Ayyyy ben onu yerim ya :) Allahım herşey çok güzel sağlıklı bi şekilde ilerlesin hiç sıkıntı çekme inşallah5+2 iken dün keseyi gördük çok şükür darısı sana tüm isteyenlere inşallah Rabbim yüzünüze baksın gölünüze göre versin kucaklarımızı doldursun aminn
Haklısınız kızlarda benim göğüslerim hassasiyeti geçmiş sadece gazım var ve kasıklarım azıcık ağrıyo ama belim çok ağrıyo tereddütte kaldım yapsammı test diye :/
Yap canım istersen için biraz olsun rahatlarHaklısınız kızlarda benim göğüslerim hassasiyeti geçmiş sadece gazım var ve kasıklarım azıcık ağrıyo ama belim çok ağrıyo tereddütte kaldım yapsammı test diye :/
Canım nasılsın ? Ay valla öyle kendimi saat gibi hissettim bi süreden görev gibi geliyo insana yapmak istemiyoAynen plan programli olunca insan istemiyor
Zaten bugün bi daha test alcam utanıyom artık eczaneye gitmeye adam paket halinde verecek nerdeyseYap canım istersen için biraz olsun rahatlar
Iyiyim canim denemeye devam ediyoruz bu ayla beraber 8.deneme bakalim bu ay tutacak mi inofolic combi kullandim bu ay pco yok ama cok duydum kullanip hamile kalan ya da bi sonraki ay hamile kalanCanım nasılsın ? Ay valla öyle kendimi saat gibi hissettim bi süreden görev gibi geliyo insana yapmak istemiyo
Ben ilk defa aldım cnm bunda adete sekiz gün kala çıktıÇok iyimis. Bende geçenlerde 20 tane aldım ama kasetsiz 15 dolara. Sonradan yorumlari okudum herkes çok kötü diyor. En erken adetten 3 gün önce gösteriyor diye
Yedi gün vardı cnmAy ne kadar silik seninkide ama benimkinden daha çok belli oluyo kuzum kaç gün vardı böyle çıktığında ?
Aminnn Allah razı olsun canım benim inşallah tez zamanda sizede hayırlısıyla nasip etsin RabbimAyyyy ben onu yerim ya :) Allahım herşey çok güzel sağlıklı bi şekilde ilerlesin hiç sıkıntı çekme inşallah
Bel ağrısı bacağıma vuruyordu benimde canım sanki siyatik romatizmam var bel fıtığı olmuşum gibiHaklısınız kızlarda benim göğüslerim hassasiyeti geçmiş sadece gazım var ve kasıklarım azıcık ağrıyo ama belim çok ağrıyo tereddütte kaldım yapsammı test diye :/
Bizimde bu ay 1 sene oldu bata kaldı 4 gün olmassa bu ayda olmamışsa yani eylül ayında doktora gidicez hayırlısı iyi yapmışsın kuzum bende pko var ama doktor bana duphaston verdi ikimizide iyi gelir inşallahIyiyim canim denemeye devam ediyoruz bu ayla beraber 8.deneme bakalim bu ay tutacak mi inofolic combi kullandim bu ay pco yok ama cok duydum kullanip hamile kalan ya da bi sonraki ay hamile kalan
Amiinnnn canım inşallahAminnn Allah razı olsun canım benim inşallah tez zamanda sizede hayırlısıyla nasip etsin Rabbim
Bende pco yok sadece yumurta kalitesini artırsın diye kullandım canimBizimde bu ay 1 sene oldu bata kaldı 4 gün olmassa bu ayda olmamışsa yani eylül ayında doktora gidicez hayırlısı iyi yapmışsın kuzum bende pko var ama doktor bana duphaston verdi ikimizide iyi gelir inşallah
Evet tatlım yatarken otururken kalkarken belim ağrıyo tutulmuş gibi kasığıma vuruyo ordanda büyün bacağıma ağrı geliyo bide dün rahmime ve yumurtalıklarımın olduğu yere hafif hafif kramplar girdi ama böyle bazen nefesim kesildi anlamadım :/Bel ağrısı bacağıma vuruyordu benimde canım sanki siyatik romatizmam var bel fıtığı olmuşum gibi
İnşallah iyi gelir canım rabbim çok bekletmeden hayırlı sağlıklı evlat versinBende pco yok sadece yumurta kalitesini artırsın diye kullandım canim
Hayirli olsun tatlim Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah . Bel ağrin ne zaman basladi canim. Bide senin adet dongün kac gunde birBel ağrısı bacağıma vuruyordu benimde canım sanki siyatik romatizmam var bel fıtığı olmuşum gibi
Tatlim gecen ay benimde öyle oldu sonradan cikti hep ikinci cizgi sonra da kirmizilar geldi ardındanYine 2 saat sonra çıkan silik 2. Çizgi gerçekten pes artık ya sevinemiyorum üzülemiyorum da napıcağımı şaşırdım kızlarSultansusultansu Kurumus-Maskara Matsiyah
Amin saol canım inşallah 33 gün bir oluyorum bel ağrısı 12 gün önce başladıHayirli olsun tatlim Rabbim sağlıcakla kucagina almayi nasip eder insallah . Bel ağrin ne zaman basladi canim. Bide senin adet dongün kac gunde bir
Sevin tatlım üzülme benim ilk yaptığımda bi saat sonra çıktı sana resmini attığım test 45 dk sonra çıktı olmasa çıkmazzzz. Bu ağrıların önceki aylarda oluyormuydu kasık yumurtalık ağrısı nefes kesmesi bacak ağrısı falanYine 2 saat sonra çıkan silik 2. Çizgi gerçekten pes artık ya sevinemiyorum üzülemiyorum da napıcağımı şaşırdım kızlarSultansusultansu Kurumus-Maskara Matsiyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?