzden kararsizimDöngünü biliyorsan sorunun yoktur. Genelde hep adetten 14 gün önce yumurtlarsin ve o günler iliski olduysa hamile kalma şansın 33%dür. Hakkımızda hayırlısı olsun şimdiden test yapiyorum ben
Yok canım benim bir öncekinde pek yoktu mide yanması vardi bu sefer de var ama bilemicem çok heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum arada sol kasigim agriyor bir öncekinde var miydi yok muydu hatırlamıyorum çunku hamile beklenmedik biseydi ama öğrendikten sonra kasik agrisi hep vardi her an adet olur gibiKurumus-Maskara belirti var mi sende
Hadi ya. İki günde bir yapmakta sıkıcı geliyor insan kendini baskı altinda hissediyor. İnşallah vardır allahin izniyleCanim ben o ilaci icince yumurtlamam erken geldi sanirim o yuzden kararsizim
Aynen canım haklısın ama sabırsız insanız işte en ufak belirtiyi yaşadığımızda acaba diyip testlere koşuyoruz oda çıkmayınca üzülüyoruzCanım panik yapma bi kaç gün daha geçsin bide o zaman yap bakalım. Hatta bence adet gecikince yapmak en mantıklısı tabi birde bekleyebilsek. Çünkü adet geçmeden öğrenince herşey daha zor oluyo maalesef
Amin imşallah canım bu ayda olmassa zaten bide kilo vermeyi denicem sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah :)Canım ben katılıyorum doktorlara sen güven onların sözüne bence dogru cevrem de cok duydum kiloyu verdikten sonra daha kolay hamile kalan sende biran önce hayırlısıyla kalırsın inşallah
Aynen plan programli olunca insan istemiyorHadi ya. İki günde bir yapmakta sıkıcı geliyor insan kendini baskı altinda hissediyor. İnşallah vardır allahin izniyle
Ay ne kadar silik seninkide ama benimkinden daha çok belli oluyo kuzum kaç gün vardı böyle çıktığında ?Silmişim canım ikinci sabah olan duruyor onu atim
Benimde bugün 4 gün kaldı yapsammı acaba daha yeni uyandım :) ama göğüs hassasiyetim geçmiş sadece kasığım ve belim ağrıyo :/Benim de 4 gün kala çıkmıştı canım:) iyiyim çok şükür takipteyim seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?