İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

5+2 iken dün keseyi gördük çok şükür darısı sana tüm isteyenlere inşallah Rabbim yüzünüze baksın gölünüze göre versin kucaklarımızı doldursun aminn
Ayyyy ben onu yerim ya :) Allahım herşey çok güzel sağlıklı bi şekilde ilerlesin hiç sıkıntı çekme inşallah

Canım nasılsın ? Ay valla öyle kendimi saat gibi hissettim bi süreden görev gibi geliyo insana yapmak istemiyo
Iyiyim canim denemeye devam ediyoruz bu ayla beraber 8.deneme bakalim bu ay tutacak mi inofolic combi kullandim bu ay pco yok ama cok duydum kullanip hamile kalan ya da bi sonraki ay hamile kalan

Iyiyim canim denemeye devam ediyoruz bu ayla beraber 8.deneme bakalim bu ay tutacak mi inofolic combi kullandim bu ay pco yok ama cok duydum kullanip hamile kalan ya da bi sonraki ay hamile kalan
Bizimde bu ay 1 sene oldu bata kaldı 4 gün olmassa bu ayda olmamışsa yani eylül ayında doktora gidicez hayırlısı iyi yapmışsın kuzum bende pko var ama doktor bana duphaston verdi ikimizide iyi gelir inşallah

Bizimde bu ay 1 sene oldu bata kaldı 4 gün olmassa bu ayda olmamışsa yani eylül ayında doktora gidicez hayırlısı iyi yapmışsın kuzum bende pko var ama doktor bana duphaston verdi ikimizide iyi gelir inşallah
Bende pco yok sadece yumurta kalitesini artırsın diye kullandım canim

Bel ağrısı bacağıma vuruyordu benimde canım sanki siyatik romatizmam var bel fıtığı olmuşum gibi
Evet tatlım yatarken otururken kalkarken belim ağrıyo tutulmuş gibi kasığıma vuruyo ordanda büyün bacağıma ağrı geliyo bide dün rahmime ve yumurtalıklarımın olduğu yere hafif hafif kramplar girdi ama böyle bazen nefesim kesildi anlamadım :/

Yine 2 saat sonra çıkan silik 2. Çizgi gerçekten pes artık ya sevinemiyorum üzülemiyorum da napıcağımı şaşırdım kızlar Sultansusultansu Kurumus-Maskara Matsiyah
Sevin tatlım üzülme benim ilk yaptığımda bi saat sonra çıktı sana resmini attığım test 45 dk sonra çıktı olmasa çıkmazzzz. Bu ağrıların önceki aylarda oluyormuydu kasık yumurtalık ağrısı nefes kesmesi bacak ağrısı falan Genc_evli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…