İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Döngünü biliyorsan sorunun yoktur. Genelde hep adetten 14 gün önce yumurtlarsin ve o günler iliski olduysa hamile kalma şansın 33%dür. Hakkımızda hayırlısı olsun şimdiden test yapiyorum ben
Canim ben o ilaci icince yumurtlamam erken geldi sanirim o yuzden kararsizim

Yok canım benim bir öncekinde pek yoktu mide yanması vardi bu sefer de var ama bilemicem çok heveslenip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum arada sol kasigim agriyor bir öncekinde var miydi yok muydu hatırlamıyorum çunku hamile beklenmedik biseydi ama öğrendikten sonra kasik agrisi hep vardi her an adet olur gibi

Canım panik yapma bi kaç gün daha geçsin bide o zaman yap bakalım. Hatta bence adet gecikince yapmak en mantıklısı tabi birde bekleyebilsek. Çünkü adet geçmeden öğrenince herşey daha zor oluyo maalesef
Aynen canım haklısın ama sabırsız insanız işte en ufak belirtiyi yaşadığımızda acaba diyip testlere koşuyoruz oda çıkmayınca üzülüyoruz

Canım ben katılıyorum doktorlara sen güven onların sözüne bence dogru cevrem de cok duydum kiloyu verdikten sonra daha kolay hamile kalan sende biran önce hayırlısıyla kalırsın inşallah
Amin imşallah canım bu ayda olmassa zaten bide kilo vermeyi denicem sende hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…